Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2701 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 January 2011 - 04:53 PM

Показване на мнениетоalexy, в 10 January 2011 - 03:13 PM, написа:

"Затуй правдината тъй силно жадувам"

Щото скромно допускам, че навярно се самоцитираш (каквото и да трябва да означава това), аз като стар б"О"хал, ще ти кажа, че хора като теб желаят да чуват единствено "тяхната" си правдина ... ако наистина си искал да чуеш и моята, нямаше да ми подскачаш виртуално подлучен в темата "ласкави отзиви за Учителя" ... който е искал ме е попитал и ме е разбрал, който не е, сега напразно задава уточняващи въпроси ... желая ти здраве, приятно колективно блеене "ОСАННА" и пази нервите, някои клетки не се възстановяват ... Качена снимка
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2702 Потребителят е офлайн   tok4ev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2011 - 04:59 PM

KOKO_ko, ти не си нито от можещите, нито от знаещите, а от тези, които само се редят до тях, за да ги мислят хората и тях за първенци......... теб никой не те обича, а в повечето случаи отзивите са "остави го този, че където го видя ще го бия като селски тъпан... но той си знае и се крие като мишка, като ме види..." и все от тоя сорт....
чакам сега едно предупреждение и за мен.... ади ЧАУУУ....... :rc_036:

#2703 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2011 - 05:21 PM

Показване на мнениетоtok4ev, в 10 January 2011 - 04:04 PM, написа:

... теб никой не те обича, а в повечето случаи отзивите са "остави го този, че където го видя ще го бия като селски тъпан... но той си знае и се крие като мишка, като ме види..." и все от тоя сорт...чакам сега едно предупреждение и за мен.... ади ЧАУУУ...Качена снимка

Още не си за предупреждение, само гледай да не изпускаш и ти нервичките ... иначе прав си, от 1992 година насам се крия по изложбените рингове от такива разказвачи като теб, дето ме бият като селски тъпан, не по-малко се крия почти всяка събота и неделя на полигона дето тренира клуб разединявания от "учители като Учителя" клуб " Сириус", където, апропо, дълго се опитваше да се домогва и "Учителя на Училището" ... ма сега щото вече си има собствена публика, реши, че гроздето е кисело и, че може да се изплюе през рамо върху хората, които до вчера с увиснала устичка молеше да и открехнат буквара ... дали съм от знаещите и можещите има кой друг да каже, а ти със сигурност не си този някой друг, най-малкото защото не ме познаваш лично и дето се казва " на чужд смех се смееш" ... чухме те, видно е, че нямаш какво разумно да кажеш по темата ... остани си и ти със здраве, ади!

Я като си казал тъпан да видим какво има в ютубето за мажовци като теб:

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2704 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 10 January 2011 - 06:11 PM

май аз нещо не схващам,ама нейсе...значи всеки,който е бил част от някаква организация,трябва форевър да си остане там?? дори ако не е съгласен с нещо?дори ако има друга гледна точка? а ,недай си боже да започне да работи сам-следва РАЗПНИ го..
прав си ,така стават нещата-тряя се знае кой е шефа...не може да има друго училище освен СИРИУС,поне аз ги разбирам нещата..не може довчеращния охранител във фирма Х,да с еотдели и да направи собствена,нито магазинера -магазин..нищо че има всички документи,нали все за документи се говори...
и между другото думата б"О"хал,си се пише точно така,това е казармен термин нямащ нищо общо с бухала,ама нейсе:)
айде със здраве ,и бели и добри..
п.п.
не съм страна в спора,само ми е странно ...защобалканския синдром си е балкански синдром.. не е важен колът в нашето око,а сламката в чуждото...

#2705 Потребителят е офлайн   Мария 76 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2011 - 07:22 PM

tok4ev,alexy , и аз бях като вас...........от където идвате...аз от там се връщам ....може един ден да схванете :ba_025: .....
User's Signature

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!

#2706 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2011 - 11:24 PM

Показване на мнениетоМария 76, в 10 January 2011 - 06:27 PM, написа:

tok4ev,alexy , и аз бях като вас...........от където идвате...аз от там се връщам ....може един ден да схванете :ba_025: .....

Внимавай много Мария 76, да не стане и теб да те бият из пловдивско като стар тъпан ... или тупалка, да речем :ab_041:... и без да съм сигурен какво точно искаш да кажеш, защото не те познавам, допускам, че горецитираните младежи отникъде не идват...те още вървят натам, откъдето ти, надявам се, се връщаш ... едно да знаеш: със сигурност е било за добро, както за теб, така и за кучето ти...:ba_025:

от Стария бохал!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2707 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2011 - 11:33 PM

Показване на мнениетоnavar, в 10 January 2011 - 05:16 PM, написа:

май аз нещо не схващам,ама нейсе...и между другото думата б"О"хал,си се пише точно така,това е казармен термин нямащ нищо общо с бухала,ама нейсе:) ... айде със здраве ,и бели и добри...

