РОТ говорилня
Публикувано: 10 April 2010 - 06:49 PM
Моля отново да сложите точка.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 10 April 2010 - 09:28 PM
Г. Ефтимов, месец по-рано споделихте горчивият си опит от преди много години с Иво. ОК. Четохме и всеки взе от това което трябва за себе си. От тогава не спирате да ни повтаряте колко "обичате" Орлин Миланов. Разбрахме Ви още първия път. Тук не сме малоумни. Дали го харесвате или не си е Ваше право, но ще Ви помоля най-любезно, да спрете тази цикличност. Ще се радвам, ако смените малко посоката на участието си и споделите нещо от Вашия опит в отглеждането на ротвайлера. Със сигурност ще е интересно.
С поздрав най-сърдечен: Д. Митева
Права е dmm-не сме малоумни.Имено поради това ни е ясно,че едно извънредно Отчетно-изборно събрание ще успокои духовете,ще свали напрежението и ще позволи да вървим напред.

Написвайки горното добавих: Надяваме се,че това няма да притесни никого.

Господи,колко сме наивни! Естествено,че има притеснени щом цензурираха и не пуснаха и това.Нали МОД-а иска да кажем нещо конкретно.Иска,ама май не чак толкова,щом не е в интерес на Техни Величества.На тези,които вече ни казват и какво,как и къде да пишем,преценяват дали ни чуват или не,дават "правилната" посока на участието ни.Че къде другаде да чуем казаното от хората,в това число и от Г.Ефтимов.Чуваме го и ни е по-интересно да чуем него,отколкото да се любуваме на изобилстващите реклами на развъдника за посредственни,а както се оказа и дефектни ротвайлери "Тишевица".
Пак ще кажа-Права е dmm.На "мръсника по мръснишки" тук,в този фрум за читателите (не малоумните) не значи нищо.Защото Техни Величества дори не са мръсници.Те са жалки и нещастни с позицията си да се държат като щрауси и да се правят,че не забелязват какво става около тях.До такава степен са си въобразили,че са Велики и вечни,че не търпят критики,забележки и мнения различни от техните,като същевременно искат да слушат хвалебствия,а защо не и бурни овации.Позволиш ли си отклонения от угодния за тях стериотип на раболепно поведение-пляс през устата,шат по главата.Смешно и жалко.Защото да гледаш как някой се държи с треперещи ръце някакъв си пост винаги буди съжаление и насмешки.Защо е този ламтеж да сме някакви ? Нали всички обичаме породата,работим за нейното популяризиране и усъвършенстване?А постиженията си в последното показваме по ринговете.Успехи се постигат със здрава и целенасочена работа,а не с трескаво стискане на някоя длъжност в УС.Защо тогава някои така болезнено страдат от това,че може и да не са там? Имат нещо да компенсират или нещо за избиване?Осъзнайте се ,моля Ви,Ваши Величества!В древна Спарта е имало роби-илотите,но в съвременна България роби няма!
Дано ме разберете,Ваши Величества.МОД-а също

Публикувано: 10 April 2010 - 10:10 PM
Факт е че този човек изгони много хора с възможности и прекрасни кучета от клуба.
Този човек не е допринесъл с нищо за българската кинология и за развитието на ротвайлера,напротив само е навредил.
За кратко време беше председател на клуб за Голден Ретривър,който закриха заради него и сега клубът за голдени се управлява демократично и няма проблеми.Няма Орлин няма проблеми.
Не ви познавам Д.Митева но ще ви кажа че не зациклям,а няма да спра докато този човек не бъде поставен на мястото му и не си получи заслуженото,това не е заплаха а обещание.
Г.Ефтимов
Публикувано: 11 April 2010 - 03:27 AM
На един приятел кучето се казваше Иван

Публикувано: 11 April 2010 - 09:48 AM

Публикувано: 11 April 2010 - 10:55 AM

Aleksandar
Публикувано: 11 April 2010 - 12:27 PM
Добре, това е форум за кучета, а не да си разказваме кой какъв е и кой кого недолюбвал. О.М. колко хора е излъгал честно казано не ме интересува. На мен лично ще ми е странно ако всички хора го обичат, защото никой не е светец. Тази битка си е ваша, вие сте я повели, но не се опитвайте да въвличате и нас в нея. Като търсите възмездие обърнете се към съответните органи. Тук не е съдилище и не разбирам какво очаквате от нас?! Да линчуваме и набучим на кол О.М.?! Моля Ви, давате вид, че сте интелигентен човек.
И аз не ви познавам и не виждам нещо нередно в това, но научавам някои неща, които не пиша по форумите.
Търсете справедливост, но не тук. Това е последен апел. Всяко търпение има някакви граници, а вие отдавна ги прекрачихте, като не спирате да създавате конфликти тук.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 11 April 2010 - 02:47 PM
Ами, да, правилно се изрази... Тенденция някаква е. И не само в имената на кучетата, забелязал съм, че някои българи безотклонно и необяснимо се стремят да гонят американските стандарти, няма друга такава страна в Европа. Не че имам нещо против кучето ми да е с българско име, въпрос на вкус, всеки си има различни навици и предпочитания дори да е малко дразнещо. Аз съм имал и куче Балкан, а на приятелката ми майка й имаше чихуахуа, което се казваше Терминатор?! 0.о Първият път като отидох у тях чух майка й да се провиква "Терминатор, ела тук!" и меко казано се спекох, очаквайки във всеки момент вратата да запълни някакъв мотирал 100 килограмов пес...
Публикувано: 11 April 2010 - 04:19 PM

айде живи и здрави.
Публикувано: 11 April 2010 - 05:03 PM

Aleksandar
Публикувано: 11 April 2010 - 11:40 PM
айде със здраве
Публикувано: 12 April 2010 - 08:05 AM
Публикувано: 12 April 2010 - 09:29 AM

Aleksandar
Публикувано: 12 April 2010 - 02:53 PM

Значи не си безсмъртен, аз останах с впечатление от прочетено, че си непобедим!И с този строг тон скоро ще станеш модератор!
Девица, девица, девица, девица ........................................ а да видим сега

Публикувано: 12 April 2010 - 03:03 PM
със здраве на всички и нищо лично

Публикувано: 12 April 2010 - 03:13 PM

Абе я ме подсети, на събранието имаше една личност от Банско - ТИ ли си, сега се правиш на форумен герой?
Публикувано: 12 April 2010 - 07:20 PM
Нужно ли е да се напомня какво е казал Конфуций за хората, които много говорят?