Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2361 Потребителят е офлайн   arcana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 December 2009 - 08:06 PM

Ще съжалявам, че съм питала, ама какво по д ...те разбираш под ротхрактер? И кому е нужно, бога ми?!

#2362 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 December 2009 - 12:55 PM

Понеже не всички четат останалите подфоруми, искам да ви поканя да се присъедините към една благородна кауза - благотворителен календар на подфорум "Без дом"

#2363 Потребителят е офлайн   piletoxx Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 02 December 2009 - 06:17 PM

Цитат(arcana @ Dec 1 2009, 08:06 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ще съжалявам, че съм питала, ама какво по д ...те разбираш под ротхрактер? И кому е нужно, бога ми?!

Аз зададох конкретен въпроср никъде не видях да ми отговаряш на него и да ти подчертая че ротхарактер не означава бой и злоба и асоциално поведение!Провери какво е значението на ротхарактер и посоката на развъдчиците в характира на породата и ще разбереш какво имам предвид под ротхарактер!!!

#2364 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 06:45 PM

Цитат
Аз зададох конкретен въпроср никъде не видях да ми отговаряш на него и да ти подчертая че ротхарактер не означава бой и злоба и асоциално поведение!

А Вие знаете ли с кого се "ецате"?Преди да започнете спор с някого е редно да знаете с кого говорите ea_103.gif .За Ваше сведение arcana много добре познава породата ротвалйлер.

Това мнение е редактирано от KOKO_ko: 03 December 2009 - 03:00 PM
Причина за редакция: По желание на потребителя, чието писане редактирам: удебелих изречението около което се завърза толкова бурен дебат...не за друго, а за да "навлизат" по-бързичко незапознатите с темата!

#2365 Потребителят е офлайн   piletoxx Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 02 December 2009 - 06:58 PM

Неадекватно се намесваш аз имам въпрос! Коя е темата на спора!?Аз не виждам спор и не виждам отговор на моя въпрос! Не размахвай пръстче!

#2366 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2009 - 08:45 PM

Цитат(irena_ig @ Dec 2 2009, 06:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
А Вие знаете ли с кого се "ецате"? Преди да започнете спор с някого е редно да знаете с кого говорите ea_103.gif .За Ваше сведение arcana много добре познава породата ротвалйлер...

...при положение, че човекът си се "еца" съвсем аргументирано, ще си се "еца" с когото и колкото си иска...аз например не знам КОЛКО добре arcana познава породата ротвайлер ... май ти irena_ig се "ецаш" тук малко излишно напрегната...всъщност, ти в ролята на коя и като каква степен оценител даваш мнение относно това, кой колко знае за нашата порода?
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2367 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 09:02 AM

Изводи кой и колко познава ВАШАТА порода г-н Коко си правя по коментарите написани от въпросната личност.А пък дали предишният потребител се е аргументирал -не съм сигурна,но това нели си е ВАШИЯТ форум за ВАШАТА порода аз преминавам към четящите.И понеже Вие сте компетентен по всички въпроси пишете само Вие та да можем ние тъпаците да ВИ се възхищаваме rc_036.gif

#2368 Потребителят е офлайн   piletoxx Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 09:50 AM

Цитат(irena_ig @ Dec 3 2009, 09:02 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Изводи кой и колко познава ВАШАТА порода г-н Коко си правя по коментарите написани от въпросната личност.А пък дали предишният потребител се е аргументирал -не съм сигурна,но това нели си е ВАШИЯТ форум за ВАШАТА порода аз преминавам към четящите.И понеже Вие сте компетентен по всички въпроси пишете само Вие та да можем ние тъпаците да ВИ се възхищаваме rc_036.gif

Пак ли да ти повторя и аз ,че всъщност не отговаряш на конкретния въпрос!!В коментара на Коко той ти казва че аз питам нещо конкретно вие ми отговаряте ,,ецащо,,(за пръв път чувам тази дума)!!!!Ти сега нападаш него!
И да,според мен Коко е компетентен вероятно и по този въпрос на който ти така и неможа да отговориш!!!Препоръчвам ти наистина да преминеш към четящите и когато имаш конкретно мнение по даден въпрос тогава да го изразиш аргументирано!Ти адвокатстваш на потребителя аркана без да подкрепиш неини аргументи с твои,всъщност тя няма аргументи!С една дума няма голям смисъл и полза за читателите но форума от написаното и от двете ви!!! wb_052.gif

#2369 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 09:50 AM

Цитат(irena_ig @ Dec 3 2009, 09:02 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Изводи кой и колко познава ВАШАТА порода г-н Коко си правя по коментарите написани от въпросната личност... пишете само Вие та да можем ние тъпаците да ВИ се възхищаваме

...вярно каза, НЕ СИ СЪВСЕМ СИГУРНА ДАЛИ ЧОВЕКЪТ, КОГОТО НАПАДНА НЕ СЕ Е АРГУМЕНТИРАЛ...СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ БЪДИ СИГУРНА И ПРЕЦИЗНА В СЛОВОТО СИ...оттам сигурно ще престанеш да ПРИЕМАШ ЛИЧНО някои неща ... така ще спреш да ПРАВИШ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ и в края на краищата ще ти се случи да ДАДЕШ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ...иначе е така...Нели си е наша...също да не пропусна: ако се имаш за тъпачка това съвсем не е НАШ форумен проблем ... и да, така ще е ... винаги ще има недоволни ... за радост има и такива дето казват БРАВО ... да са ти сладки плодовете на демокрацията ...

п.с.
... нека бъдем благодарни на толтеките за ценните им завети ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2370 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Interests:http://www.youtube.com/watch?v=MQ_5Pev_44Y&feature=related
Публикувано: 03 December 2009 - 10:03 AM

Може ли и аз да допринеса за глупавия спор? Ей така - на кеф съм да се заяждам и няма по-подходящо място от тук в последно време....
Потребителката arcana сигурно си е помислила /както и аз/, че под " ротхарактерара" се има предвид нещо като злоба и не вижда кому е нужно да се проявява тя. И понеже си мисля, че ще следва въпрос къде е писано за злоба ще изпреваря събитията и ще кажа - никъде, но понеже масовото мнение и нагласа са такива, това са и нашите очаквания за мнението на потребителя.
И да - подкрепям мнението на irena_ig и ме интересува, както и това на останалите - млада съм и имам какво да уча, искам да чуя различни гледни точки.
С уважение: Потребителка във форума
User's Signature

Качена снимка

#2371 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 10:09 AM

Цитат(ZviariK @ Dec 3 2009, 10:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>
И да - подкрепям мнението на irena_ig и ме интересува, както и това на останалите - млада съм и имам какво да уча, искам да чуя различни гледни точки. С уважение: Потребителка във форума

Всъщност в коя част или по-точно КАКВО от мнението на irena_ig подкрепяш ... аз всъщност не видях МНЕНИЕ ... видях опит за евтино адвокатстване на човек, когото не познава лично и който със сигурност може сам и аргументирано да обясни какво има предвид...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2372 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 03 December 2009 - 10:18 AM

"Изводи кой и колко познава ВАШАТА порода г-н Коко си правя по коментарите написани от въпросната личност" - например това. Също и отношението към според мен нахалния пост на piletoxx, в който си настоява за някакъв конкретен отговор, сякаш някой е длъжен да му даде такъв.
Нормално е всеки да може да се аргументира, но не всеки е постоянно във форума, за да го направи..... и може би не всеки винаги е в настроение за това.
User's Signature

Качена снимка

#2373 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 10:29 AM

Цитат(ZviariK @ Dec 3 2009, 10:18 AM) <{POST_SNAPBACK}>
"Изводи кой и колко познава ВАШАТА порода г-н Коко си правя по коментарите написани от въпросната личност" - например това. Също и отношението към според мен нахалния пост на piletoxx, в който си настоява за някакъв конкретен отговор, сякаш някой е длъжен да му даде такъв.
Нормално е всеки да може да се аргументира, но не всеки е постоянно във форума, за да го направи..... и може би не всеки винаги е в настроение за това.

Нахално досега беше написаното от ирена_иг , сега и ти се присъединяваш успешно към нея, давайки квалификация на чуждо изказване ... също не разбирам желанието ти да блеснеш с логореичните си бръщолевения точно тук, но това сигурно също ще бъде сметнато за нахално и по този повод ще си замълча...за последно ще загатна лекично само това, че няма как да бъркаш смислово думите "аргумент" - "нахалство" - "лични изводи за хора на база четене по форумите" и да очакваш, че това ще мине за "подкрепяне на мнение" , каквото всъщност нямаше...имаше едно най-обикновено язвително заяждане и дотам ... затова не бързай, щом си млада и щом очакваш да се учиш ... учителят не винаги идва навреме, а и ученикът често не е готов да учи, въпреки гръмките си декларации...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2374 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 03 December 2009 - 10:35 AM

Не всеки държи да блесне, някой просто имаме навика да общуваме и обсъждаме, да изразяваме мнение, да подкрепяме или не дадено мнение. Казват, че човек се учи от грешките си.
И определено не бъркам думите "аргумент" и "нахалство", мисля, че постът на piletoxx звучи нахално и ме подразни.
User's Signature

Качена снимка

#2375 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 10:43 AM

Цитат(ZviariK @ Dec 3 2009, 10:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Не всеки държи да блесне, някой просто имаме навика да общуваме и обсъждаме, да изразяваме мнение, да подкрепяме или не дадено мнение. Казват, че човек се учи от грешките си.
И определено не бъркам думите "аргумент" и "нахалство", мисля, че постът на piletoxx звучи нахално и ме подразни.

...в този дух на мисли нека ти предложа да отидеш на терапия за овладяване на дразненето (имам един познат дето винаги когато се дразни, рязко се п.......почесва и му минава), а не да създаваш излишно напрежение в иначе толкова спокойното ни форумче ... общувайки, обсъждайки и изразявайки мнение без блясък ... и да както вече казах: НЯМАШЕ МНЕНИЕ ПО ЗАДАДЕН ВЪПРОС...имаше евтино адвокатстване и заяждане с форумен потребител от страна на ирена_иг...възможно ли е да говоря на неразбираем САМО ЗА ТЕБ български език, млада и неука @ZviariK?

Цитат
@Zviarik

Потребителката arcana сигурно си е помислила /както и аз/, че под " ротхарактерара" се има предвид нещо като злоба и не вижда кому е нужно да се проявява тя.

и на теб ли млада почитателке на нашите кучета да напомня колко е несъстоятелно да правиш предположения ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2376 Потребителят е офлайн   ZviariK Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 03 December 2009 - 10:51 AM

Имам самочувствието, че познавам и използвам успешно съвременния български език, не толкова млади и неуки KOKO_ko. И докато не се нарушават правилата на форума всеки може да пише с или без блясък. Тонът на Ирена не е по-груб от този на piletoxx и ми е интересно /пусто любопитство/ защо точно с нея реши да се заядеш.
User's Signature

Качена снимка

#2377 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 11:02 AM

Цитат(ZviariK @ Dec 3 2009, 10:51 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Имам самочувствието, че познавам и използвам успешно съвременния български език, не толкова млади и неуки KOKO_ko. И докато не се нарушават правилата на форума всеки може да пише с или без блясък. Тонът на Ирена не е по-груб от този на piletoxx и ми е интересно /пусто любопитство/ защо точно с нея реши да се заядеш.

...пустото ти любопитство няма да бъде задоволено познавачко на съвременния български език...нека желанието ми да се заяда ТОЧНО с Ирена (която и да е тя) остане в историята на форума ни като най-енигматичното такова досега...ти да видиш...вива ла револУсион!

ВЕНСЕРЕМОС!

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2378 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 03 December 2009 - 12:35 PM

Цитат(piletoxx @ Dec 1 2009, 05:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Има ли някои мнение по следния въпрос!?
Кучето ми е на 4м.Всеки ден го водя и си играе с Голдани и Лабрадори които при игра много го ,,лигавят,,!!!Наблюдениятя ми от други Ротвайлери е,че при игра с други кучета са по сериозни и гледат на лигавите игри малко безинтересно!Въпроса ми е,дали моето куче ще прихване лигните от споменатите породи или в последствие като порастне ще си прояви ротхарактерара??!!

В тази и малко по-късна възраст кученцата без значение към коя порода принадлежат имат нужда от подобно общуване. Не винаги,кучето,което спокойно се оставя да бъде''победено''означава,че е със слаба психика.Напротив,едно уверено в себе си куче,може да си позволи да легне докато играе и обратно,страхливото всячески ще се мъчи да не докосва земята,ще се зъби и хапе.В зависимост от типа нервна с-ма,кученцето би било по-малко или повече общително и подвижно.
За да не се интересува след време само от игра с кучета,добре е да се сложат основи на едно приятно общуване помежду ви.

User's Signature

Качена снимка

#2379 Потребителят е офлайн   piletoxx Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 03 December 2009 - 01:05 PM

Благодаря на Galiadogs!!!!Отговора ти ме задоволява и наистина вече получих такъв най на края!!!А на потребителите Ирена,ZviariK,arcana,искам да ви попитам с какво с вашите писания спомогнахте за да се обмени сериозна информация и опит!!!Форума според мен е за това ,а не за ,,ецкане,,!!!

#2380 Потребителят е офлайн   irena_ig Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 01:18 PM

Извинете господин МОД,но мисля,че е редно когато редактирате чужди постове да напишете,че Вие сте ги редактирали и защо...

МОД.

Отстраних една - две правописни грешки от предното ти писание, а също така удебелих изречението около което се завърза толкова бурен дебат...не за друго, а за да "навлизат" по-бързичко незапознатите с темата.

Извинена сте и дано задоволих желанието ти госпожа!

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни