drott, в 14 May 2010 - 07:45 AM, написа:
KOKO_ko, в 13 May 2010 - 09:54 PM, написа:
Пак ще кажа: БРФК не издава родословия на ротвайлери в България. Както сега вече вярно си отбелязал: НКР издава родословия на ротвайлери в България... та по този повод: не, не се заяждам с теб, само обяснявам на хората, че разпространяваш невярна информация...не че си каза кой си дори, г-н @drott
За пореден път доказваш г-н Миланаов,че ти си втори Господ.Твоят ЗАЯДЛИВ тон с които отговаряш и задаваш въпроси на попиталите в форума господа не е присъщ за такъв човек като теб изпалняващ ( доскоро )ръководна длъжност в НКР.На удобните въпроси за тебе веднага им намираш отговор ,но на въпросите зададени на г-н Ефтимов ти не даде нито един отговор ,а защо ли .....Доста въпроси бяха отправени към теб специално от г-н Ефтимов но ти ни дума не каза по тези неудобни за теб въпроси .
За трети път да те попитам: кой си ти? Всъщност...не държа особено да знам кой си, но след като се обръщаш към мен по име е редно да си кажеш и ти своето, освен ако не е някаква тайна или пък не се срамуваш за нещо.
Ти си последният човек дето ще кажеш дали изпълнявам ръководна роля в НКР. Още по-малко пък тук, където не смятам, че е мястото за обсъждане на точно тези обстоятелства. И занапред ще има общи събрания, ако случайно си член на клуба, заповядай там пред всички останали КЛУБНИ ЧЛЕНОВЕ да кажеш къде те стиска патъка. За форумни герои като теб да кажа: няма никакво значение дали заемаш административна длъжност в клуба. Важното е какво правиш за същия този клуб, а нещата, които съм правил и ще правя за породата нито започват, нито свършват с "ръководните роли". Да беше дошъл и да беше ми казал каквото имаш да ми казваш в очите, не сега да ми мишкосваш по форумите и да го раздаваш обиден и неразбран. Допусни само, че на мен също не ми харесва тона ти...гледам обаче да не изпускам нервички като теб. Ако толкова ти е тудно да го правиш, не влизай тук. Твоя воля, @drott.
И защото мазно-мазно захващаш интрига, заговаряйки за човек на когото искаш да се подмажеш да ти кажа: той поне, за разлика от подобни на теб, има достойнството да дойде на събранието и да каже каквото мисли. А дали и какво съм отговорил: има си протокол на общото събрание, там всичко е написано черно на бяло.