Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2101 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 July 2009 - 10:22 AM

Показване на мнениетоnavar, в Jul 8 2009, 10:51 AM, написа:

ако е за малкия по добре само спрей с технически пипер,електрошока не е играчка имай предвид че е с напрежение от 200000 до 500000 волта в зависимост от модела,макар и с нисък ампераж..но това си е сериозно нещо..

:ba_025: :ba_025: :ba_025: Много вярно казано. Аз специално НИКОГА не бих поверил такова нещо в ръцете на дете! :ba_025: :ba_025: :ba_025:
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2102 Потребителят е офлайн   ToHu_MeTaHa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 12:21 PM

Бен, Тори на каква възраст е? Колко килограма? На снимките ми изглежда доста голямо и внушително животинче. Каква трябва да е била тая овчарка :dh_188:

#2103 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2009 - 12:25 PM

Говорих с моят приятел обаче вариянта с ел.палка отпада ... прекалено е опасно ! Може даже самият той да се нарани ако не внимава ! Взех точно онзи спрей който беше на втората снимка на Коко и да се надявам спрея да помага при такива ситуации ! За всеки случай Тори излиза по-често с Кайзер който е по-едър от нея и веднага би се намесил в такава ситуация ! Смисъл че собственика на Кайзер не живее далеч от вкъщи и просто синът ми ги разхожда заедно ! Ама като го погледна от прозореца и е като някаква сцена от филм на ужасите :ab_041: добре че и Тори и Казер са дружелюбни !

Тори е на 3 години и е над 35 кг ! Просто мъжките немски овчарки в моя град са едни дебели и огромни отдалече може да ги помислиш за крави :ab_041: Все пак мъжките винаги са били по-едри от женските кучета !
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#2104 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 10 July 2009 - 09:01 AM

Снощи видях...ротвайлер с бели мустаци. Пулих се, 5 минути ума не можеше да ми го побере. Хубаво куче, що-годе добре сложено.....с бели мустаци :wa_048: На всичкото отгоре ме лаеше /това рядко ми се случва/ и не можах да се приближа да го огледам хубаво .... странно куче!
User's Signature

Качена снимка

#2105 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2009 - 01:57 PM

Може да са били от старост ? :ab_041: Ама незнам де :ab_041:
Обръщам се към всички. Вие колко често и с какво чистите ушите на вашите ротвайлери ?
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#2106 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 10 July 2009 - 02:46 PM

Не беше старо куче.
Уши съм чистила само на дребосък. Тук са обсъждали въпроса - http://forum.dog.bg/...showtopic=18181
User's Signature

Качена снимка

#2107 Потребителят е офлайн   didorot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2009 - 03:05 PM

Показване на мнениетоben2418, в Jul 8 2009, 10:25 AM, написа:

Говорих с моят приятел обаче вариянта с ел.палка отпада ... прекалено е опасно ! Може даже самият той да се нарани ако не внимава ! Взех точно онзи спрей който беше на втората снимка на Коко и да се надявам спрея да помага при такива ситуации ! За всеки случай Тори излиза по-често с Кайзер който е по-едър от нея и веднага би се намесил в такава ситуация ! Смисъл че собственика на Кайзер не живее далеч от вкъщи и просто синът ми ги разхожда заедно ! Ама като го погледна от прозореца и е като някаква сцена от филм на ужасите :ab_041: добре че и Тори и Казер са дружелюбни !

Тори е на 3 години и е над 35 кг ! Просто мъжките немски овчарки в моя град са едни дебели и огромни отдалече може да ги помислиш за крави :ab_041: Все пак мъжките винаги са били по-едри от женските кучета !

Тори има ли някакви щети ?Чест й прави,че се е противопоставила на толкова по-голямо куче от нея...Защитила е и сина ти,защото това куче като нищо е могло да се нахвърли и върху него.Вас за кой път ви напада огромен НОК,защото се сещам за поне още 2 подобни случки,разказани от теб в този форум?Дано не ви се случват подобни неща повече!Лошото е,че Тори,от толкова схватки,може да развие някаква агресия,или страх...А ти не отиде ли да се разправяш със собственика на НОК-а ???Много неприятна случка,наистина...

#2108 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 10 July 2009 - 03:39 PM

Показване на мнениетоdidorot, в Jul 10 2009, 04:05 PM, написа:

Показване на мнениетоben2418, в Jul 8 2009, 10:25 AM, написа:

Тори има ли някакви щети ?Чест й прави,че се е противопоставила на толкова по-голямо куче от нея...Защитила е и сина ти,защото това куче като нищо е могло да се нахвърли и върху него.Вас за кой път ви напада огромен НОК,защото се сещам за поне още 2 подобни случки,разказани от теб в този форум?Дано не ви се случват подобни неща повече!Лошото е,че Тори,от толкова схватки,може да развие някаква агресия,или страх...А ти не отиде ли да се разправяш със собственика на НОК-а ???Много неприятна случка,наистина...

Мисля че вече за 3 или 4 път нападат Тори ! Един път 2 Нока,след това един черен НОК,и с питбулчета имаме схватки и сега този Нок ! Сега кучето е много по-добре почти се е възстановила напълно ! Правило ми е впечатление че когато аз я разхождам и някакви кучета тръгнат към нас тя почти не им обръща внимание освен ако не са прекалено наблизо ! А когато Мишо я разхожда и някакво агресивно куче тръгне към тях ... направо пощурява сигурно се е привързала повече към него отколкото към мен ! За агресията мога да кажа че вече НЕ понася Нок ! Тя не ги лае или ръмжи но просто ги игнорира обаче при най-малката агресия от тях просто настръхва цялата ! Корегирам я всеки път при такива ситуации,но тази порода не и е любима !
User's Signature

#2109 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2009 - 10:38 AM

Ще се отаделеча много от темата,но все пак искам да го напиша,дори и да ме опрекнете...аз искам отговор.
Става въпрос за аватара на момчето,което пише под ника Izida4.
Защо на него KOKO_ko не му се кара,не го заплашва или нещо подобно,че използва аватар на куче,което не е негово...като даже на аватара се вижда,че снимката е от Earl Antonuis? Или това се случва само на неудобните потребители?
Много малка е вероятността,това момче да има лично разрешение от собственика на кучето,да използва негова снимка.
Това не накърнява ли достойнтсвото на клуба ви? Или използването на аватар без разрешение(въпреки че аз си имам разрешение) накърнява само това на БККАБТ?
Държа да отбележа,че не се заяждам с Izida4,а просто искам някакъв отговор....
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#2110 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2009 - 07:57 PM

Показване на мнениетоLilTed, в Jul 11 2009, 11:38 AM, написа:

Става въпрос за аватара на момчето,което пише под ника Izida4.
Защо на него KOKO_ko не му се кара,не го заплашва или нещо подобно,че използва аватар на куче,което не е негово...като даже на аватара се вижда,че снимката е от Earl Antonuis? Или това се случва само на неудобните потребители?
Много малка е вероятността,това момче да има лично разрешение от собственика на кучето,да използва негова снимка.

Ти откъде си запозната с това колко малка или голяма е вероятността за разрешение от собственика за ползване на снимката? За теб със сигурност ЗНАМ, че не си имала разрешение за ползване на чужда снимка, когато ти писах за да ти го припомня на едно друго място. Ако имаш някакви проблеми с Earl Antonuis си ги разрешавай далеч оттук...не си актуална, нито интересна ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2111 Потребителят е офлайн   Хамър Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 11 July 2009 - 09:12 PM

Цитат

...не си актуална, нито интересна ...

тя си го знае ама хубаво,4е и го каза сега,днеска много ме изнерви тази малката :ea_103: :ea_103: :ea_103:
User's Signature

"Забравила бях, че да не съм перфектна е част от това коя съм. И част от това да съм истинска, автентична, жива. И понеже забравям, все още лесно се разочаровам и трудно си прощавам."

#2112 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 12 July 2009 - 08:37 AM

Драги с Earl Antonuis нямам никакви проблеми. Супер много им харесвам кучетата.
Ако това момче има разрешение - браво! От малък (понеже видях,че е на 14) се е ориентирал къде са добрите кучета...

Хамър,абе научи се да пишеш нормално... :tb_195:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#2113 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 12 July 2009 - 10:16 AM

Вчера по NTV в "Темата на Нова" е имало интересни разяснения за "опасните породи" и как са набедени за такива и хората трябва да спрат с истериите около породите - убийци. Браво на Орлин Миланов за подробните разяснения в предаването! :beer:
Не успях да го гледам , но разбрах от съседи за какво иде реч (сега търся материала в нет-пространството, но явно още не е качен). Разбирам, че и глухите са чули, а явно глупавите продължават да са си такива. Днес една стара квартална анти-приятелка пак ми подвигна адреналина, че кучето ми е от ония ... пък е без намордник. Гледала вчера предаването, ама толкова е поел умствения й багаж обясненията на Орлин. Единственото, с което не мога да свикна до ден днешен е отказването да се приемат истината и фактите. Но все храня надежда, че и това ще доживея, .... някога.
Имаше едни реплики от вчера, в друга тема, че модерирането тук куцало и незнам си какво. Ще кажа само едно на недоволните - като гледате куче ротвайлер от повече години, за да имате поне малко опит с породата, тогава можете да бъдете съдници и да замервате с камъни точно тези, които смело могат да говорят точно по този въпрос, след дългогодишен труд и чистенето на изсипаната помия.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2114 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2009 - 10:28 AM

Показване на мнениетоdmm, в Jul 12 2009, 11:16 AM, написа:

Вчера по NTV в "Темата на Нова" е имало интересни разяснения за "опасните породи" и как са набедени за такива и хората трябва да спрат с истериите около породите - убийци. Браво на Орлин Миланов за подробните разяснения в предаването! :beer:
Не успях да го гледам , но разбрах от съседи за какво иде реч (сега търся материала в нет-пространството, но явно още не е качен). Разбирам, че и глухите са чули, а явно глупавите продължават да са си такива. Днес една стара квартална анти-приятелка пак ми подвигна адреналина, че кучето ми е от ония ... пък е без намордник. Гледала вчера предаването, ама толкова е поел умствения й багаж обясненията на Орлин. Единственото, с което не мога да свикна до ден днешен е отказването да се приемат истината и фактите. Но все храня надежда, че и това ще доживея, .... някога.
Имаше едни реплики от вчера, в друга тема, че модерирането тук куцало и незнам си какво. Ще кажа само едно на недоволните - като гледате куче ротвайлер от повече години, за да имате поне малко опит с породата, тогава можете да бъдете съдници и да замервате с камъни точно тези, които смело могат да говорят точно по този въпрос, след дългогодишен труд и чистенето на изсипаната помия.

Само това намерих - http://vbox7.com/play:3abc4d4c А вчера гледах друго клипче за "злобните кучета", пак излъчено по нова, но не можах да го намеря, защото беше с по-различно заглавие :dry:
User's Signature

Качена снимка

#2115 Потребителят е офлайн   AlStyle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2009 - 11:58 AM

Наистина адмирации към г-н Орлин Миланов (KOKO_ko) , за това че защити Ротвайлера от тези нападки, че било зло и агресивно куче.Трябва да се промени съзнанието и мисленето на всеки чоек, че кучето не става агресивно от самосебе си.Винаги причината е друга, било то че кучето е насъсквано срещу други кучета или хора; върху него е прилагано насилие... или др. И на мен не един човек ми е казвал, че кучето ми е ОПАСНО; че не е трябвало да си взимам такова.Абе медиите толкова години са насаждали в главите на хората, че дадени породи кучета са агресивни, че сега е трудно да убедиш човек в обратното.

#2116 Потребителят е офлайн   ToHu_MeTaHa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 12:05 PM

Медиите не са виновни, те просто отразяват събитията. Виновни са болните мозъци, които си купуват кучета с цел да си избият комплексите. Понеже стопаниана е, така да се каже на дъното на хранителната верига, дай да си направи от кучето звяр. Да търсят сметка на стопаните, не да петнят породата :dry:

#2117 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2009 - 01:34 PM

Показване на мнениетоLilTed, в Jul 12 2009, 09:37 AM, написа:

Драги с Earl Antonuis нямам никакви проблеми...

Драга, нека ти напомня само, че съм на 43 години. За теб не знам със сигурност...знам само, че ти предстои дълго стискане на пубертетни пъпки и години чакане на разрешение от мама и тате да си вземеш морско свинче дори. Знам също, че когато се видяхме преди година-две наживо ти само ме зяпаше с благоговейно отворена уста и аха - аха да проговориш. Явно си решила, че достатъчно си видяла в живота, че да си позволиш да даваш акъл и да си на всяка манджа мерудия.

Сега по същество: именно защото много хора изявават желание да спра достъпа ти до нашия форум и именно защото се опитвам да бъда бял и добър досега не го направих. И двамата модератори смятаме, че отдавна нямаш какво смислено да кажеш тук и, че единствената ти роля е да търсиш личностна сполука и самоизява. Ето по този повод и без всякакво предупреждение ще махаме всяко твое мнение, което ни се стори безсмислено или нищо неказващо по конкретна тема.

Бъди здрава и не пропускай да си четеш книжките, те са прозорец към света! :tb_195: :tb_195: :tb_195:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2118 Потребителят е офлайн   Баката Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 July 2009 - 04:31 PM

Здравеите и от мен, КОКО много хубаво си говори по нтв но не знам защо тези от нова изкараха ротвайлерите толкова зли кучете, всичко зависи от възпитанието, а не от друго. и ако се замисля паърво да се справят с бездомните кучета после да плюят по нашите, защото много повече са нахапаните хора от бездомни кучета от колкото от ротваилери.
User's Signature

Aleksandar

#2119 Потребителят е офлайн   dark_moon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 July 2009 - 12:22 PM

бих искала да помоля да дадете инфо за датата на излъчване на този репортаж или ако е възможно да се пусне линк с репоража.благодаря предварително!
User's Signature

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!

#2120 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 July 2009 - 01:11 PM

Прадаването беше "Темата на Нова" в събота, 11.07.2009 от 19,30ч.

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни