РОТ говорилня
Публикувано: 19 January 2009 - 07:25 PM
Цитат
Цитат
Абе и ние от малки се обучаваме... до 12-тия месец си беше супер колко лапенца са й се качвали на главата и гък не е казала...а сега ще кажеш,че е друго куче.
Еми то и мойто, така явно не сме ги обучили правилно някъде сме сгрешили.
Публикувано: 19 January 2009 - 07:42 PM
Питайте батко си Коко Ко, да ви каже такива кучета имат ли място в клуба и дали се развъждат. Още повече, че ротвайлера е много уравновесено животно- четете си стандарта.
П.п. Инфернал, чети, представата ти за рота е изключително погрешна, явно си виждал само кварталните "ротвайлери" , баш заради които се пише по вестниците честичко.
Публикувано: 19 January 2009 - 07:47 PM
Цитат
Питайте батко си Коко Ко, да ви каже такива кучета имат ли място в клуба и дали се развъждат. Още повече, че ротвайлера е много уравновесено животно- четете си стандарта.
Оффф пак клубове и стандарти вас само това ви интересува клубове,изложби,стандарти,развъждане,титли,слава,развъдници,опашки и т.н.
Публикувано: 19 January 2009 - 07:51 PM
Айде, да ти цитирам нещичко:
"Като характер той е любезен,миролюбив,много привързан,послушен,кротък и трудолюбив." Такъв трябва да е истинския ротвайлер, а не страшилището, което се опитвате да го изкарате и което мислите, че е нормално да бъде.
Публикувано: 19 January 2009 - 07:59 PM
Цитат
Айде, да ти цитирам нещичко:
"Като характер той е любезен,миролюбив,много привързан,послушен,кротък и трудолюбив." Такъв трябва да е истинския ротвайлер, а не страшилището, което се опитвате да го изкарате и което мислите, че е нормално да бъде.
Бе я чакай малко we ти кво си мислиш,че кучето се ражда такова ли Като характер той е любезен,миролюбив,много привързан,послушен,кротък и трудолюбив." И внимавай колко надуваш мехуреца,че може да се спука. B)
Публикувано: 19 January 2009 - 08:03 PM
Не случайно някои хора работят именно в тази посока- допускат се до разплод кучета, които отговарят на горното описание, а не кучета....като твоето. ;)
Публикувано: 19 January 2009 - 08:04 PM
Публикувано: 19 January 2009 - 08:25 PM
Не претендирам че знам много за която и да било порода, но имайки такова куче в нас вече сума ти месеци, претендирам, че си го познавам. Не мисля, че тя или някой от другите добермани, които познаваме добре, ще са щастливи ако живеят навън без тясна връзка със стопаните си. То е ясно че което и куче да сложиш навън ше живее- избор няма, и ще свикне. Но дали ще е щастливо и тн е друг въпрос. Мисля си, че и това е важно като гледаш куче, не само да яде, да сере като му е кеф и да търчи навън.

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 19 January 2009 - 09:56 PM
Кучето ми е щастливо, като ми прави компания на вратата докато се къпя, докато спи в скута ми докато съм на компютъра ( както в момента), и когато се прегръщаме в леглото и се лигавим. Съмнявам се, че щеше да има тези възможности, ако живееше на двор. Щеше да има само едно тичане от единия край до другия, копаене на дупки, и лаени по уличните кучета..

she offers me protection,
a lot of love and affection- whether I`m right or wrong..
Публикувано: 19 January 2009 - 10:20 PM
Цитат
да бе мамка му...и аз не ги разбирам тия 18-годи6ните...тея само цепят и не можеш да им запушиш устенцата 6тото си4ко си знаят...50 леа раСходи и каляски маркови...
Публикувано: 20 January 2009 - 09:22 AM
P.S.MOД ИЗВИНИ МЕ ЧЕ ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ
С червено пишат администратори и модератори. Големите букви също не са по правилата.Мод

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 20 January 2009 - 09:30 AM
Цитат
Може никъде да не сте сгрешили,но нали Ротт-а е много темпераментен ;)

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 20 January 2009 - 09:52 PM

Rottweilers love to be your No 1 :)
Макар и късно от горчив опит разбрах : не си купувайте неродословни кучета от зоомагазини ще дойде ден и ще съжалявате.!