РОТ говорилня
Публикувано: 02 December 2009 - 12:55 PM
Публикувано: 02 December 2009 - 06:17 PM
Аз зададох конкретен въпроср никъде не видях да ми отговаряш на него и да ти подчертая че ротхарактер не означава бой и злоба и асоциално поведение!Провери какво е значението на ротхарактер и посоката на развъдчиците в характира на породата и ще разбереш какво имам предвид под ротхарактер!!!
Публикувано: 02 December 2009 - 06:45 PM
А Вие знаете ли с кого се "ецате"?Преди да започнете спор с някого е редно да знаете с кого говорите

Това мнение е редактирано от KOKO_ko: 03 December 2009 - 03:00 PM
Причина за редакция: По желание на потребителя, чието писане редактирам: удебелих изречението около което се завърза толкова бурен дебат...не за друго, а за да "навлизат" по-бързичко незапознатите с темата!
Публикувано: 02 December 2009 - 08:45 PM

...при положение, че човекът си се "еца" съвсем аргументирано, ще си се "еца" с когото и колкото си иска...аз например не знам КОЛКО добре arcana познава породата ротвайлер ... май ти irena_ig се "ецаш" тук малко излишно напрегната...всъщност, ти в ролята на коя и като каква степен оценител даваш мнение относно това, кой колко знае за нашата порода?
Публикувано: 03 December 2009 - 09:02 AM

Публикувано: 03 December 2009 - 09:50 AM

Пак ли да ти повторя и аз ,че всъщност не отговаряш на конкретния въпрос!!В коментара на Коко той ти казва че аз питам нещо конкретно вие ми отговаряте ,,ецащо,,(за пръв път чувам тази дума)!!!!Ти сега нападаш него!
И да,според мен Коко е компетентен вероятно и по този въпрос на който ти така и неможа да отговориш!!!Препоръчвам ти наистина да преминеш към четящите и когато имаш конкретно мнение по даден въпрос тогава да го изразиш аргументирано!Ти адвокатстваш на потребителя аркана без да подкрепиш неини аргументи с твои,всъщност тя няма аргументи!С една дума няма голям смисъл и полза за читателите но форума от написаното и от двете ви!!!

Публикувано: 03 December 2009 - 09:50 AM
...вярно каза, НЕ СИ СЪВСЕМ СИГУРНА ДАЛИ ЧОВЕКЪТ, КОГОТО НАПАДНА НЕ СЕ Е АРГУМЕНТИРАЛ...СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ БЪДИ СИГУРНА И ПРЕЦИЗНА В СЛОВОТО СИ...оттам сигурно ще престанеш да ПРИЕМАШ ЛИЧНО някои неща ... така ще спреш да ПРАВИШ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ и в края на краищата ще ти се случи да ДАДЕШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ...иначе е така...Нели си е наша...също да не пропусна: ако се имаш за тъпачка това съвсем не е НАШ форумен проблем ... и да, така ще е ... винаги ще има недоволни ... за радост има и такива дето казват БРАВО ... да са ти сладки плодовете на демокрацията ...
п.с.
... нека бъдем благодарни на толтеките за ценните им завети ...
Публикувано: 03 December 2009 - 10:03 AM
Потребителката arcana сигурно си е помислила /както и аз/, че под " ротхарактерара" се има предвид нещо като злоба и не вижда кому е нужно да се проявява тя. И понеже си мисля, че ще следва въпрос къде е писано за злоба ще изпреваря събитията и ще кажа - никъде, но понеже масовото мнение и нагласа са такива, това са и нашите очаквания за мнението на потребителя.
И да - подкрепям мнението на irena_ig и ме интересува, както и това на останалите - млада съм и имам какво да уча, искам да чуя различни гледни точки.
С уважение: Потребителка във форума
Публикувано: 03 December 2009 - 10:09 AM
Всъщност в коя част или по-точно КАКВО от мнението на irena_ig подкрепяш ... аз всъщност не видях МНЕНИЕ ... видях опит за евтино адвокатстване на човек, когото не познава лично и който със сигурност може сам и аргументирано да обясни какво има предвид...
Публикувано: 03 December 2009 - 10:18 AM
Нормално е всеки да може да се аргументира, но не всеки е постоянно във форума, за да го направи..... и може би не всеки винаги е в настроение за това.
Публикувано: 03 December 2009 - 10:29 AM
Нормално е всеки да може да се аргументира, но не всеки е постоянно във форума, за да го направи..... и може би не всеки винаги е в настроение за това.
Нахално досега беше написаното от ирена_иг , сега и ти се присъединяваш успешно към нея, давайки квалификация на чуждо изказване ... също не разбирам желанието ти да блеснеш с логореичните си бръщолевения точно тук, но това сигурно също ще бъде сметнато за нахално и по този повод ще си замълча...за последно ще загатна лекично само това, че няма как да бъркаш смислово думите "аргумент" - "нахалство" - "лични изводи за хора на база четене по форумите" и да очакваш, че това ще мине за "подкрепяне на мнение" , каквото всъщност нямаше...имаше едно най-обикновено язвително заяждане и дотам ... затова не бързай, щом си млада и щом очакваш да се учиш ... учителят не винаги идва навреме, а и ученикът често не е готов да учи, въпреки гръмките си декларации...
Публикувано: 03 December 2009 - 10:35 AM
И определено не бъркам думите "аргумент" и "нахалство", мисля, че постът на piletoxx звучи нахално и ме подразни.
Публикувано: 03 December 2009 - 10:43 AM
И определено не бъркам думите "аргумент" и "нахалство", мисля, че постът на piletoxx звучи нахално и ме подразни.
...в този дух на мисли нека ти предложа да отидеш на терапия за овладяване на дразненето (имам един познат дето винаги когато се дразни, рязко се п.......почесва и му минава), а не да създаваш излишно напрежение в иначе толкова спокойното ни форумче ... общувайки, обсъждайки и изразявайки мнение без блясък ... и да както вече казах: НЯМАШЕ МНЕНИЕ ПО ЗАДАДЕН ВЪПРОС...имаше евтино адвокатстване и заяждане с форумен потребител от страна на ирена_иг...възможно ли е да говоря на неразбираем САМО ЗА ТЕБ български език, млада и неука @ZviariK?
Потребителката arcana сигурно си е помислила /както и аз/, че под " ротхарактерара" се има предвид нещо като злоба и не вижда кому е нужно да се проявява тя.
и на теб ли млада почитателке на нашите кучета да напомня колко е несъстоятелно да правиш предположения ...
Публикувано: 03 December 2009 - 10:51 AM
Публикувано: 03 December 2009 - 11:02 AM
...пустото ти любопитство няма да бъде задоволено познавачко на съвременния български език...нека желанието ми да се заяда ТОЧНО с Ирена (която и да е тя) остане в историята на форума ни като най-енигматичното такова досега...ти да видиш...вива ла револУсион!
ВЕНСЕРЕМОС!
Публикувано: 03 December 2009 - 12:35 PM
Кучето ми е на 4м.Всеки ден го водя и си играе с Голдани и Лабрадори които при игра много го ,,лигавят,,!!!Наблюдениятя ми от други Ротвайлери е,че при игра с други кучета са по сериозни и гледат на лигавите игри малко безинтересно!Въпроса ми е,дали моето куче ще прихване лигните от споменатите породи или в последствие като порастне ще си прояви ротхарактерара??!!
В тази и малко по-късна възраст кученцата без значение към коя порода принадлежат имат нужда от подобно общуване. Не винаги,кучето,което спокойно се оставя да бъде''победено''означава,че е със слаба психика.Напротив,едно уверено в себе си куче,може да си позволи да легне докато играе и обратно,страхливото всячески ще се мъчи да не докосва земята,ще се зъби и хапе.В зависимост от типа нервна с-ма,кученцето би било по-малко или повече общително и подвижно.
За да не се интересува след време само от игра с кучета,добре е да се сложат основи на едно приятно общуване помежду ви.
Публикувано: 03 December 2009 - 01:05 PM
Публикувано: 03 December 2009 - 01:18 PM
МОД.
Отстраних една - две правописни грешки от предното ти писание, а също така удебелих изречението около което се завърза толкова бурен дебат...не за друго, а за да "навлизат" по-бързичко незапознатите с темата.
Извинена сте и дано задоволих желанието ти госпожа!