Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2461 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 April 2010 - 05:17 PM

Е и, предполагам сега ми се полага БАН.Ще спра когато си го получи,на мръсника по мръснишки.

#2462 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 April 2010 - 06:49 PM

До момента бяхме достатъчно толерантни към Вас и виждате - не сте получили БАН. А "на мръсника по мръснишки" не знам какво значи за Вас, но тук в този форум за читателите не значи нищо. Ако имате да казвате нещо на някого, ползвайте ЛС или го кажете където ще Ви чуят. Това не е форум за отношенията на Г.Е. и О.М.
Моля отново да сложите точка.

User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2463 Потребителят е офлайн   ilot Икона

Публикувано: 10 April 2010 - 09:28 PM

Цитат(dmm @ Apr 10 2010, 02:12 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Уфф, взе да ми писва това хапане...
Г. Ефтимов, месец по-рано споделихте горчивият си опит от преди много години с Иво. ОК. Четохме и всеки взе от това което трябва за себе си. От тогава не спирате да ни повтаряте колко "обичате" Орлин Миланов. Разбрахме Ви още първия път. Тук не сме малоумни. Дали го харесвате или не си е Ваше право, но ще Ви помоля най-любезно, да спрете тази цикличност. Ще се радвам, ако смените малко посоката на участието си и споделите нещо от Вашия опит в отглеждането на ротвайлера. Със сигурност ще е интересно.
С поздрав най-сърдечен: Д. Митева

Права е dmm-не сме малоумни.Имено поради това ни е ясно,че едно извънредно Отчетно-изборно събрание ще успокои духовете,ще свали напрежението и ще позволи да вървим напред. oc_191.gif

Написвайки горното добавих: Надяваме се,че това няма да притесни никого. smile.gif

Господи,колко сме наивни! Естествено,че има притеснени щом цензурираха и не пуснаха и това.Нали МОД-а иска да кажем нещо конкретно.Иска,ама май не чак толкова,щом не е в интерес на Техни Величества.На тези,които вече ни казват и какво,как и къде да пишем,преценяват дали ни чуват или не,дават "правилната" посока на участието ни.Че къде другаде да чуем казаното от хората,в това число и от Г.Ефтимов.Чуваме го и ни е по-интересно да чуем него,отколкото да се любуваме на изобилстващите реклами на развъдника за посредственни,а както се оказа и дефектни ротвайлери "Тишевица".
Пак ще кажа-Права е dmm.На "мръсника по мръснишки" тук,в този фрум за читателите (не малоумните) не значи нищо.Защото Техни Величества дори не са мръсници.Те са жалки и нещастни с позицията си да се държат като щрауси и да се правят,че не забелязват какво става около тях.До такава степен са си въобразили,че са Велики и вечни,че не търпят критики,забележки и мнения различни от техните,като същевременно искат да слушат хвалебствия,а защо не и бурни овации.Позволиш ли си отклонения от угодния за тях стериотип на раболепно поведение-пляс през устата,шат по главата.Смешно и жалко.Защото да гледаш как някой се държи с треперещи ръце някакъв си пост винаги буди съжаление и насмешки.Защо е този ламтеж да сме някакви ? Нали всички обичаме породата,работим за нейното популяризиране и усъвършенстване?А постиженията си в последното показваме по ринговете.Успехи се постигат със здрава и целенасочена работа,а не с трескаво стискане на някоя длъжност в УС.Защо тогава някои така болезнено страдат от това,че може и да не са там? Имат нещо да компенсират или нещо за избиване?Осъзнайте се ,моля Ви,Ваши Величества!В древна Спарта е имало роби-илотите,но в съвременна България роби няма!
Дано ме разберете,Ваши Величества.МОД-а също smile.gif

#2464 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2010 - 10:10 PM

Много пъти писах,че личноста О.М. е мошенник,не съм излъган само аз,а и много други хора.Не съм излъган само с покупката на Иво,когото обичам много и ми е любимец а и с много други неща.За съжаление все още има хора които са зомбирани,но с времето ще се осъзнаят.Не е тайна че тази личност е стопер в развитието на клуба за ротвайлери.Не е тайна че тази личност не може да търпи хора които се развиват в кинологията,в тях вижда заплаха и конкуренция.Радостното е че много членове в НКР макар и по късно започнали с развъждане отдавна, отдавна го отминаха като бърз влак малка гара в развъждането и със спортни успехи.С течение на времето доказах че аз съм прав,хора от клуба които не ме познаваха но им беше обяснено колко съм" вреден" сами дойдоха при мене да ми стиснат ръката,и да се оплачат от величието.
Факт е че този човек изгони много хора с възможности и прекрасни кучета от клуба.
Този човек не е допринесъл с нищо за българската кинология и за развитието на ротвайлера,напротив само е навредил.
За кратко време беше председател на клуб за Голден Ретривър,който закриха заради него и сега клубът за голдени се управлява демократично и няма проблеми.Няма Орлин няма проблеми.
Не ви познавам Д.Митева но ще ви кажа че не зациклям,а няма да спра докато този човек не бъде поставен на мястото му и не си получи заслуженото,това не е заплаха а обещание.
Г.Ефтимов

#2465 Потребителят е офлайн   didorot Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2010 - 03:27 AM

Цитат(navar @ Apr 10 2010, 04:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
много странно нещо има в тенденцията с имената..защо всички се хвърлят на чужди имена? и то на англоезични особено? имам чувството че много хора ги е срам да си кръстят кучето с българско име,а не знам защо.

На един приятел кучето се казваше Иван af_089.gif .Иначе,за мъжки рот,най-подходящи са немските имена.

#2466 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 11 April 2010 - 09:48 AM

Просто защото имат някакво благозвучие чуждите имена не знам макар ,че моето се казва БОби ab_041.gif
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#2467 Потребителят е офлайн   Баката Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 April 2010 - 10:55 AM

Добре, нали в краина сметка Орлин ти се извини на събранието пред всички, разбрахме и че си съдя признат в Европа и т.н. защо продълваваме да дъвчем една и съща тема не мога да разбера и за какво отмъщение говорим?????????????? Та 1994година мина отдавна. А и да ви кажа една стара банска поговорка ТАРИКАТ МАЖ НЕ ПИСКА!!!!!! ae_085.gif ae_085.gif
User's Signature

Aleksandar

#2468 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 April 2010 - 12:27 PM

Цитат(Assassinrott @ Apr 10 2010, 10:15 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Много пъти писах,че личноста О.М. е мошенник,не съм излъган само аз,а и много други хора.Не съм излъган само с покупката на Иво,когото обичам много и ми е любимец а и с много други неща.

Добре, това е форум за кучета, а не да си разказваме кой какъв е и кой кого недолюбвал. О.М. колко хора е излъгал честно казано не ме интересува. На мен лично ще ми е странно ако всички хора го обичат, защото никой не е светец. Тази битка си е ваша, вие сте я повели, но не се опитвайте да въвличате и нас в нея. Като търсите възмездие обърнете се към съответните органи. Тук не е съдилище и не разбирам какво очаквате от нас?! Да линчуваме и набучим на кол О.М.?! Моля Ви, давате вид, че сте интелигентен човек.
Цитат
Не ви познавам Д.Митева но ще ви кажа че не зациклям,а няма да спра докато този човек не бъде поставен на мястото му и не си получи заслуженото,това не е заплаха а обещание.

И аз не ви познавам и не виждам нещо нередно в това, но научавам някои неща, които не пиша по форумите.
Търсете справедливост, но не тук. Това е последен апел. Всяко търпение има някакви граници, а вие отдавна ги прекрачихте, като не спирате да създавате конфликти тук.
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2469 Потребителят е офлайн   Geth Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 April 2010 - 02:47 PM

Цитат(navar @ Apr 10 2010, 07:37 PM) <{POST_SNAPBACK}>
много странно нещо има в тенденцията с имената..защо всички се хвърлят на чужди имена? и то на англоезични особено? имам чувството че много хора ги е срам да си кръстят кучето с българско име,а не знам защо.

Ами, да, правилно се изрази... Тенденция някаква е. И не само в имената на кучетата, забелязал съм, че някои българи безотклонно и необяснимо се стремят да гонят американските стандарти, няма друга такава страна в Европа. Не че имам нещо против кучето ми да е с българско име, въпрос на вкус, всеки си има различни навици и предпочитания дори да е малко дразнещо. Аз съм имал и куче Балкан, а на приятелката ми майка й имаше чихуахуа, което се казваше Терминатор?! 0.о Първият път като отидох у тях чух майка й да се провиква "Терминатор, ела тук!" и меко казано се спекох, очаквайки във всеки момент вратата да запълни някакъв мотирал 100 килограмов пес...

#2470 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2010 - 04:19 PM

Какво отмъщение ви тресе по Банско smile.gif кви пет лева. smile.gif Тук нещата са други и вие клакьорите на Орлинчо не ги знаете,затова по добре не се бъркайте.Да тук е форум за кучета,и нещата са свързани.Щом има човек който мами с кучета,пречи на други хора да вървят напред и се изживява за месия на породата не е ли редно този човек да бъде спрян.Аз нямам лична война с него,отдавна съм го прескочил трупешката и с постижения и с труд.Този човек за толкова години не е създал нищо същественно в породата и в клуба,освен разочаровани и огорчени хора около него.Беше му даден шанс да излезе поне с малко чест от това положение.Ваше право е да ми забраните да пиша тук,щом като ви интересува единственно да четете за цветя и рози и похвални оди на самопровъзгласили се герои.Измамите с кучета,лошо отношение към кучета и хора явно не са важни.Интерестно отношение имате към модераторството,когато Орлин кастри хората и им обяснява какви мелези и мастиии имат си траете,но когато някой си позволи да каже нещо различно за него,почвате да пищите като ощипана банска девица.
айде живи и здрави.

#2471 Потребителят е офлайн   Баката Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 April 2010 - 05:03 PM

Предупреждавам те да внимаваш с изразите и с девиците. АЗ НЕ СЪМ ТИ ОРЛИН. Та да не доидат лаината дето ги сипеш по разни адреси в твоита уста. Разбра ли господин закъснял борец.Не съм клакъор на никой и не ме интересува кои какъв е просто ми е тъпо да чета едно и също.
User's Signature

Aleksandar

#2472 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2010 - 11:40 PM

Не ги чети тогава ,господин не знам кой,никога не съм бил борец а джудист.Не ме предупреждавай а давай направо и не виждам какво те засяга това,но ако искаш да си ги мерим давай.А за 1994 г.кой знае къде си бил може би още в началното училище,така че си стой настрани щом не си клакьор,това не те засяга.Нали тарикат маж не писка що пищиш.Преди общото събрание на НКР много тактично се опита Орлин да ме сплаши как сте щтели да ме пребиете на общото събрание затова дойдох сам,въпреки че офиса ми е на 5 мин. от мястото на което се проведе събранието,трудничко щте ме уплашите,Бака аз съм прав и истината е на моя страна,и аз не съм Орлин господин може би закъснял хотелиер ако не бъркам.
айде със здраве

#2473 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2010 - 11:57 PM

Бака,понеже наистина не знам кой си,ако обичаш ориентирай ме току виж съм втресъл.Лайна доста съм похапнал най вече от хора които съм мислил за истински приятели,така че може да хапна още.Както казах много неща не знаеш.

#2474 Потребителят е офлайн   Виктория Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2010 - 08:05 AM

Убиец не знам Орлин колко е черен,ама тебе хич не те бива като съдия........

