РОТ говорилня
Публикувано: 02 July 2009 - 02:11 PM
Пропуснах да кажа, че потече кръв. Може би е от значение.

Публикувано: 02 July 2009 - 05:02 PM
navar, в Jul 2 2009, 04:43 PM, написа:
Аха, но след повторния ми "преглед" установих, че се е сцепил :(
Публикувано: 02 July 2009 - 07:23 PM
Sobieski, в Jul 1 2009, 09:01 PM, написа:

450 лв. ти струва само храната за малкото куче за четири месеца, уважаеми потребителю-продавач... тези "родословни парчета" на такива цени, хора като теб само могат да сънуват...
Ще се радвам да се въздържиш от по-нататъшен коментар по темата, освен ако не искаш да ни отървеш от присъствието си.
Публикувано: 02 July 2009 - 07:26 PM
bushkata, в Jul 1 2009, 08:31 PM, написа:
Цитат
Продавам ротвайлери от елитни родители.
След месец са готови за задомяване, цена 380 лв.
Мога да ви изпратя и снимки на родителите, възможно е и оглед на място.
И страничка си направило детето, да го прдлага за разплод постоянно, така де - 380 кинта са много сладоледи!
Мдаам...доста дълго спекулира с търпението ни това дете...мисля повече да не му давам възможност за изява във форума ни...
Публикувано: 02 July 2009 - 08:52 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 02 July 2009 - 09:06 PM
Още в първите Ви коментари когато този alex_alex написа че сте щял да си правите развъдник и тогава написахте ето това:
Съжалявам но не се здържах............ и ще копирам всичко което сме си писали с този човек който твърди, че ще правя развъдник (що за глупости) че и не бил признат.......лелееее направо паднах като го прочетох това! 100% ЛЪЖИ
Цитат
Автор Съобщение
Fabregas
Заглавие: Re: въпроси за Кора и бебоците йПапка: Изпратени
Сложих няколко снимки от днес.
Изпратено на: 09 Май 2009 13:27
Fabregas
Майката и бебетата са добре. Днес стават на 28 дни вече могат да тичат и се хранят от паничка но оснавната храна си остава майчината след 1 седмица ще дам на собственика на бащата едно мъжко кученце. Снимки не смея да качвам тука, че да не кажат, че правя реклама или някакъв вид обява.
Изпратено на: 09 Май 2009 10:47
alex_alex
Заглавие: Re: въпроси за Кора и бебоците йПапка: Входящи
Как е Кора ? Как се бебоците ? Имат ли имена ? На колко дни станаха ? Може ли снимки в онази тема за Кора в Представяне на кучета ?
Изпратено на: 09 Май 2009 07:31
alex_alex
Да,разбира се ! Ето ги: http://www.bgvet.org...s/catmother.php , viewtopic.php?f=1&t=1737&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE+%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5&start=30 !
Изпратено на: 03 Май 2009 18:07
Fabregas
Здравей ! Ще може ли пак да ми дадеш онези линкове за кученцата ?
Изпратено на: 03 Май 2009 14:29
Fabregas
Айде чао за сега че ще гледам мач.Ако искаш ме потърски в скайп peace-man_89
Изпратено на: 29 Апр 2009 20:46
Fabregas
alex_alex написа:
Кога кучката ражда най-много кученца ? Когато и е за първи път или ... Извинявай че ти пращам едно след друго ЛС
Незнам и аз кога раждат най - много кученца.Еми хапва си доста но не 2-3 кг. много са й.Примерно като не беше бременна да е изядала по 300-400 грама гранули на ден, сега яде двойно.Ако й дам 3 килограма сигурно ще ги изяде.
Изпратено на: 29 Апр 2009 20:44
alex_alex
Кога кучката ражда най-много кученца ? Когато и е за първи път или ... Извинявай че ти пращам едно след друго ЛС
Изпратено на: 29 Апр 2009 20:40
alex_alex
Как да е ? Скучно както винаги :D ! Преди поне като беше там си имаха черна овца а сега се чудят пак кой да намразят ... абе и те са едни ... А това доста какво значи смисъл 2-3 кг ? Аз сега храня моята с гранули HIT Maxi Adult !
Изпратено на: 29 Апр 2009 20:38
Fabregas
alex_alex написа:
Здравей,аз съм ivailo_ivailo от дог.бг ! Как растат бебенцата ? Правят ли пакости ? А ти сега с каква храна я храниш ? По колко и даваш ? Постоянно ли седиш при нея с бебетата или .. ? Кора вътре при теб ли е или наванка ?Колко лева горе долу струват бебешките ваксини ? Тя за пъри пат ли ражда ?
Бебоците са добре ! Растат но не правят още пакости... още са малки и не могат да ходят добре.Храня я с обикновенни гранули понякога й давам кисело мляко.Доста яде.Не седя постоянно при тях тя сама си ги гледа Кора си живее на двора и роди в една стаичка зад къщата много е хубаво мястото не духа вятър а през деня като нагрее слънцето вътре става топло и така държи цяла нощ.Да ти кажа честно и аз не знам колко струват ваксините като ида да ги ваксинирам на 40-тия ден...след 20 дни горе долу ще разбера и ще ти кажа.Кора ражда за втори път но първия път не беше планирано....в смисъл такъв влезе на комшията помияра когато беше разгонена.Тогава роди 6 малки мелезчета но всички умряха някои тя ги уби понеже беше млада и беше за пръв път.Инъче как е в дог.бг мен от там ме баннаха.
Изпратено на: 29 Апр 2009 20:33
alex_alex
Заглавие: въпроси за Кора и бебоците йПапка: Входящи
Здравей,аз съм ivailo_ivailo от дог.бг ! Как растат бебенцата ? Правят ли пакости ? А ти сега с каква храна я храниш ? По колко и даваш ? Постоянно ли седиш при нея с бебетата или .. ? Кора вътре при теб ли е или наванка ?Колко лева горе долу струват бебешките ваксини ? Тя за пъри пат ли ражда ?
ЕТО! КОЙТО ИСКА ДА ЧЕТЕ, И щЕ РАЗБЕРЕ чЕ ТОВА КОЕТО КАЗВА ТОЯ Е ПЪЛНА ЛЪЖА! НИКАКВИ РАЗВЪДНИЦИ НИКАКВИ 5 ЛЕА! ЦЕЛИЯ ДИАЛОГ МЕЖДУ НАС ДВАМАТА БЕшЕ: ТОЙ ЗАДАВА ВЪПРОСИ АЗ ОТГОВАРЯМ НА БАЗАТА НА МОЯ СКРОМЕН ОПИТ!!!!!!! ТОВА Е!
Лек ден.
Цитат
Съобщение
Fabregas
Заглавие: Re: Кора и бебоциПапка: Изпратени
alex_alex написа:
Ами как така ти не я преряза ? Смисъл малките си вървят с пъпната връв ? Или тя майката след време я премахва ? А и твоите ротвайлерчета кога прогледнаха ? :) Майката по-колко изяжда ? Малките захрани ли ги ? Те какво хапват ? :)
Още като се родят майката прегризва пъпната връв и остава да виси на кученцата около 1 см парченце от пъпната връв... след 2-3 дни тя изсъхва и пада сама още няколко дни седят с нещо като раничка отдолу и после зараства.Отвориха си очите някаде към 15-тия ден до 18-тия вече виждаха.Мисля, че съм ти писал по колко изяжда... доста е :) Малките все още си сучат но им давам и отделно мляко с гранули... като ги изчаквам гранулите малко да омекнат.Днес дадох едно мъжко на собственика на бащата.
Изпратено на: 18 Май 2009 18:16
Виж съобщението
alex_alex
Ти направи ли им вече ваксини ? А и ти с какво ги захрани и как ? Кора как е ? Ти по колко лева ще ги продаваш ? И кое ще е по-скъпо женското или мъжкото кученце ?
alex_alex написа:
Незнам доктора ги прегледа измери температурата попита ме дали имат проблеми дали повръщат или разтройство те нямат такива проблеми и им сложи ваксини и каза след два дни им дай хапчетата за обезпаразитяване....и утре ще ги им ги дам.Не съм давал никакви добавки докато кърми само увеличих храната. И калций не съм давал.
Изпратено на: 26 Май 2009 20:22
Виж съобщението
Fabregas
Заглавие: Re: Кора и децата йПапка: Изпратени
alex_alex написа:
Искам само още един път да ти благодаря че ми отговаряш на всички въпроси ! Май си доста приветлив човек ? А и колко лева ти взеха за ваксини паспорт и т.н. А те на колко дена бяха като започна да ги храниш с мляко ? Млякото прясно или кисело беше ? А вътрешно обезпаразитяват ли се бебетата,а външно ?
18 лева е едната ваксина цената включва хапчето за обезпаразитяване и паспорта.Бяха на около 23-24 дни започнах с прясно мляко после почнах да им давам и кисело.Вътрешно винаги се обезпаразитяват... външно само ако имат паразити (бълхи, кърлежи) моите нямат и за това само вътрешно.
Изпратено на: 25 Май 2009 18:20
Виж съобщението
alex_alex
Заглавие: Re: Кора и децата йПапка: Входящи
Искам само още един път да ти благодаря че ми отговаряш на всички въпроси ! Май си доста приветлив човек ? А и колко лева ти взеха за ваксини паспорт и т.н. А те на колко дена бяха като започна да ги храниш с мляко ? Млякото прясно или кисело беше ? А вътрешно обезпаразитяват ли се бебетата,а външно ?
Изпратено на: 25 Май 2009 18:01
Виж съобщението
Fabregas
След около 1 час ще ида при ветеринарката да им направя ваксини. От начало започнах само с мляко колкото да се научат да пият от паничка.... така 5-6 дни после започнах млякото да го смесвам с гранули и чакам да омекнат и им ги давам, сега вече могат да дъвчат и им давам направо гранулите както са сухи, затрудняват се но ще свикнат. Кора си е добре както винаги. По принцип ще ги продавам на една цена... за около 300 лева, може и повече може и по малко незнам ще видим. :)
Изпратено на: 25 Май 2009 12:43
Виж съобщението
alex_alex
Заглавие: Кора и децата йПапка: Входящи
Ти направи ли им вече ваксини ? А и ти с какво ги захрани и как ? Кора как е ? Ти по колко лева ще ги продаваш ? И кое ще е по-скъпо женското или мъжкото кученце
alex_alex написа:
Ама то нетрябва ли да се обезпаразитят и ако не изкарат паразити тогава да се ваксинират или ? А ти даваше ли и някакви добавки докато кърми ? давал ли си й калций докато кърми ?
Незнам доктора ги прегледа измери температурата попита ме дали имат проблеми дали повръщат или разтройство те нямат такива проблеми и им сложи ваксини и каза след два дни им дай хапчетата за обезпаразитяване....и утре ще ги им ги дам.Не съм давал никакви добавки докато кърми само увеличих храната. И калций не съм давал.
Изпратено на: 26 Май 2009 20:22
Виж съобщението
alex_alex
Заглавие: Re: Кора и децата йПапка: Входящи
Ама то нетрябва ли да се обезпаразитят и ако не изкарат паразити тогава да се ваксинират или ? А ти даваше ли и някакви добавки докато кърми ? давал ли си й калций докато кърми ?
Изпратено на: 26 Май 2009 20:01
Виж съобщението
Fabregas
alex_alex написа:
18 лева е едната ваксина цената включва хапчето за обезпаразитяване и паспорта.Бяха на около 23-24 дни започнах с прясно мляко после почнах да им давам и кисело.Вътрешно винаги се обезпаразитяват... външно само ако имат паразити (бълхи, кърлежи) моите нямат и за това само вътрешно.
Изпратено на: 25 Май 2009 18:20
Сорка ако има повтарящи се.Това е всичко.
И само да уточня: На един от постовете съм си дал скайпа, той така и не ме потърси .... писали сме си само в зоомания на друго място не сме! И сега разбирам, че щял да си взема куче от моя ''развъдник'' Поне се забавлявах с отговора ми относно въпроса ти за пъпната връв.
Ако ти не си Махорец защо го защитаваш и направо говориш от негово име ?? 100% ти си Махорец-а !

