Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2041 Потребителят е офлайн   Sobieski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 01 July 2009 - 10:20 PM

Израза ''парчета'' го написах заради бушката. :wb_052:

#2042 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 July 2009 - 02:11 PM

Незнам дали ще получа отговор във ветеринарния кабинет, така че питам и тук - моята Тара, която е на 2 месеца и половина, още не е сменяла зъби - си счупи едно кучешко зъбче, докато играеше. Не е паднало цялото, а се счупи през средата. Ще стане ли някакъв проблем? Може би трябва да й давам вече мека храна, за да може да се наяжда.

Пропуснах да кажа, че потече кръв. Може би е от значение. :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#2043 Потребителят е офлайн   Tara.. Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 July 2009 - 05:02 PM

Показване на мнениетоnavar, в Jul 2 2009, 04:43 PM, написа:

няма проблеми,млечните зъби често се чупят...след месец и половина ще почне да сменя зъбите ,а след още месец и половина ще си имате пълен комплект нови зъби :)

Аха, но след повторния ми "преглед" установих, че се е сцепил :(
User's Signature

Качена снимка

#2044 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 07:23 PM

Показване на мнениетоSobieski, в Jul 1 2009, 09:01 PM, написа:

Пф :zz_020: аз моите ги продадох за 450 лв ''парчето''.... колкото едно родословно. :ab_041:

450 лв. ти струва само храната за малкото куче за четири месеца, уважаеми потребителю-продавач... тези "родословни парчета" на такива цени, хора като теб само могат да сънуват...

Ще се радвам да се въздържиш от по-нататъшен коментар по темата, освен ако не искаш да ни отървеш от присъствието си.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2045 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 07:26 PM

Показване на мнениетоbushkata, в Jul 1 2009, 08:31 PM, написа:

380 кинта парчето, готино...

Цитат

Продавам ротвайлери от елитни родители.
Продавам ротвайлери от елитни родители.
След месец са готови за задомяване, цена 380 лв.

Мога да ви изпратя и снимки на родителите, възможно е и оглед на място.

И страничка си направило детето, да го прдлага за разплод постоянно, така де - 380 кинта са много сладоледи!

Мдаам...доста дълго спекулира с търпението ни това дете...мисля повече да не му давам възможност за изява във форума ни...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2046 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 08:52 PM

Sobieski, ти не си ли Mahorec ?
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#2047 Потребителят е офлайн   Sobieski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 08:56 PM

:ea_103: не но го познавам живее до нас. :wb_052:

#2048 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 09:06 PM

Вече съм 100 % сигурен че ти си Махорец !!
Още в първите Ви коментари когато този alex_alex написа че сте щял да си правите развъдник и тогава написахте ето това:

Съжалявам но не се здържах............ и ще копирам всичко което сме си писали с този човек който твърди, че ще правя развъдник (що за глупости) че и не бил признат.......лелееее направо паднах като го прочетох това! 100% ЛЪЖИ

Цитат
Автор Съобщение
Fabregas
Заглавие: Re: въпроси за Кора и бебоците йПапка: Изпратени
Сложих няколко снимки от днес.

Изпратено на: 09 Май 2009 13:27

Fabregas
Майката и бебетата са добре. Днес стават на 28 дни вече могат да тичат и се хранят от паничка но оснавната храна си остава майчината след 1 седмица ще дам на собственика на бащата едно мъжко кученце. Снимки не смея да качвам тука, че да не кажат, че правя реклама или някакъв вид обява.

Изпратено на: 09 Май 2009 10:47

alex_alex
Заглавие: Re: въпроси за Кора и бебоците йПапка: Входящи
Как е Кора ? Как се бебоците ? Имат ли имена ? На колко дни станаха ? Може ли снимки в онази тема за Кора в Представяне на кучета ?

Изпратено на: 09 Май 2009 07:31

alex_alex
Да,разбира се ! Ето ги: http://www.bgvet.org...s/catmother.php , viewtopic.php?f=1&t=1737&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE+%D0%BA%D1%83%D1%87%D0%B5&start=30 !

Изпратено на: 03 Май 2009 18:07

Fabregas
Здравей ! Ще може ли пак да ми дадеш онези линкове за кученцата ?

Изпратено на: 03 Май 2009 14:29

Fabregas
Айде чао за сега че ще гледам мач.Ако искаш ме потърски в скайп peace-man_89

Изпратено на: 29 Апр 2009 20:46

Fabregas
alex_alex написа:
Кога кучката ражда най-много кученца ? Когато и е за първи път или ... Извинявай че ти пращам едно след друго ЛС

Незнам и аз кога раждат най - много кученца.Еми хапва си доста но не 2-3 кг. много са й.Примерно като не беше бременна да е изядала по 300-400 грама гранули на ден, сега яде двойно.Ако й дам 3 килограма сигурно ще ги изяде.

Изпратено на: 29 Апр 2009 20:44

alex_alex
Кога кучката ражда най-много кученца ? Когато и е за първи път или ... Извинявай че ти пращам едно след друго ЛС

Изпратено на: 29 Апр 2009 20:40

alex_alex
Как да е ? Скучно както винаги :D ! Преди поне като беше там си имаха черна овца а сега се чудят пак кой да намразят ... абе и те са едни ... А това доста какво значи смисъл 2-3 кг ? Аз сега храня моята с гранули HIT Maxi Adult !

Изпратено на: 29 Апр 2009 20:38

Fabregas
alex_alex написа:
Здравей,аз съм ivailo_ivailo от дог.бг ! Как растат бебенцата ? Правят ли пакости ? А ти сега с каква храна я храниш ? По колко и даваш ? Постоянно ли седиш при нея с бебетата или .. ? Кора вътре при теб ли е или наванка ?Колко лева горе долу струват бебешките ваксини ? Тя за пъри пат ли ражда ?
Бебоците са добре ! Растат но не правят още пакости... още са малки и не могат да ходят добре.Храня я с обикновенни гранули понякога й давам кисело мляко.Доста яде.Не седя постоянно при тях тя сама си ги гледа Кора си живее на двора и роди в една стаичка зад къщата много е хубаво мястото не духа вятър а през деня като нагрее слънцето вътре става топло и така държи цяла нощ.Да ти кажа честно и аз не знам колко струват ваксините като ида да ги ваксинирам на 40-тия ден...след 20 дни горе долу ще разбера и ще ти кажа.Кора ражда за втори път но първия път не беше планирано....в смисъл такъв влезе на комшията помияра когато беше разгонена.Тогава роди 6 малки мелезчета но всички умряха някои тя ги уби понеже беше млада и беше за пръв път.Инъче как е в дог.бг мен от там ме баннаха.

Изпратено на: 29 Апр 2009 20:33

alex_alex
Заглавие: въпроси за Кора и бебоците йПапка: Входящи
Здравей,аз съм ivailo_ivailo от дог.бг ! Как растат бебенцата ? Правят ли пакости ? А ти сега с каква храна я храниш ? По колко и даваш ? Постоянно ли седиш при нея с бебетата или .. ? Кора вътре при теб ли е или наванка ?Колко лева горе долу струват бебешките ваксини ? Тя за пъри пат ли ражда ?

ЕТО! КОЙТО ИСКА ДА ЧЕТЕ, И щЕ РАЗБЕРЕ чЕ ТОВА КОЕТО КАЗВА ТОЯ Е ПЪЛНА ЛЪЖА! НИКАКВИ РАЗВЪДНИЦИ НИКАКВИ 5 ЛЕА! ЦЕЛИЯ ДИАЛОГ МЕЖДУ НАС ДВАМАТА БЕшЕ: ТОЙ ЗАДАВА ВЪПРОСИ АЗ ОТГОВАРЯМ НА БАЗАТА НА МОЯ СКРОМЕН ОПИТ!!!!!!! ТОВА Е!
Лек ден.

Цитат
Съобщение
Fabregas
Заглавие: Re: Кора и бебоциПапка: Изпратени
alex_alex написа:
Ами как така ти не я преряза ? Смисъл малките си вървят с пъпната връв ? Или тя майката след време я премахва ? А и твоите ротвайлерчета кога прогледнаха ? :) Майката по-колко изяжда ? Малките захрани ли ги ? Те какво хапват ? :)

Още като се родят майката прегризва пъпната връв и остава да виси на кученцата около 1 см парченце от пъпната връв... след 2-3 дни тя изсъхва и пада сама още няколко дни седят с нещо като раничка отдолу и после зараства.Отвориха си очите някаде към 15-тия ден до 18-тия вече виждаха.Мисля, че съм ти писал по колко изяжда... доста е :) Малките все още си сучат но им давам и отделно мляко с гранули... като ги изчаквам гранулите малко да омекнат.Днес дадох едно мъжко на собственика на бащата.

Изпратено на: 18 Май 2009 18:16

Виж съобщението

alex_alex
Ти направи ли им вече ваксини ? А и ти с какво ги захрани и как ? Кора как е ? Ти по колко лева ще ги продаваш ? И кое ще е по-скъпо женското или мъжкото кученце ?

alex_alex написа:
Незнам доктора ги прегледа измери температурата попита ме дали имат проблеми дали повръщат или разтройство те нямат такива проблеми и им сложи ваксини и каза след два дни им дай хапчетата за обезпаразитяване....и утре ще ги им ги дам.Не съм давал никакви добавки докато кърми само увеличих храната. И калций не съм давал.

Изпратено на: 26 Май 2009 20:22

Виж съобщението

Fabregas
Заглавие: Re: Кора и децата йПапка: Изпратени
alex_alex написа:
Искам само още един път да ти благодаря че ми отговаряш на всички въпроси ! Май си доста приветлив човек ? А и колко лева ти взеха за ваксини паспорт и т.н. А те на колко дена бяха като започна да ги храниш с мляко ? Млякото прясно или кисело беше ? А вътрешно обезпаразитяват ли се бебетата,а външно ?

18 лева е едната ваксина цената включва хапчето за обезпаразитяване и паспорта.Бяха на около 23-24 дни започнах с прясно мляко после почнах да им давам и кисело.Вътрешно винаги се обезпаразитяват... външно само ако имат паразити (бълхи, кърлежи) моите нямат и за това само вътрешно.

Изпратено на: 25 Май 2009 18:20

Виж съобщението

alex_alex
Заглавие: Re: Кора и децата йПапка: Входящи
Искам само още един път да ти благодаря че ми отговаряш на всички въпроси ! Май си доста приветлив човек ? А и колко лева ти взеха за ваксини паспорт и т.н. А те на колко дена бяха като започна да ги храниш с мляко ? Млякото прясно или кисело беше ? А вътрешно обезпаразитяват ли се бебетата,а външно ?

Изпратено на: 25 Май 2009 18:01

Виж съобщението

Fabregas
След около 1 час ще ида при ветеринарката да им направя ваксини. От начало започнах само с мляко колкото да се научат да пият от паничка.... така 5-6 дни после започнах млякото да го смесвам с гранули и чакам да омекнат и им ги давам, сега вече могат да дъвчат и им давам направо гранулите както са сухи, затрудняват се но ще свикнат. Кора си е добре както винаги. По принцип ще ги продавам на една цена... за около 300 лева, може и повече може и по малко незнам ще видим. :)

Изпратено на: 25 Май 2009 12:43

Виж съобщението

alex_alex
Заглавие: Кора и децата йПапка: Входящи
Ти направи ли им вече ваксини ? А и ти с какво ги захрани и как ? Кора как е ? Ти по колко лева ще ги продаваш ? И кое ще е по-скъпо женското или мъжкото кученце

alex_alex написа:
Ама то нетрябва ли да се обезпаразитят и ако не изкарат паразити тогава да се ваксинират или ? А ти даваше ли и някакви добавки докато кърми ? давал ли си й калций докато кърми ?

Незнам доктора ги прегледа измери температурата попита ме дали имат проблеми дали повръщат или разтройство те нямат такива проблеми и им сложи ваксини и каза след два дни им дай хапчетата за обезпаразитяване....и утре ще ги им ги дам.Не съм давал никакви добавки докато кърми само увеличих храната. И калций не съм давал.

Изпратено на: 26 Май 2009 20:22

Виж съобщението

alex_alex
Заглавие: Re: Кора и децата йПапка: Входящи
Ама то нетрябва ли да се обезпаразитят и ако не изкарат паразити тогава да се ваксинират или ? А ти даваше ли и някакви добавки докато кърми ? давал ли си й калций докато кърми ?

Изпратено на: 26 Май 2009 20:01

Виж съобщението

Fabregas
alex_alex написа:

18 лева е едната ваксина цената включва хапчето за обезпаразитяване и паспорта.Бяха на около 23-24 дни започнах с прясно мляко после почнах да им давам и кисело.Вътрешно винаги се обезпаразитяват... външно само ако имат паразити (бълхи, кърлежи) моите нямат и за това само вътрешно.

Изпратено на: 25 Май 2009 18:20

Сорка ако има повтарящи се.Това е всичко.
И само да уточня: На един от постовете съм си дал скайпа, той така и не ме потърси .... писали сме си само в зоомания на друго място не сме! И сега разбирам, че щял да си взема куче от моя ''развъдник'' Поне се забавлявах с отговора ми относно въпроса ти за пъпната връв.

Ако ти не си Махорец защо го защитаваш и направо говориш от негово име ?? 100% ти си Махорец-а !
User's Signature

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !

#2049 Потребителят е офлайн   Sobieski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 09:12 PM

Добре, сега може да го изтриеш това! Когато се появи грешната информация, на онзи алех_алех ми копи по скайп тези лични саобщения с някви написани обеснения към тях каза да съм го качил в говорилнята(гледах като индианец понеже не съм много по форумите :ab_041: ) понеже бил баннат а аз се бях регистрирах преди 3-4 дни... и така даже май съм написал, че това е по молба на мухиту и така де.

#2050 Потребителят е офлайн   Sobieski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 09:23 PM

че аз не говоря от негово име :ud_009: и аз имам ротвайлерка

#2051 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 09:30 PM

Показване на мнениетоSobieski, в Jul 2 2009, 10:23 PM, написа:

Лъжите за този развъдник бяха по негов адрес,а не по Ваш !
User's Signature

#2052 Потребителят е офлайн   Sobieski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 09:32 PM

Ем да де по негов и ми копира тези работи да съм ги сложил тука вие кво помислихте си че е той ли то трябва да пише де

#2053 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2009 - 08:48 AM

Navar,аз мога да те бия...на карти! :ab_041:

#2054 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2009 - 02:47 PM

:ba_025:

#2055 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2009 - 03:26 PM

Показване на мнениетоSobieski, в Jul 2 2009, 10:23 PM, написа:

Виж сега...дали си онзи малоумник или не си - все тая. Още с влизането си успя да направиш така, че пребиваването ти тук да е доста "под въпрос", да кажем...при следваща грешна стъпка си отиваш оттук ... КАТО и ли ПРИ мехуреца ... по твой избор!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2056 Потребителят е офлайн   shadow Икона

• master of puppets
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2009 - 03:45 PM

Ние понеже пасем трева... :ea_103:
Многоличностното разстройство се подтиска с медикаменти...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Качена снимка

#2057 Потребителят е офлайн   Sobieski Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2009 - 04:23 PM

Тей, незнам какъв ви е проблема с онзи отворко, но не искам да ме свързвате с него.... и коко_ко споко вече няма да споменавам за колко пари си продавам кученцата (явно те засягам с това) :ab_041: shadow за многоличностното разтройство и подтискането му си има други форуми. А това дали пасете трева или не, само вие си знаете.... те хората такива неща не си признават.

#2058 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2009 - 09:28 PM

Показване на мнениетоSobieski, в Jul 3 2009, 05:23 PM, написа:

Коко_ко споко вече няма да споменавам за колко пари си продавам кученцата (явно те засягам с това)...

Не ме засягаш. Такива като теб много, а оттам и търговийката ти хилава ... съвсем отделна тема е, че И ДА ИСКАШ ДОРИ няма да можеш ТУК да споменаваш за колко продаваш мелезите, които наричаш ротвайлери. Нищо лично...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2059 Потребителят е офлайн   princessdidi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2009 - 09:36 PM

алиса къде се покри бе хора :wg_053:

#2060 Потребителят е офлайн   ben2418 Икона

• One ot them ...
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2009 - 09:51 PM

Показване на мнениетоprincessdidi, в Jul 3 2009, 10:36 PM, написа:

алиса къде се покри бе хора :wg_053:

Ами нека кажем,че злоупотреби с търпенито на модераторите ! Аз мислех че живеем в доста по различен свят където едно момиче на 14-15 не може да разплоди кучето си ей така за някакви 380 лв но явно съм сгрешил ... нищо да се надяваме поне малките да намерят стопани с по-различно мислене от нейното ... :dry: :dry: :dry:
User's Signature

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни