РОТ говорилня
Публикувано: 02 May 2009 - 01:38 PM
Izida4, в May 2 2009, 11:53 AM, написа:

Къде , ще има изложба на 13 май ? И по принцип къде може да се намери повече информация за предстоящи изложби ?
Публикувано: 02 May 2009 - 06:31 PM
galla, в May 2 2009, 11:37 AM, написа:
alisa, в May 2 2009, 08:45 AM, написа:
съжелявам за гре6ката си 4е съм поставила една снимка на рамон със строг на6ииник тъи като както казах отдавна не сам посе6тавала форума (а и нямах време да го прегледам)но съм сигурна 4е заради тази забрана много хора се ли6яват от това да пуснат някоя приятна снимка на ку4ето си а и зрителите са ли6ени.но които е прецинил 4е строгия на6ииник явно разваля о4арованието на снимката и гледа само с какъв на6ииник е ку4ето а не самото то ,ограни4ава хората а и форума много....
Да така е сигурно доста хора се лишават да пускат снимки с такива кайшки, но такива са правилата сега.
Ето защо не дават
МОД.
Не одобряваме показването на снимки на ротвайлери овързани със сатанински железа около вратовете. Всички подобни снимки ще бъдат трити без предупреждение. Този форум не на последно място служи за популяризиране на породата ни като спокойно и лесно водимо куче. От снимките поместени от вас, единственото което биха си помислили незапознати хора е, че ротвайлерът е кръвожадна и трудноконтролируема бестия(само за сведение: в много цивилизовани държави използването на т.нар. строги нашийници е забранено със закон и се третира като варварско отношение към животното. Ние сме на същото мнение, незнайно защо!).
Публикувано: 02 May 2009 - 09:04 PM
KOKO_ko, в May 1 2009, 12:41 PM, написа:
ben2418, в May 1 2009, 12:00 PM, написа:
чак пък ГИГАНТ

Коко,ти как претегляш твоите кучета ?

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 02 May 2009 - 09:33 PM

Публикувано: 02 May 2009 - 10:17 PM
ZviariK, в May 2 2009, 05:51 PM, написа:
Благодаря ти, мила ZviariK!

galla, въпросната ти снимка ще бъде изтрита. Харесва ти или не, този форум е полезен за много неща. Твое право е да се учиш от тях или не, но ще те помоля да се съобразяваш с правилата, още повече, когато е обяснено подробно защо не се толерират сатанинските железа по кучетата.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 02 May 2009 - 10:29 PM
dmm, в May 2 2009, 11:17 PM, написа:
Офф съвсем забравих,да ти пожелая бързо възстановяване на Нора .... Да оздравява бързо принцесата и искаме снимков мат'рял на девойката !! Междо другото вече и аз се замислям дали да не я кастрирам Тори,че вече едва удържаме фронта ....

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 02 May 2009 - 10:51 PM
ben2418, в May 2 2009, 11:29 PM, написа:
Аз и Нора ти благодарим!

Възстановява се момичето. Днес си поигра доста, потичква без проблеми.
Тори не е в развъдна дейност, гледаш я в двор, което е малък проблем, когато се разгони, сам си прецени как да постъпиш.
Женските правят фалшиви бременности, някои правят пиометри, рак на матката, рак на мл. жлези. Мъжките имат проблеми с простатата, и там може да се появи рак. От това, което знам, кастрацията предотвратява тези амоналии и намаляма риска от рак.
Когато става въпрос за здравето на любимеца ни, защо не?!

Публикувано: 03 May 2009 - 10:42 AM
dmm, в May 2 2009, 11:51 PM, написа:
ben2418, в May 2 2009, 11:29 PM, написа:
Аз и Нора ти благодарим!

Възстановява се момичето. Днес си поигра доста, потичква без проблеми.
Тори не е в развъдна дейност, гледаш я в двор, което е малък проблем, когато се разгони, сам си прецени как да постъпиш.
Женските правят фалшиви бременности, някои правят пиометри, рак на матката, рак на мл. жлези. Мъжките имат проблеми с простатата, и там може да се появи рак. От това, което знам, кастрацията предотвратява тези амоналии и намаляма риска от рак.
Когато става въпрос за здравето на любимеца ни, защо не?!
С две думи само добро мога да й направя като я кастрирам нали ?Може ли малко да ми помогнете ? Значи преди 10-20 минути с Тори си играхме на двора и едно куче се задаваше отдалече и Тори спря да си играе и застана много здраво на 4 крака леко наведена напред и с опашка встрани (знам че обяснението е доста смешно ама. ...) аз веднага я вдигнах и бързо влезнахме вътре ! Ама какво значи като прави така ?

Публикувано: 03 May 2009 - 11:55 AM
Ако искаш да я кастрираш, изчакай 2-3 месеца да минат от сегашното й разгонване и тогава можеш да я заведеш при ветовете ви за тази манипулация.
Имаш младо куче и бързо ще се възстанови. Един ден няма да пие вода, два дни няма да иска да яде. На третия ден нещата ще са си пак същите.

Публикувано: 03 May 2009 - 07:28 PM
dmm, в May 3 2009, 12:55 PM, написа:
Ако искаш да я кастрираш, изчакай 2-3 месеца да минат от сегашното й разгонване и тогава можеш да я заведеш при ветовете ви за тази манипулация.
Имаш младо куче и бързо ще се възстанови. Един ден няма да пие вода, два дни няма да иска да яде. На третия ден нещата ще са си пак същите.
Ами упойката,тя няма ли да повлияе на Тори по някакъв начин ?

Публикувано: 03 May 2009 - 08:28 PM

Публикувано: 04 May 2009 - 02:35 PM

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 04 May 2009 - 02:42 PM

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 04 May 2009 - 05:05 PM
Друг е въпросът, че не си представям кой по-точно е този, който се е почувствал разведрен от "самоиронията" ти.