#2475 Потребителят е офлайн   Баката Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 April 2010 - 09:29 AM

Виж сега, не знам кои и кога е искал да те пребива, а още по- малко ме интересува къде ти е офиса. Аз пък моя офис го продадох заедно с фирмата, но това е тема на друг разговор, а относно хотелиерството си - нямам нищо общо, а дори и да имам нещо, то не е закъсняло. Та искам отново да ти кажа и ако трябва ще го повторя пак, спри с обиди по чужд адрес, с това кои бил девица и кои не, аз не искам да се карам с теб нито пък с Орлин. Но ако ти искаш, това вече е друго, просто си го кажи. Имал сам доста случаи в които разни хора са искали така като теб да си ги мерим, но малко са успявали. Иначе по отношение на това кой съм, когато се видим на по едно малко ще ти разкажа, че вече ме мързи да пиша. Успех. ae_085.gif
User's Signature

Aleksandar

#2476 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2010 - 02:53 PM

Цитат(Баката @ Apr 12 2010, 06:34 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Виж сега, не знам кои и кога е искал да те пребива, а още по- малко ме интересува къде ти е офиса. Аз пък моя офис го продадох заедно с фирмата, но това е тема на друг разговор, а относно хотелиерството си - нямам нищо общо, а дори и да имам нещо, то не е закъсняло. Та искам отново да ти кажа и ако трябва ще го повторя пак, спри с обиди по чужд адрес, с това кои бил девица и кои не, аз не искам да се карам с теб нито пък с Орлин. Но ако ти искаш, това вече е друго, просто си го кажи. Имал сам доста случаи в които разни хора са искали така като теб да си ги мерим, но малко са успявали. Иначе по отношение на това кой съм, когато се видим на по едно малко ще ти разкажа, че вече ме мързи да пиша. Успех. ae_085.gif

Значи не си безсмъртен, аз останах с впечатление от прочетено, че си непобедим!И с този строг тон скоро ще станеш модератор!

Девица, девица, девица, девица ........................................ а да видим сега ab_041.gif

#2477 Потребителят е офлайн   Assassinrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2010 - 03:03 PM

Бака не пия,но харесвам бански старец.Точно какъв си не бих казал че ме интересува,не ти се бъркам в нещата и ти не дей в моите.Опитваш се да ме сплашваш,все пак ми е интерестно кой ме плаши.Може би донякъде съм се ориентирал но не е хубаво да стават грешки.Ако някъде се оприличаваш в мойте писания това не е мой проблем,аз например на Виктория не мога да се обидя защото не се чуствам такъв и от опит знам че от съдиите доволни са само победителите.
със здраве на всички и нищо лично ae_085.gif

#2478 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2010 - 03:13 PM

Цитат(Баката @ Apr 11 2010, 08:00 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Добре, нали в краина сметка Орлин ти се извини на събранието пред всички, разбрахме и че си съдя признат в Европа и т.н. защо продълваваме да дъвчем една и съща тема не мога да разбера и за какво отмъщение говорим?????????????? Та 1994година мина отдавна. А и да ви кажа една стара банска поговорка ТАРИКАТ МАЖ НЕ ПИСКА!!!!!! ae_085.gif ae_085.gif

Абе я ме подсети, на събранието имаше една личност от Банско - ТИ ли си, сега се правиш на форумен герой?

#2479 Потребителят е офлайн   kaloqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2010 - 06:56 PM

На ти куклите, дай си ми парцалките! - така изглеждате отстрани...

Мъже, приличащи в поведението си на деца...

#2480 Потребителят е офлайн   vlado zoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2010 - 07:20 PM

Много срамна стана тази тема. И то не заради срамните неща, които се казаха, а за това, че емблематични фигури в българската кинология (спорни разбира се, каквито са всички емблематични) си позволяват лични нападки. Особено срамна е последната страница, където освен национален съдия се включи и председател на клуб.
Нужно ли е да се напомня какво е казал Конфуций за хората, които много говорят?
User's Signature

Качена снимка

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема