ето тук е показано
РОТ говорилня
Публикувано: 14 October 2009 - 06:47 PM
Искам да питам,наблюдавам,че кафявият цвят при ротвайлера е по светъл докато са малки и с развитието им във възраста кафявото потъмнява и добива и червения отенак както е и по стандарта на породата??!!!Заблуждавам ли се или правилно съм забелязал!?
Публикувано: 16 October 2009 - 07:01 PM
Здравейте всички изкам да ви се похваля, че станах горд собственик на едно страхотно ротваилерче, казва се RAN и е страхотен сладур. На 2,5 месеца е и е много игрив направо е страхотен. Станаха голями приятели с голямия Неро и много си допаднаха,а са заедно от много скоро, но са непрекаснато заедно. Много им се радвам.

Aleksandar
Публикувано: 16 October 2009 - 07:55 PM
Цитат(Баката @ Oct 16 2009, 08:01 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте всички изкам да ви се похваля, че станах горд собственик на едно страхотно ротваилерче, казва се RAN и е страхотен сладур. На 2,5 месеца е и е много игрив направо е страхотен. Станаха голями приятели с голямия Неро и много си допаднаха,а са заедно от много скоро, но са непрекаснато заедно. Много им се радвам.
браво,а снимки имаш ли да го видим и ние

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си
Публикувано: 20 October 2009 - 05:53 PM
Днес,съвсем случайно попаднах на това - Masha Vom Grossen Tal - Young Champion of Bulgaria.Останах с отворени уста,когато видях и къде е това куче - Виетнам
В развъдник наречен - VN Rottweiler
Разгледах и сайта,имат много добри кучета
Masha von Grossen Tal
Masha von Grossen Tal

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 20 October 2009 - 10:11 PM
Цитат(LilTed @ Oct 20 2009, 06:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Днес,съвсем случайно попаднах на това - Masha Vom Grossen Tal - Young Champion of Bulgaria.Останах с отворени уста,когато видях и къде е това куче - Виетнам
В развъдник наречен - VN Rottweiler
Masha von Grossen Tal
Masha von Grossen Tal
Наистина имат много хубави кучета тия виетнамци, но не знам дали не ги хапват от време на време

Aleksandar
Публикувано: 26 October 2009 - 10:24 PM
Цитат(Баката @ Oct 26 2009, 07:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Живо и здраво да ти е и много да те радва. Разкажи нещо за него какво е от каде е и т.н.???
ами ротвайлерче е ама много диво :) той ме ядосва и аз него и така я караме имам снимки в профила.
Публикувано: 28 October 2009 - 08:02 AM
Какво ще кажете за тази обява :
htt://www.kuchetata.com/obiava_5965.php
Надеждна ли е или хората са поредните измамници ! Питам защото моя приятелка иска да закупи бебето .
htt://www.kuchetata.com/obiava_5965.php
Надеждна ли е или хората са поредните измамници ! Питам защото моя приятелка иска да закупи бебето .
Публикувано: 28 October 2009 - 08:34 AM
Кученцето определено не е от развъдник, т.е. няма да има родословие. Така че изрази "чистокръвно", "с потекло" и "истински представител на породата" са подвеждащи, да не кажа направо измама. Ако приятелката ви иска чистопороден ротвайлер, във форума има информация за легитимните развъдници в страната. Ако не държи на родословие, да го вземе, все пак и то има нужда от грижовни стопани.
Публикувано: 28 October 2009 - 10:20 AM
Цитат(Francesca @ Oct 28 2009, 08:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Кученцето определено не е от развъдник, т.е. няма да има родословие. Така че изрази "чистокръвно", "с потекло" и "истински представител на породата" са подвеждащи, да не кажа направо измама. Ако приятелката ви иска чистопороден ротвайлер, във форума има информация за легитимните развъдници в страната. Ако не държи на родословие, да го вземе, все пак и то има нужда от грижовни стопани.
Обявата е пълна измама. Пусната е от един бивш потребител на форума ни, натирен именно заради злоупотреба и опити за комерсиализация на хобито ни...Ако е толкова навито момичето го изпрати при мен...за подобни пари ще и дам куче, което не е шоу клас...

Вход

Горе
Цитиране +