РОТ говорилня
Публикувано: 22 February 2008 - 03:04 PM
Цитат
Цитат
леле,баси асоциалиите правиш:)))Кефиш ме,щи звънна,нали знаеш :wub: А за яденето и пиенето- скоро ;D
за асоциациите - щот и малки деца четат форума ;) ама ти пак ми звънни де :blink: :yahoo:

това което искам да кажа е по-важно от някЪква си запетайка.......
Публикувано: 22 February 2008 - 03:09 PM
Цитат
[glow=red,2,300]щи звънна [/glow]:yahoo:
За всички,които скучаят и не могат да се разходят навън в това прекрасно време,като мен :-
Един човек си карал Харлито по калифорнийския плаж, когато изведнъж небесата се разтворили над него и с гърмящ глас Господ му проговорил:
'Защото цял живот си се стремял да си ми верен, ще изпълня едно твое желание.'
Човекът спрял мотора си и казал: 'Издигни мост до Хавай, че да мога да карам дотам всеки път когато поискам.'
Господ му отговорил: 'Желанието ти е материално, помисли за огромното предизвикателство на такъв тип начинание, заподпорите, които трябва да се се издигнат чак от дъното на Тихия океан и тоновете бетон и стомана, които ще са необходими! Това ще изчерпи много природни ресурси! Мога да го направя, но ми е трудно да приема стремежа ти за материални блага. Не бързай, помисли си и си пожелай нещо, което да е в полза на цялото човечество.'
Човекът с Харлито помислил помислил и накрая казал:
'Господи, бих искал аз, а и всички други мъже да можем да разбираме жените; искам да знам какво чувства жената, какво си мисли, когато ме наказва с мълчание, когато плаче, какво всъщност има предвид, когато казва, че всичко е наред, и най-вече искам да знам как мога да направя една жена истински щастлива.'
И Господ му отвърнал; 'Две или четири платна искаш на тоя мост?'
Публикувано: 22 February 2008 - 03:58 PM

www.newfoundlandkenneldariusland.com
Публикувано: 22 February 2008 - 04:22 PM
Нямам снимки и подробности, просто зов за помощ пускам, пък ако ако някой се появи веднага ще ги свържа.

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 22 February 2008 - 04:28 PM
Цитат
Нямам снимки и подробности, просто зов за помощ пускам, пък ако ако някой се появи веднага ще ги свържа.
Пусни тема и в без дом. Мисля, че там ще я видят повече хора. Успех с намирането на дом на кучо.
Публикувано: 22 February 2008 - 10:18 PM
Цитат
Супер линк!

danissa , успех на ротчо. Дано намери ИСТИНСКИ стопани!
orchid , нагушкай я тази хубавица от мен. :wub:
Morti , ми тъй си е ..... ние дамите сме сложна материя. :wub:

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 22 February 2008 - 10:23 PM
Цитат
Публикувано: 23 February 2008 - 11:37 PM
Цитат
Само не разбирам какво ще промени това за теб ако кучето ти е извън стандарта или се окаже безпородно. Да не би да си изхвърлиш кучето ? Като човек си взима куче без родословие, то предварително трябва да е наясно, че кучето може всякак да се развие и да има отклонения от стандарта и не само в него. Обичай си кучето такова каквото е, да не ти пука как изглежда, нали си е твоето куче, което те обича и ти се радва и теб те радва. Това е най-важното. Напоследък гледам има обяви " стопанинът гледал кучето еди колко си време, но вече не го иска. Търсят му се нови стопани" или пък "заменям еди каква си порода за еди каква си". Яд ме хваща на такива хора, жалко само за животинките. С порода или без, всяко куче заслужава грижи и любов.
Публикувано: 24 February 2008 - 12:22 AM
Цитат
Днеска докато карах кучето ми да бяга,а аз с него с колелото срещнах един човек,в последствие разбрах че в казармата са го приели с професия да обучава кучета и после ги пращат зад граница /кучетата/ та питах го "според вас трябва ли да е по едно кучето ми за 8 месечно" и тои ми каза без да се замисли "виж момче,не трябва да те интересува какво ще ти кажа аз ,тоя или ония ,това куче си е твое и трябва да знаеш че от тук до края на дните му ще ти е най-добрия и верен приятел,винаги би те разбрал ако ти е тежко" .....така и не ми отговори на въпроса но думите му ме накараха да се замисля и вече гледам по събсем друг начин на кучето ми като цяло!
Впрочем той ме спря за да ми каже да карам кучето ми да бяга по пръст или трева а не по асвалт щото лапите му можели да се наранят много жестоко,тъй като асвалта за тях е като шкурка особено като бягали!
Публикувано: 25 February 2008 - 08:55 PM
Цитат
Прочети СТАНДАРТ на Ротвайлера, и стига си пълнил темата с такива въпроси.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 25 February 2008 - 09:18 PM
Цитат
Ето и от нас малко снимки от разходките ни през уикенда ;D
Много е готин! :wub:
Но ми е много чудно защо обръщате строгите нашийници със зъбците навън? Не знаете ли, че е опасно? Наше куче е чупило зъб на такъв нашийник при игра, тъй като захапва за врата.. а стопанина се изниза и ни лук ял, ни лук мирисал.. :-
Публикувано: 26 February 2008 - 10:53 AM
Като малък Бъки ядеше само паржоли, меса, сирена, риба и всичко, което може да се намери на шведската маса ;D Това съвсем сериозно. Голям дундак беше като бебе.
Шиповете надали ще счупят зъбите на някое куче, просто защото той с кучета не играе и не контактува заради проклетийският му характер :huh: ;D Строгият нашийник му е на врата за подсигуряване на кожената каишка. Все още не сме намерили каишка, на която можем да имаме доверие без допълнителни други. Лудак е малко ;)
Специални благодарности за комплиментите :blink:
Редактирам за последно - igra4cs, кученцето ти изглежда много добре. Изобщо не ми изглежда слабичко. :blink:

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 26 February 2008 - 10:58 AM
Цитат
Като гледам погледа, това шишенце май не първото изпито ;D :rolleyes: ;D

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