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 02 July 2009 - 09:12 PM

Публикувано: 02 July 2009 - 09:30 PM
Sobieski, в Jul 2 2009, 10:23 PM, написа:

Лъжите за този развъдник бяха по негов адрес,а не по Ваш !

Публикувано: 03 July 2009 - 03:26 PM
Sobieski, в Jul 2 2009, 10:23 PM, написа:

Виж сега...дали си онзи малоумник или не си - все тая. Още с влизането си успя да направиш така, че пребиваването ти тук да е доста "под въпрос", да кажем...при следваща грешна стъпка си отиваш оттук ... КАТО и ли ПРИ мехуреца ... по твой избор!
Публикувано: 03 July 2009 - 04:23 PM

Публикувано: 03 July 2009 - 09:28 PM
Sobieski, в Jul 3 2009, 05:23 PM, написа:
Не ме засягаш. Такива като теб много, а оттам и търговийката ти хилава ... съвсем отделна тема е, че И ДА ИСКАШ ДОРИ няма да можеш ТУК да споменаваш за колко продаваш мелезите, които наричаш ротвайлери. Нищо лично...
Публикувано: 03 July 2009 - 09:51 PM
princessdidi, в Jul 3 2009, 10:36 PM, написа:

Ами нека кажем,че злоупотреби с търпенито на модераторите ! Аз мислех че живеем в доста по различен свят където едно момиче на 14-15 не може да разплоди кучето си ей така за някакви 380 лв но явно съм сгрешил ... нищо да се надяваме поне малките да намерят стопани с по-различно мислене от нейното ...