MagDeIv, в May 14 2009, 03:39 PM, написа:
alisa, в May 13 2009, 08:40 PM, написа:
И аз проверих в нета не им намирам страницата явно пак поредния измислен развъдник.....
Не е поредния измислен развъдник. Копие на картончето за развъдника ли да публикувам или ???
Колеги-добродушен съм-приемам извинения!!! Не се сърдя-наистина има много измислени развъдници.
Хайде покажи ни копие от картончето, какво толкова? Ако развъдникът ти е регистриран към НКР или в друга FCI - държава - ОК, ако не просто ще си поредния измислен развъдник. Тук са добре дошли всички, спазващи правилата и грижещи се за породата. И обратното ... съответно! Всъщност след като прочетох тази обява, съм сигурен, че е валидно точно това "обратно" ... я виж дали ще познаеш написаното:
Цитат
MagDeIv
Перфектна представителка на чистата порода-ротвайлер
Публикувана: 15:27 / 13.05.2009 г.
Допълнителна информация:
Майката е Чара-55кг.,отлично телосложение и глава,родословна,но за момента не мога да осигуря документа.Бащата е Яндро-72кг. републикански шампион с родословие.Отлично поколение,много здрави кученца,жизнени,едри.Нито едно не е имало с пети пръст.Няма дълги муцуни като "Доберман",точно отсечени РОТВАЙЛЕРСКИ глави,правилни захапки.Малките са родени на 19.03.2009г-вече се хранят с гранули.
Очаквам обаждания от сериозни почитатели на чистата порода.Все пак кучето си остава верен приятел и любимец за цял живот и разстоянията и цената не трябва да са водещ фактор,ако като излезеш на разходка няма нужда да минаваш по безлюдни улици от срам,че ротвайлера ти прилича на доберман,по-едър пинчер или просто помиярАз се гордея с кучетата си-последвайте примера ми!!!
08........град Добрич
та по този повод най-вероятно ще се наложи да ни лишиш от присъствието си и от коментарите ти на тема ЧИСТА порода...каквото и да означава това за теб!
И просто така за спорта: докарай този Яндро и ако наистина се окаже републикански шампион и тежи тези исполински 72 кг давам 100 евро да се почерпиш за здраве...