Като заколиш многократно обещаваното агне и ме поканиш да ям марулите и репичките от натуралното ти стопанство, може и да ти обясня ... иначе горецитираното май е единственото вярно, макар и извън темата на псевдодебата ни тук...

Бели и добри!

Прастар бохал!!!
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2708 Guest_navar_*

Публикувано: 11 January 2011 - 04:21 PM

агнета коля ,за хора с които има какво да си кажа,и за такива с които ми е приятно да говоря-не че нещо,ама в разгорор наживо,особено при употреба на някои епитети и демонстрация на високопарно поведение,без значение дали е подплатено с нещо ,или е плод на фалшиво самочувствие ставам...да речем невъздържан -липсва ми обучението по ВН явно-а това не е добре за никого,нали сме бели и добри..
нали знаеш че всяка монета има две страни,въжето два края..а в случая две гледни точки..
така че аз за мен истината съм я открил,това че не съвпада с нечия-не е мой проблем....
пука ми за Сириус на шапката,както и за всяко друго училище,точно толкова,колкото и за разни федерации и съюзи-то се вижда кой колко,как и защо го работи..
но виждам еднакво оплюване на всеки,който не се кланя ,и не върви в зададената му посока...
а не обичам да се плюе,по хора които са доказали някои неща...
знам че в Бг всеки иска да е еиднствен,неповторим и най вече лидер,председдател ,директор,да се чува неговата дума,и да бъде неговата воля..
и недай си боже някой да не е съгласен,или да реши да върви по друг път-трябва да го разпнем,за назидание на всички други с грешни мисли....
все тая-осанна за СИРИУС, разпни го за ДЕЯ...и алилуя + амин за всички

#2709 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2011 - 06:14 PM

Показване на мнениетоnavar, в 11 January 2011 - 03:26 PM, написа:

агнета коля ,за хора с които има какво да си кажа,и за такива с които ми е приятно да говоря-не че нещо,ама в разгорор наживо,особено при употреба на някои епитети и демонстрация на високопарно поведение,без значение дали е подплатено с нещо ,или е плод на фалшиво самочувствие ставам...да речем невъздържан ... пука ми за Сириус на шапката,както и за всяко друго училище,точно толкова,колкото и за разни федерации и съюзи-то се вижда кой колко,как и защо го работи...

Истината е, че си стиснат и не си държиш на думата. Същото агне си го заобещавал на всеослушание вече не помня откога, не че на някой му пука ... Колкото се случи случката с агнето, толкова показа нещо и с кучетата ... Ако си мислиш също така, че на някого му пука, че го играеш самотния вълк, слушащ само себе си, също така много се лъжеш ... такива като теб, дето все всичко знаят и все са подтискани и задушавани от организации и коалиции през годините също ги видяхме много, нагледахме се и се наслушахме на съветите ти ... то не беше за нашата порода, за дресурата, за някакви митични руски кучета за по 1000 и кусур евро дето си бил внесъл ... за какво ли не още, то не е само една измишльотина, че да я помня ... да допълня още, че заедно със същата тази дето не ти пука за нея и за която се впускаш така страстно в спора, всички от Училището вкупом са се забавлявали на стойките ти отстрани на поляната при някоя от височайшите ти и редки визити там ... високопарните ти памфлети на тема ВСЕКИ ИСКА ДА Е НАЧАЛНИК, също отдавна се изхабиха, не ни затормозявай с постоянното им рецитиране, доскуча ни на всички ... хайде, бели и добри

ЕДИТ: И добре, че отдавна не ям месо, че да зема да заколя аз едно агне, ей така, да почерпя вместо теб, че то вече неудобно стана ...

