РОТ говорилня
Публикувано: 03 March 2008 - 04:23 PM
Честит празник!

Публикувано: 04 March 2008 - 04:55 PM
Цитат
Ок кажете мнения с какви храни храните кучетата си.
Публикувано: 04 March 2008 - 06:47 PM
Ами тренирам го ;D примерно сега съм го нау4ила като го водя по улицата вързан и го изпусна тои спира на място и 4ака докато него хвана за повода :blink: тая команда ве4е я нау4и за 1 седмица я нау4и и съм много доволна :blink: сега го у4а да преска4а препядствия по4ти се е нау4ил :blink: след като нау4и и тая команда смятам да по4на да го у4а като карам колело да ти4а редом до колелото това ще е малко трудни4ко, но ще оспея...ми общо взето все му измислям няква команда за у4ене... ;D
Публикувано: 04 March 2008 - 11:51 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Сега ми е 4удно какво пак ще измисли да пита igra4cs ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Сигурно ще пита по колко кълбета прави моя и на кви интервали ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Публикувано: 05 March 2008 - 01:17 PM
Ми лесно го нау4их :blink: 1 наро4но го изпускам и като не спре му се карам и го удрям леко по дупето и така няколко дни и се нау4и и сега като го изпускам ве4е спира на място и ме из4аква докато не го хвана . :blink: А на мене Ри4и ми е второ ку4е преди него си имахме болонка ;D и тя незнаеше никви команди ;D ама беше и стара на 10г я взехме ,оба4е доста време живя при нас 7г и на 17г умря :'( и си взехме ротвайлер4ето Ри4и :wub: , които много много си го оби4каммм :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 06 March 2008 - 01:05 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Сега ми е 4удно какво пак ще измисли да пита igra4cs ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Сигурно ще пита по колко кълбета прави моя и на кви интервали ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Форумът е за това за да пишат всички!!!Ако искаш да питаш конкретно някого-питай го на лични!Усмихнат ден ти пожелавам!
Публикувано: 07 March 2008 - 03:00 PM
Цитат
здр.отново мерси за бана които ми бе6е дала dmm знам 4е си го заслуйих но просто за някои работи 4ожек неможе да мал4и особено ако има дразнители които не жлизат жаж фором да споделят преживявания и савети а де се заяждат.та стига сас старата тема аде малко сним4иици
Е това вече е новина!!!
galla, пак не си внимавала. Когато човек твърди каквото и да е, добре би било да е УБЕДЕН в истинността на твърдението си!
Сега на свой ред да си кажа: Добре си се завърнала и вярвам, че ще си бъдем взаимно полезни занапред - без обиди и "изцепки" !!!
Успех!!!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 08 March 2008 - 11:02 AM
Честит празник, на всички дами, които го празнуват!!! :blink: