РОТ говорилня
Публикувано: 06 February 2008 - 10:52 AM
Публикувано: 06 February 2008 - 03:46 PM
Публикувано: 06 February 2008 - 04:22 PM
Публикувано: 07 February 2008 - 07:53 AM
Цитат
хайде сега като споделяш с нас тази ценна информация да ни кажеш и източника...ако не можеш да ни го цитираш (в което съм сигурен) ще те помоля да напишеш нещо от сорта ... "МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ДОБЕРМАНИТЕ СА..."
нищо лично към теб. просто от дълго време ставам свидетел на истински глупости, писани по форумите , а те са място където лековерни хора влизат и четат за съжаление подобни измишльотини...
П.П.
за източник на изказаното от теб мнение не се приема по дефиниция агенцията ЕЖК ("ЕДНА ЖЕНА КАЗА")
Публикувано: 07 February 2008 - 08:04 AM
Цитат
Цитат
хайде сега като споделяш с нас тази ценна информация да ни кажеш и източника...ако не можеш да ни го цитираш (в което съм сигурен) ще те помоля да напишеш нещо от сорта ... "МОЕТО МНЕНИЕ Е ЧЕ ДОБЕРМАНИТЕ СА..."
нищо лично към теб. просто от дълго време ставам свидетел на истински глупости, писани по форумите , а те са място където лековерни хора влизат и четат за съжаление подобни измишльотини...
П.П.
за източник на изказаното от теб мнение не се приема по дефиниция агенцията ЕЖК ("ЕДНА ЖЕНА КАЗА")
Публикувано: 07 February 2008 - 09:03 AM
Цитат
помолих те да ЦИТИРАШ въпросната книга...или ВЪПРОСНИТЕ САЙТОВЕ...това какво и къде се НАМЕКВА си е чиста проба ЕЖК - затова: ако просто така си пишеш за да се намираш на работа или ако ще се опитваш да лъжеш всички нас любителите на кучетата нищо няма да се получи!
Публикувано: 09 February 2008 - 11:28 AM
http://images.google.bg/imgres?
imgurl=http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2006/10/shamrockSWNS_450x322.jpg&imgrefurl=http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html%3Fin_article_id%3D409682%26in_page_id%3D1770&h=322&w=450&sz=38&hl=bg&start=7&um=1&tbnid=5zLAvvvQkX9MIM:&tbnh=91&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dfat%2Brottweiler%26um%3D1%26hl%3Dbg%26sa%3DN
Публикувано: 09 February 2008 - 11:29 AM
Цитат
Ако този рот беше при мен, незабавно щях да предприема мерки за влизането му в нормални граници на килограмите му.
Цитат
shaarkyy, многото килограми са вредни и опасни за здравето на кучето. Не се лъжи по това. Ротвайлерът е набито и яко животно. Всеки килограм в повече е нездравословен за самото куче. И като гледам снимките на родителите на твоята Дара, извинявай, ама не падам от Марс. Пред теб тези приказки може и да минават за тези кг. на родителите й, но не ги казвай тук, несериозно е.
Не искам да звуча грубо, но се питам дали ще проумееш някога, че килограмите не са най-важното, защото, лично на мен ми омръзна да ти чета постовете, свързани с тази тема.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 09 February 2008 - 12:18 PM
Аман от мании за гигантизъм!!
Най-обичам като ме питат колко килограма ми е кучето... животното не е прасе, та да го колят за Коледа. :huh: Като гледам и тук болшинството предимно за това пита- килограми и сантиметри.. комплексари.