Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#1721 Потребителят е офлайн   Izida4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 02 May 2009 - 10:53 AM

Здравейте! на 13 май живот и здраве за пръв път ще ходя на изложба с 4-месечната ми Езида од Митов! плс дайте няколко съвета :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#1722 Потребителят е офлайн   letisiq77 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2009 - 01:38 PM

Показване на мнениетоIzida4, в May 2 2009, 11:53 AM, написа:

Здравейте! на 13 май живот и здраве за пръв път ще ходя на изложба с 4-месечната ми Езида од Митов! плс дайте няколко съвета :rc_036:

Къде , ще има изложба на 13 май ? И по принцип къде може да се намери повече информация за предстоящи изложби ?
User's Signature

Качена снимка

#1723 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 02 May 2009 - 04:51 PM

dmm, пожелавам бързо възстановяване и скоро да не помните даже, че е имало операция!
User's Signature

Качена снимка

#1724 Потребителят е офлайн   Izida4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 02 May 2009 - 05:12 PM

tyk sa izlojbite http://brfk.org/izlojbi.php
User's Signature

Качена снимка

#1725 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 02 May 2009 - 06:31 PM

Показване на мнениетоgalla, в May 2 2009, 11:37 AM, написа:

Показване на мнениетоalisa, в May 2 2009, 08:45 AM, написа:

Гала хубаво е твоето куче ама вече е забранено да слагаме снимки със строги нашийници.

съжелявам за гре6ката си 4е съм поставила една снимка на рамон със строг на6ииник тъи като както казах отдавна не сам посе6тавала форума (а и нямах време да го прегледам)но съм сигурна 4е заради тази забрана много хора се ли6яват от това да пуснат някоя приятна снимка на ку4ето си а и зрителите са ли6ени.но които е прецинил 4е строгия на6ииник явно разваля о4арованието на снимката и гледа само с какъв на6ииник е ку4ето а не самото то ,ограни4ава хората а и форума много....

Да така е сигурно доста хора се лишават да пускат снимки с такива кайшки, но такива са правилата сега.
Ето защо не дават

МОД.

Не одобряваме показването на снимки на ротвайлери овързани със сатанински железа около вратовете. Всички подобни снимки ще бъдат трити без предупреждение. Този форум не на последно място служи за популяризиране на породата ни като спокойно и лесно водимо куче. От снимките поместени от вас, единственото което биха си помислили незапознати хора е, че ротвайлерът е кръвожадна и трудноконтролируема бестия(само за сведение: в много цивилизовани държави използването на т.нар. строги нашийници е забранено със закон и се третира като варварско отношение към животното. Ние сме на същото мнение, незнайно защо!).

#1726 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2009 - 09:04 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в May 1 2009, 12:41 PM, написа:

Показване на мнениетоben2418, в May 1 2009, 12:00 PM, написа:

Ето го и гиганта БУДА и ето едно клипче от изложбата: http://www.youtube.c...feature=channel

чак пък ГИГАНТ :ea_103: ... чигантът от двамата беше Дънди Босилек ... иначе Буда е едно много правилно куче и ако качи някой и друг килограм, със сигурност ще се нареди сред най-добрите в България

Коко,ти как претегляш твоите кучета ?
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#1727 Потребителят е офлайн   galla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2009 - 09:33 PM

ок има вярно в това ,оба4е да се пи6е и казва 4е строгите на6иинице са сатанински железа :ae_085: мно ме развесели това ,6те ми забраните ли или 6те махнете ли снимка на ку4ето ми ако е със окултно сатанински знак на верижката.(без да се обижда някои ама ми стана сме6но"сатанински железа:)
User's Signature

Качена снимка

#1728 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 02 May 2009 - 10:17 PM

Показване на мнениетоZviariK, в May 2 2009, 05:51 PM, написа:

dmm, пожелавам бързо възстановяване и скоро да не помните даже, че е имало операция!

Благодаря ти, мила ZviariK! :ga_082:

galla, въпросната ти снимка ще бъде изтрита. Харесва ти или не, този форум е полезен за много неща. Твое право е да се учиш от тях или не, но ще те помоля да се съобразяваш с правилата, още повече, когато е обяснено подробно защо не се толерират сатанинските железа по кучетата.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#1729 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2009 - 10:29 PM

Показване на мнениетоdmm, в May 2 2009, 11:17 PM, написа:

Показване на мнениетоZviariK, в May 2 2009, 05:51 PM, написа:

Благодаря ти, мила ZviariK! :ga_082:

Офф съвсем забравих,да ти пожелая бързо възстановяване на Нора .... Да оздравява бързо принцесата и искаме снимков мат'рял на девойката !! Междо другото вече и аз се замислям дали да не я кастрирам Тори,че вече едва удържаме фронта ....
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#1730 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 02 May 2009 - 10:51 PM

Показване на мнениетоben2418, в May 2 2009, 11:29 PM, написа:

Офф съвсем забравих,да ти пожелая бързо възстановяване на Нора .... Да оздравява бързо принцесата и искаме снимков мат'рял на девойката !! Междо другото вече и аз се замислям дали да не я кастрирам Тори,че вече едва удържаме фронта ....

Аз и Нора ти благодарим! :fk_152:
Възстановява се момичето. Днес си поигра доста, потичква без проблеми.
Тори не е в развъдна дейност, гледаш я в двор, което е малък проблем, когато се разгони, сам си прецени как да постъпиш.
Женските правят фалшиви бременности, някои правят пиометри, рак на матката, рак на мл. жлези. Мъжките имат проблеми с простатата, и там може да се появи рак. От това, което знам, кастрацията предотвратява тези амоналии и намаляма риска от рак.
Когато става въпрос за здравето на любимеца ни, защо не?!
User's Signature

#1731 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2009 - 10:42 AM

Показване на мнениетоdmm, в May 2 2009, 11:51 PM, написа:

Показване на мнениетоben2418, в May 2 2009, 11:29 PM, написа:

Аз и Нора ти благодарим! :fk_152:
Възстановява се момичето. Днес си поигра доста, потичква без проблеми.
Тори не е в развъдна дейност, гледаш я в двор, което е малък проблем, когато се разгони, сам си прецени как да постъпиш.
Женските правят фалшиви бременности, някои правят пиометри, рак на матката, рак на мл. жлези. Мъжките имат проблеми с простатата, и там може да се появи рак. От това, което знам, кастрацията предотвратява тези амоналии и намаляма риска от рак.
Когато става въпрос за здравето на любимеца ни, защо не?!

С две думи само добро мога да й направя като я кастрирам нали ?Може ли малко да ми помогнете ? Значи преди 10-20 минути с Тори си играхме на двора и едно куче се задаваше отдалече и Тори спря да си играе и застана много здраво на 4 крака леко наведена напред и с опашка встрани (знам че обяснението е доста смешно ама. ...) аз веднага я вдигнах и бързо влезнахме вътре ! Ама какво значи като прави така ?
User's Signature

#1732 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 03 May 2009 - 11:55 AM

Това значи, че вече е в овулация, т.е. дошъл е моментът, в който допуска мъжките да я качат. Пази я много в близките 4-6 дни. Сега нейната миризма е много по-силна и не се изненадвай, ако се навърта около вас някой "обожател". А и кучицата ще започне да ги търси. Бъди много внимателен, когато Тори е навън.
Ако искаш да я кастрираш, изчакай 2-3 месеца да минат от сегашното й разгонване и тогава можеш да я заведеш при ветовете ви за тази манипулация.
Имаш младо куче и бързо ще се възстанови. Един ден няма да пие вода, два дни няма да иска да яде. На третия ден нещата ще са си пак същите.
User's Signature

#1733 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2009 - 07:28 PM

Показване на мнениетоdmm, в May 3 2009, 12:55 PM, написа:

Това значи, че вече е в овулация, т.е. дошъл е моментът, в който допуска мъжките да я качат. Пази я много в близките 4-6 дни. Сега нейната миризма е много по-силна и не се изненадвай, ако се навърта около вас някой "обожател". А и кучицата ще започне да ги търси. Бъди много внимателен, когато Тори е навън.
Ако искаш да я кастрираш, изчакай 2-3 месеца да минат от сегашното й разгонване и тогава можеш да я заведеш при ветовете ви за тази манипулация.
Имаш младо куче и бързо ще се възстанови. Един ден няма да пие вода, два дни няма да иска да яде. На третия ден нещата ще са си пак същите.

Ами упойката,тя няма ли да повлияе на Тори по някакъв начин ?
User's Signature

#1734 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 03 May 2009 - 08:28 PM

Безпомощна ще е като излиза от упойката. Трябва да си около нея и да я наблюдаваш и е добре тя да знае, че си наблизо. Преди операцията се взима кръв. Все пак малка застраховка и за Тори и за ветовете, какво да очакват. :rolleyesd
User's Signature

#1735 Потребителят е офлайн   CUKI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2009 - 08:38 PM

Мод: Това не е място за търговия
User's Signature

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !

#1736 Потребителят е офлайн   Izida4 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Икона за мнението  Публикувано: 04 May 2009 - 09:09 AM

ей хора, подадох зявка чрез и-мейл с прикачен файл и не получих отговор. заявката бе пратена на крайния срок - 1 май. Дали е трябвало да копна таблицата и така да им го пратя? Кажете плс проблем ли е като прикачих файла ?
User's Signature

Качена снимка

#1737 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 04 May 2009 - 02:35 PM

ми за разлика от доста форумци тук аз се мъча да разведря обстановката като се самоиронизирам.а ти zviarik е трябвало да станеш некой даскал че да укротиш нервите за да не се захващаш за всяка написана буква и това да ти дава повод да се самоистъкваш колко умно същество си(остави това на другите да преценят) :ae_085: стига сте се чумерили.
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1738 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2009 - 02:42 PM

аз искам да задам един въпрос относно киноложките изложби.въпроса ми е следния-какво трябва да умее кучето когато се появява на изложба и как става записването? :zz_218: :aa_002:
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#1739 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 04 May 2009 - 05:05 PM

Ако даскалите бяха като мен, ти нямаше да минеш втори клас с този правопис. Всеки може да допусне грешка, особено докато пише бързо във форума, но има такива като теб, които прекаляват и това прави лошо впечатление.
Друг е въпросът, че не си представям кой по-точно е този, който се е почувствал разведрен от "самоиронията" ти.
User's Signature

Качена снимка

#1740 Потребителят е офлайн   CUKI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 May 2009 - 05:13 PM

Знам, но това не пречи някой да ме упъти на лични. Сорка за спама
User's Signature

В мъглата всички забравяме че един ден гордо ще се опнем на 2м под земята. И тогава няма да има значение кой колко пари има в банковата сметка или дали кучето му е родословно !

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни