РОТ говорилня
Публикувано: 26 February 2008 - 09:23 PM
Цитат
Цитат
Като гледам погледа, това шишенце май не първото изпито ;D :rolleyes: ;D
Публикувано: 28 February 2008 - 02:39 PM
Цитат
в къщи нямам IP понеже нета ми е свързан с кабелна тв.а като пиша от тук е нормално IP-то да е 1 и също.ако мариана/дано не бъркам/ има нещо против,че двама човека пишем в тази тема,да каже...аз ще продължа да пиша,но в темата за др ни куче

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !
Публикувано: 28 February 2008 - 04:03 PM
Никой не е казал, че не можеш да пишеш тук и съм сигурна, че и Мариана мисли същото.
В този сайт пишат доста хора, които ползват един и същ компютър, имат различни потребителски имена, гледат едни и същи кучета, но уточняват кой кой е. И така няма недоразумения. ;)
Тъй като аз повдигнах въпроса и обясних защо, смятам................ че няма какво повече да го обсъждаме. :stop:
П.п. Сега виждам, че с mariana сме писали почти заедно, което потвърждава написаното от мен в по-горните редове.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 01 March 2008 - 06:17 PM
Публикувано: 01 March 2008 - 07:50 PM

Публикувано: 01 March 2008 - 07:58 PM
Цитат
Едва ли някой ще ти отговори на този въпрос в този форум. Искрено съжалявам кучето ти! :huh: :huh: :huh:
Публикувано: 01 March 2008 - 08:02 PM
Публикувано: 02 March 2008 - 11:49 AM
Цитат
няма значение какво си мислиш ти. много хора тук правилно си мислят че не заслужаваш изобщо да имаш куче...камо ли пък и ротвайлер...
Публикувано: 02 March 2008 - 11:57 AM
Цитат
А и да те питам твойто ку4е от къде си го взел има ли родословие 4е само питаш дали е в стандарта и смяташ ли да го водиш по изложби или не щото аз си мисля 4е щом толкова много питаш дали е в стандарта имаш намерения да го водиш на изложда?А и ако толкова много те интересува дали е 4истопородно като порасне още малко и стане на около годинка и нещо може да го заведеш на експертна оценка и там ще ти кажат дали е в стандарта и дали добре се развива . ;)
Публикувано: 02 March 2008 - 08:53 PM
Цитат
Ами да видял съм такова нещо с моето куче, което е иначе добро към хора и кучета... Но един път ни се случи случка и един канадски вълк скочи срещу нас и той веднага реагира и направи нужното за да ме защити - досега не беше се бил с друго куче, и не съм се опитал да го насъсквам или нещо подобно, но щом се наложу вроденото му се събуди и подейства, затова не се опитвай да го излобяваш или нещо такова, даже обратното, за доброто и на двама ви