Позволявам си да пусна извадка от личната си поща, повлияна от мнението по-горе на MagDeIv.
Който иска да плоди, негова воля, но като го прави, поне да не се присламчва към реално съществуващи развъдници, шампиони и родословия. Не искам да съм груба, но това е поредния цинизъм!
При отправен от мен въпрос, ето какво ми отговори този "развъдник"
Цитат
>
> DIANA MITEVA изпрати следното
> запитване за Вашата обява >
> ВЪПРОС / КОМЕНТАР
> Интересувам се на коя държава е
> републикански шампион Яндро??? И как
> стои въпросът със снимките за
> дисплазия на майката и бащата, за да
> имам някаква гаранция, че кучето не е
> обременено? И кога ви е лицензиран
> развъдника и от кой?
Здравейте г-ца/г-жа/Диана Митева.Голяма интрига се създаде в НЕТА относно родословието и шампионската титла на Яндро!!!Аз всъщност съм собственик само на Чара/майката на кученцата/ Въпроса е дали сте наясно как се печели и как се издава този документ и че той не прави кучето доживотен първенец.Титлата му е за България,разбира се!!! Заповядайте в развъдника и ще видите всички документи за родителите.Развъдника ми е лицензиран от БРФК и от FCI , ако това ви говори нещо...Едва ли е важно кога и от кой ми е лицензирал развъдника,нали...В България няма частни фирми за регистрации на развъдници.Мои клиенти от В.Търново ми се оплакаха от словесни нападения от клуб Ротвайлер...Вместо да се опитвате безпочвено да ме компрометирате,ми звъннете по телефона,за да изясним съмненията ви-или може би нямате смелост да споделите открито мнението си....Молбата ми е да няма заяждане и парливи въпроси !!! Кученцата се невероятно качествени,въпреки,че са без родословия.А ако искате гаранция за ,,необремененост,,или каквото и да е-то купете си клубно кученце...
******** - Звъннете ако все още имате съмнения за нещо !
Поздрави MagDeIv
Г-нът дори не ползва името си, ама учи колко трудно стават нещата.
Е, сполай му на Ивелин Николов, поредния размножител!