ами аз показах кучета,които бяхе произведени според тогава действащите стандарти,явявали се на тогава провежданите изложби,и печелили каквото е трябвало..ама кой ти помни времето преди 10 години...
Не е важно какво си бил показал преди десет години...важното е какво показваш и в момента...може и малко странно да ти се стори, но НИЩО ОТ ТОВА КОЕТО СИ БИЛ ПОКАЗАЛ, никой от нас в НКР не знае и НЕ ПОМНИ....сигурно защото е било нещо специално показаното от теб...пак ще кажа...сигурно всички ние сме виновни, че не помним чутовните ти подвизи по ринговете...и да...аз съм от многото, които ДОБРЕ помним времето преди 10 години
Цитат
да цитирам пак клубни развъдни номера ,и изложби ако искаш-много е лесно да се провери ??
за твое успокоение,става дума за кучета линия на Хасан....ако не ти говори нищо ,питай колегата си мод-Хасан беше негов...
За твое сведение: няма ТАКАВА ЛИНИЯ ... кучето даде прекалено малко поколения в България за да има ТАКАВА линия ... съвсем друг въпрос е що е линия и кой и как може да я поддържа извън едно организирано развъждане, каквото има само в НКР ... това, че някъде назад в нечий произход е внесеното от мен куче още нищо не означава ... и само за твоя справка: години след като кучето си беше отишло, из пловдивско се продаваха негови "новородени" приплоди ... забавно нали ...
Цитат
ако идеята е да се подмажеш на колегата си-поздравления ,успя..
Ами каква друга идея може да има един колега - модератор освен да се подмаже на колегата си модератор?!
Цитат
... но за справка да цитирам един колега,изявен кинолог относно ротвайлерите произведени в Бг,че ако ги съди германски съдия,така както съдят кучетата в германия,ще трябва да ги пратим да живеят вързани в някой заден двор...защо ме караш да пиша неща които не са за писане...англичаните били обратни колела,не разбирали от ротвайлери-а кой беше съдия на миналогодишната специалка??
Ами хайде като цитираш неизвестния "колега - изявен кинолог" бъди така добър да се поразровиш в толкова лщбимото ти минало и виж кои германски съдий са съдили нашите кучета ... да не забравя и евтиния ти популизъм, зачекващ г-жа Пинчес - съдила миналогодишния ни шампионат ... е, г-жата е известен по цял свят МФК-съдия, нищо , че е имала късмета да се роди на ОСТРОВА, БОГ ДА ПАЗИ КРАЛИЦАТА!
Цитат
... а кои са лалугери-вижда се ясно,сравни снимки на сегашни кучета и такива отпреди 10-15-20 години..и не говоря за българските само,а за всички
Ето снимка на тазгодишния ЛАЛУГЕР - победител на Клубната изложба на НКР:
ARES OD MITOV - open class - V1,CAC,KS,BOB ... и "за твоя справка" животното е около 60-тте килограма ... тип недоразвит лалугер, модел на стандарта 2005-2009 год.

Има и други лалугери за показване, ама малко се одосадих от глупостите ти...честно...бели и добри!