БОХАЛ
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2710 Guest_navar_*

Публикувано: 11 January 2011 - 06:44 PM

че то руското куче си е тук,и си е факт,както и ако не ми мине котка пътя ще има още едно-но не смятам че това е работа на когото и да е от форума,от клубът или федерацията ви,а най малко твоя-нито съм ваш член,нито ми пука за клубът ви,нито за "кинологията " в Бг..нямам спомен със закон да е прието да изпълнявам някакви ангажименти към някого ,след като не са ми приятни,макар че съм ги поел в един момент в името на разбирателството..
кой на кого се е смеел си е негов проблем,ако някой смята че има нещо смешно в мен ,и кучетата ми -свободни ръкави има-аз не отказвам ..
а и аз съм си смешен,погледнат отстрани-особено за членове на СИРИУС,и особено на хора с клубни кучета,които правят и реагират както им се каже от хора,като теб в случая..
важното в случая е ,че жалките ти опити за интриги си остават жалки такива,може и някой да се е смял искрено на мен и кучето ми,колкото може да се смее на човек пуснал кучето си в ограждението и чоплекйки семки-защото,драги ми мой интриганте,аз в областта на прословутата поляна друго не съм правил,да е говорим че на нея не съм стъпвал с кучето си ...а, да май пропуснах да кажа че по времето на появяването ми всичките кучета с които съм бил са били на възраст около 6-7 месеца-прав си ,доста смешен сме били отстрани...
но знаеш ли през къде ми е за мизерните ти опити за интригантстване-точно през същото място,през където ми е за всичко останало свързано с теб,и с каузата която защитаваш така ревностно..?
а моите отношения с Галя(доколкото има такива) нито те засягат,нито те интересуват,а и въобще май никого не интересуват..смятам че ако тя има да ми каже нещо-е достатъчно "мъжко момиче" да ми го каже в очите-за разлика от теб ..

#2711 Потребителят е офлайн   alexy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2011 - 07:11 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 10 January 2011 - 08:29 PM, написа:

Показване на мнениетоМария 76, в 10 January 2011 - 06:27 PM, написа:

Внимавай много Мария 76, да не стане и теб да те бият из пловдивско като стар тъпан ... или тупалка, да речем :ab_041:... и без да съм сигурен какво точно искаш да кажеш, защото не те познавам, допускам, че горецитираните младежи отникъде не идват...те още вървят натам, откъдето ти, надявам се, се връщаш ... едно да знаеш: със сигурност е било за добро, както за теб, така и за кучето ти...:ba_025:

от Стария бохал!

Eeeee, пак нищо конкретно,само загатвания и народни мъдрости.Не мога да ви разбера мотива.Мария не знам какво да ви кажа,само мога да коментирам представянето на кучето ви на БХ в Димитровград-Много слабо.Просто няма място за сравнение с Брейк.Той е като машина,концентриран,нахъсан абе работещ.А вашето куче ,страшно разсеяно.Какво повече да говорим.Къде тренирате сега?В Сириус ли?Явно имате нужда от помощ при обучението предвид резултатите.Имате ли амбиция за ИПО?Ако е така много работа ви чака,особенно за послушанието.И да не ме упрекнете че се изказвам като ментор,то просто е очевидно.А Орлине,ти си в 9-та глуха.Прости ми че така на" ТИ",ама така го чувствам.Щом си позволяваш да плюеш по Венци(кучето му работи безотказно) и по Галя дето цяла България и сваля шапка колко бързо напредва в занаята и какви резултати показва.Значи ти си завистник за мен.Аз затова искам да те видя как работиш с едно от твоите кучета,което ти си обучавал за да ти кажа колко струваш.Не само да се биеш в гърдите колко отдавна се занимаваш,ами да показваш резултати постоянно.Ако недай си боже си любител на "юмручно-шутовите" методи за обучение,не се учудвай че хората набедени за предатели просто няма какво да научат от теб, а искат да се развиват.Не ми изглеждаш такъв,ама така виртуално не можем да се разберем.Айде със здраве ,бохо,бохо!
User's Signature

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."

#2712 Потребителят е офлайн   Мария 76 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2011 - 07:20 PM

Ами, Галя вдигна ръце от това моето куче....и остави други да се мъчат с мен и Бруклин ......явно не можа да се справи , или не е искала, както последно разбирам. На нея не и трябват такива ученици като мен :-)....да я разобличават :-)
Сега други ще ни оправят проблемите .
Ама весело клипче де......наистина се забавлявам като го гледам :-)

И, ако позволите , един съвет. Като толкова много уважавате Галя, не я унижавайте като я сравнявате с мен на ниво спорт .......говоря за опит, познания.....и т.н. :-)
User's Signature

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...

#2713 Guest_navar_*

Публикувано: 11 January 2011 - 07:31 PM

даам и от мен един съвет-и не коментирайте неща които не са ви ясни,само и само да се подмажете на някого,когото смятате за най великия,ама само от неговите думи....той няма да го оцени,ще бъдете използвани докато сте удобни,докато четкате егото му -после ще бъдете хулени като Галя,като мен,като още няколко човека..
застанете ли на контра-ставате предатели ,и врагове..трябва да сте в стадото,да бъдете контролирани,и да правите каквото ви се казва...еееех,неизживано детство
п.п. всички прилики с действителини лица са...нарочни

#2714 Потребителят е офлайн   Мария 76 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2011 - 07:39 PM

ето и клипчето :-))))) хора, наистина е много забавно, аз лично го гледам с голямо удоволствие.....

http://vbox7.com/play:213bf89e
User's Signature

#2715 Guest_navar_*

Публикувано: 11 January 2011 - 11:37 PM

Григо,Галя си е намерила мястото-ама това не се харесва на разни хора,които не обичат да им се нарушава бизнеса,и които не обичат някой друг освен тях да получава"браво" и всъщност,май не им харесва нищо,освен това което те самите правят...ама нейсе

#2716 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 January 2011 - 11:53 PM

Само на мен ли ми се струва, че това "обвинение", което прилагаш, Мария, е леко... странно? Галя просто е отказала да ви обучава и ви е "захвърлила" в "ръцете на други треньори"? Въпросът не е реторичен, не е и с цел заяждане.
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#2717 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2011 - 11:12 AM

Показване на мнениетоalexy, в 11 January 2011 - 06:16 PM, написа:

Значи ти си завистник за мен. Аз затова искам да те видя как работиш с едно от твоите кучета,което ти си обучавал за да ти кажа колко струваш.Не само да се биеш в гърдите колко отдавна се занимаваш,ами да показваш резултати постоянно ... Ако недай си боже си любител на "юмручно-шутовите" методи за обучение,не се учудвай че хората набедени за предатели просто няма какво да научат от теб, а искат да се развиват.Не ми изглеждаш такъв,ама така виртуално не можем да се разберем.Айде със здраве ,бохо,бохо!

ТЕМАТА ТУК Е: ВИДЯЛА ЖАБАТА, ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ И ТЯ ВДИГНАЛА КРАК ... темата да добрия човек и учител си е там, дето ми изтриха всичко написано...

Значи щото не те познавам, никак не ме интересува какъв съм за теб. Ако ще и хипер завистник да съм, се тая. Виж ако се познавахме и ми беше написал такава глупост, щеше да ти се наложи да ми се обясниш за кое аджеба мога да завидя на Учителя ... сега си просто поредния интернет-драскач ... като убеден любител на юмручно - шутовите методи ще ти кажа, че имам единственото куче в България, обучено С КЛИКЕР и явило се на изпит ... ако това има някакво значение и смисъл за теб ... също така НИКЪДЕ НЕ СЪМ СПОМЕНАВАЛ С ЕДНА ДУМА ДОРИ, ЧЕ ИСКАМ ПРЕДАТЕЛИТЕ ДА УЧАТ ОТ МЕН ... предателите никой не ги обича, днес ще предадат теб, утре мен и така до безкрай ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2718 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2011 - 11:22 AM

Показване на мнениетоkitana, в 11 January 2011 - 10:58 PM, написа:

Само на мен ли ми се струва, че това "обвинение", което прилагаш, Мария, е леко... странно? Галя просто е отказала да ви обучава и ви е "захвърлила" в "ръцете на други треньори"? Въпросът не е реторичен, не е и с цел заяждане.

Само на теб ти се струва странно, което говори само по себе за това, доколко заслепени могат да бъдат хората, следвайки убедено една единствена линия на мисли и поведение!Качена снимка

"Големият" Учител не отказва, дори и да се е изчерпал. "Големият" Учител ще те насочи към някой друг, нищо, че така ще признае, че не всичко знае. "Големият" Учител не те "захвърля" и НИКОГА не отказва, освен ако не е малък в крайна сметка. "Големият" Учител никога не се сърди, когато го критикуват, щото само тогава става истински ГОЛЯМ ... съвсем рИКачена снимка торично...

Риторичният въпрос е фигура в реториката, изразена под формата на въпрос, който не предполага отговор, а привлича вниманието на читателя и го навежда към размисъл. Казано с други думи, риторичният въпрос е въпрос, който съдържа в себе си отговора.
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2719 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 January 2011 - 03:02 PM

Цитат

galiadogs , в 12 January 2011 - 01:43 PM, написа:

... ще помоля всички,които пишат в говорилнята на ротския форум ,да спрат.Безсмислено е. Там самият КОКО_ко е модератор.grigo009 затова там изтриха мнението ти. В публични скандали ,към каквито Мария ме предизвиква, нямам намерение да участвам ...

Внимавай grigo009. Безсмислено е! A ти, Мария, не предизвиквай към публични скандали. Там САМИЯТ КОКО-ко е модератор!

Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2720 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 12 January 2011 - 03:17 PM

KOKO_ko съвсем заприлича на форумен трол Качена снимка

Цитат

КАКВО Е "ФОРУМЕН ТРОЛ"?

....те хвърлят няколко фрази и дружелюбните места за среща изведнъж се превръщат в място за флейм и изясняване на отношенията. .

User's Signature

Качена снимка

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема