Dog.bg Форуми : РОТ говорилня

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (157 Страници) +
  • « Първа
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

РОТ говорилня

#2761 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 April 2011 - 01:03 PM

Цитат

Странно...

МОД.

Струва ми се, че темата се изчерпа. Спаменето тук не е особено желано. Всякакви лични бОлежки на "лични бележки" или в писмен вид при арменския поп, уважаемо дете.

User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#2762 Потребителят е офлайн   Tiguana Икона

Публикувано: 23 April 2011 - 08:06 PM

Здравейте!!! Аз съм в 7 клас нямам въобще време за компютри и забавление, защото взех ротвайлерчер и съм мноооооооооооого доволен от избора си! Мъжага, роден на 5 февруари! Много е послушен, но ХАПЕ много! Сигурен съм, че този въпрос е задаван много пъти, но нямам време да чета! Днес ме охапа до кръв 2 пътир постоянно яде неща от земята, но това е нармално! Взехме го на 10 април от Русе! Беше слабичкар но сега се развивар качва по 100 грама на ден!!! Яде гранули на Пурина пъппи! Ще му махаме 5 пръст, но не съм сигурен за опашката! Какво ще ме посъветвате! Посещам Провета в Плвдив, който се намира до Майица! Много съм доволен! Искам да питам нужна ли е да ходи курс, колко да яде, да се реже ли опашката. Засега живее в апартамент, но имаме вила в планината. Тя е на 30 км от Пловдив, така че Барон - кучето ми- ще живее там. Смятаме тази вила, която е досто голяма и има огромен двор да ни бъди втори постоянен дом! Благодаря ви!

#2763 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2011 - 08:56 PM

Показване на мнениетоbruno_rott, в 14 April 2011 - 04:25 PM, написа:

За Всеки който има проблеми с кучето нека гледа Шоуто на Сизър Милан - Говорещия с кучета по National Geographic Channel, мисля че беше всеки делник от 19:00 и Петък - Новите епизоди от 21:00

И да си вземете обувки с по-остри токове, за да може ритниците да са по... изненадващи. :ab_041:
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#2764 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 23 April 2011 - 10:08 PM

Сизър нямам идея как обучава кучетата без камера, но пък по-важното е, че постига желания резултат...
А пък при ротвайлера и май за всички породи е така (сега сигурно много хора ще ми скочат), но без "шамарчета" не минава.
Ако някой твърди обратното, значи вярва още в приказки. :tb_108:

Tiguana, намери време и прочети темите във форума. Много неща вече са обсъждани многократно. Прегледай темите по-конкретно за обучението и храненето. Не жали кутрака, че е малък, ами го вкарвай в правилата отсега, за да нямаш после по-големи въпросителни какво да правиш. Ако нещо от написаното в темите не ти е ясно, питай. :md_064:
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2765 Потребителят е офлайн   kitana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2011 - 10:55 PM

Разбира се. И детето си го възпитавам с шамари. Има огромен ефект.
User's Signature

Конформизъм е промяна на поведението,чрез която индивидът отговаря на натискa на групата,опитвайки се да е в съгласие с нея,като приема предложени или наложени норми.
Тази промяна минава през отрицание на някои предишни позиции и води до самоодобрение чрез приемането на новите.

#2766 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2011 - 11:39 PM

Показване на мнениетоkitana, в 23 April 2011 - 09:55 PM, написа:

Принципно погледнато отстрани, подобни отчаяни опити за провокация и внимание(както тук, така и в другата тема :smile: ), биха изглеждали малко тъжно и будещи съжаление, Но аз съм сигурна,че това е моментно състояние и си просто в "период"...Човещинка...На всеки може да се случи... :zz_224: :md_064:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#2767 Потребителят е офлайн   dmm Икона

• Rott Group
  • Икона

Публикувано: 23 April 2011 - 11:58 PM

Показване на мнениетоkitana, в 23 April 2011 - 10:55 PM, написа:

Интересното, което ми се случи преди време, на една от вечерните ни летни разходки с кучицата ... Чувам женско крещене - НЕ, СТОЙ, ЕЛА ТУК!!! И понеже съм свикнала често да хвърчат кучета и да ми излизат изневиделица, се поогледах в очакване да ми изскочи насреща куче, но се оказа, че съм се пообъркала. "Командите" се оказа, че са към едно детенце. Уверих се, че има нещо общо между децата и кучетата, щом и при малките деца се използват прости думички, за да възприеме "ученика" по-добре, какво се изисква от него. :md_064: . За "шамарчета" при децата, ще пиша по-нататък като добия опит. :wg_053:
User's Signature

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро

#2768 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 26 April 2011 - 06:10 AM

понякога си има нужда от шамар :) и при рота,и при децата :) стига да не бъркаме шамар с побой :(

#2769 Потребителят е офлайн   mikivt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2011 - 03:07 PM

Показване на мнениетоgrigo009, в 23 April 2011 - 11:39 PM, написа:

Показване на мнениетоkitana, в 23 April 2011 - 09:55 PM, написа:

Принципно погледнато отстрани, подобни отчаяни опити за провокация и внимание(както тук, така и в другата тема :smile: ), биха изглеждали малко тъжно и будещи съжаление, Но аз съм сигурна,че това е моментно състояние и си просто в "период"...Човещинка...На всеки може да се случи... :zz_224: :md_064:

:flagbg: Добре пласирани,Успели,не Губещи,северноиталиански камъни :ac_007: :ag_106:
PS малко спам не вреди

#2770 Потребителят е офлайн   dZver Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 July 2011 - 02:08 PM

Zdraveite,
purvo se izvinqvam, che pisha na latinica!

Ta direktno kum vuprosa - znae li nqkoi dali ima dobur hotel za kucheta v Sarajevo. Nalaga mi se da buda tam s moq kucho za 1 sedmica, no ne namiram nikakva informaciq v internet.
Nadqvam se nakoi da znae neshto po vuprosa, che sum leko v bezizhodica!

Blagodarq vi predvaritelno!

#2771 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 October 2011 - 08:33 PM

Обръщам специално внимание на вашата порода, че ротвайлерите са най-често изоставяните кучета в столичния изолатор в Сеславци!
Вече дори си има специална клетка за ротове.
Очевидно контрола над осиновяванията и развъждането е най-слаб при тази порода и изключително много ме е яд, че продължават да се развъждат ли развъждат и плодовете на това развъждане умират по клетките на приюта!
Не искам да ви нападам, надявам се да не ме разберете така! Искам да ви призова да внимавате на кой давате плодовете на вашето развъждане и да следите какво се случва с кучетата ви след това. Да не говорим, че възпитанието на някои от тях е под всякаква критика.

Ако някой си търси ротвайлер, има възможност да направи добро като вместо да купи, осинови такъв от Сеславци. В момента имаме около 5-6, като едната вече не е добре и скоро ще се предаде...

#2772 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2011 - 08:29 AM

Показване на мнениетокикита, в 30 October 2011 - 08:33 PM, написа:

Обръщам специално внимание на вашата порода, че ротвайлерите са най-често изоставяните кучета в столичния изолатор в Сеславци!Очевидно контрола над осиновяванията и развъждането е най-слаб при тази порода и изключително много ме е яд, че продължават да се развъждат ли развъждат и плодовете на това развъждане умират по клетките на приюта!лл

Очевидно за такива псевдостатистици като теб, умнице. Затваряй си устата или дрънкай, когато се научиш да различаваш мелезите от клубните животни.
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2773 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 31 October 2011 - 09:27 AM

Показване на мнениетокикита, в 30 October 2011 - 06:33 PM, написа:

Обръщам специално внимание на вашата порода, че ротвайлерите са най-често изоставяните кучета в столичния изолатор в Сеславци!
Вече дори си има специална клетка за ротове.
Очевидно контрола над осиновяванията и развъждането е най-слаб при тази порода и изключително много ме е яд, че продължават да се развъждат ли развъждат и плодовете на това развъждане умират по клетките на приюта!
Не искам да ви нападам, надявам се да не ме разберете така! Искам да ви призова да внимавате на кой давате плодовете на вашето развъждане и да следите какво се случва с кучетата ви след това. Да не говорим, че възпитанието на някои от тях е под всякаква критика.

Ако някой си търси ротвайлер, има възможност да направи добро като вместо да купи, осинови такъв от Сеславци. В момента имаме около 5-6, като едната вече не е добре и скоро ще се предаде...

кикита:rc_036: , клуба няма никаква вина за случващото се.Това не са плодовете на клубното развъждане.Възпитанието на клубните кучета можеш да видиш на клубните им изложби и там да прецениш поведението им при наличие на много хора,шум,опипващ ги и оглеждащ съдия,други кучета и тн.
С призива ти в последното изречение съм напълно съгласна.
User's Signature

Качена снимка

#2774 Потребителят е офлайн   кикита Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 October 2011 - 10:26 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 31 October 2011 - 06:29 AM, написа:

Очевидно за такива псевдостатистици като теб, умнице. Затваряй си устата или дрънкай, когато се научиш да различаваш мелезите от клубните ни животни.

Въобще не си позволявай да ми държиш такъв тон, глупако ! Ти се научи, че ако така си говориш в къщи, аз не съм жена ти и ако ми беше пред очите щеше да си получиш шамара! Не нападам клуба или някой друг, а конкретно "умника", който си позволява да ми държи тон!
Псевдостатистика, се изказва така, на база факта, че няма нито една клетка с 5-6 други кучета от една порода в изолатора. Не се е случвало досега да си събираме 5-6 кокера или 3-4 далматинци примерно, но с ротовете се случва постоянно. Дотук с твоята особа. Ако обичаш не ме занимавай повече с личността си!

Сега се обръщам към останалите със съвсем различен тон. Уточнявам, че нямам предвид клуба, а всеки занимаващ се с ротвайлери. Пиша тук, защото силно се съмнявам развъждачи да четат темите за приютите. А е очевидно, че "мелезите" (както ги нарече любезният господин по горе) произлизат от други ротове, не от булонки...
Идва момент в който на човек му писва да гледа как се зарязват домашни кучета да измрат, пред очите му, докато продължава да се развъжда, а той трябвало "да си затваря устата" да не засегне случайно чувствата на горките чувствителни развъждачи...
Пак казвам, не нападам клуба, има една шепа супер готини хора тук, които активно помагат и са измъквали кучета, като dmm , Galiadogs и други, за които не се сещам в момента. Пиша това за другите, които развъждат и продават кученца на всеки, които ги поиска без да се интересува, че след това кучетата му умират по клетките на изолатора!

Ето това имам предвид: http://forum.dog.bg/...post__p__986159

МОД.

Правилата на форума са за всички. Ако не намирате сили да ги спазвате, просто не пишете тук. Накратко: овладейте гнева си или се разкарайте.

Официално предупреждение. Последно.

#2775 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2011 - 12:12 PM

Показване на мнениетокикита, в 31 October 2011 - 10:26 AM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 31 October 2011 - 06:29 AM, написа:

Очевидно за такива псевдостатистици като теб, умнице. Затваряй си устата или дрънкай, когато се научиш да различаваш мелезите от клубните животни.

Въобще не си позволявай да ми държиш такъв тон, глупако ! Ти се научи, че ако така си говориш в къщи, аз не съм жена ти и ако ми беше пред очите щеше да си получиш шамара! Не нападам клуба или някой друг, а конкретно "умника", който си позволява да ми държи тон!
Псевдостатистика, се изказва така, на база факта, че няма нито една клетка с 5-6 други кучета от една порода в изолатора. Не се е случвало досега да си събираме 5-6 кокера или 3-4 далматинеца примерно, но с ротовете се случва постоянно. Дотук с твоята особа. Ако обичаш не ме занимавай повече с личността си!

Я, умницата пак бръщолеви и пак обобщава. И раздава вегански шамари на заслужилите. Сдържай нервите, моме! Месечният цикъл е нещо, което отминава, запомни го от батко си ...
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2776 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 October 2011 - 01:35 PM

Никъде не видях Кикита да говори за клубни кучета, а за породата като цяло. И призива не виждам да е обиден, за да се реагира така. А и за предупреждения си има правила и то не е едно предупреждение да е последно. Справка - правилата на форума.

Определения на база това кой какво яде, слуша като музика, на коя партия симпатизира.. говорят за ниска култура и липса на добро възпитание (да не засягаме тема за комплекси...).

Тази година на мода е да се изхвърлят ротове (породоподобни или не), както миналата бяха хъскитата. Който обича породата би обърнал внимание, а не да напада като ощипана мома!
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#2777 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2011 - 09:14 PM

Показване на мнениетокикита, в 30 October 2011 - 08:33 PM, написа:

Пиша от името на шизофреничния глупак - модератор. Целият горен цитат намирам за обидно и безпочвено обвинение към труда на хората от НКР. Невежите обобщавания някъде другаде. Толкоз.

Троловете не са добре дошли тук. Потребителят иванова над десет пъти написа едни и същи съобщения тук. Следващата с БАН ще е кикита. Последно предупреждение.

Потребителят плейърс, който дълго време беше също с БАН и с много уговорки бе оставен да дращи тук, също може да се смята за предупреден. @blueocean - не се опитвай да адвокатстваш на групата вегани и борци за права, темата е съвсем другаде. Бъди предупредена и ти.

Та така: НКР никога не е имал нещо общо с изоставените псевдоротвайлери и прочее жълто-черни мелези, плодени и продавани от мизерни търгаши. Намерете си друго място за водене на вегански и природозащитни битки. Това тук не е вашата трибуна. Разговор по темата страданието на кикита не съществува. Досежно напиращото в нея насилие, да дойде да се пробва със шамарите утре на адрес: ул. Т. Александров 30-31. По всяко време.

И да не забравя да цитирам едно от многото писма до мен:

ххххххх' timestamp='1320094572, в 31 October 2011 - 10:56 PM, написа:

Целият форум е нападнат от Без дом-ците. Радвам се да видя, че има и хора, които отстояват истината и доброто си име. Форум "котки " на практика прекрати съществуванието си заради защитниците на бездомните котки.
Поздрави за Вас, прекрасните Ви кучета и успехи.

хххххххх

С уважение: МОД

User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2778 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 November 2011 - 11:37 AM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 31 October 2011 - 09:14 PM, написа:

@blueocean - не се опитвай да адвокатстваш на групата вегани и борци за права, темата е съвсем другаде. Бъди предупредена и ти.

Не съм веган, не съм и вегетарианец, но както и ти се боря за правата на животните. От това няма кой да ме спре, а са се опитвали и с оръжие! Дори и да са мелези или чистопородни, животните са си животни. Както и ти се боря за чистопородни животни и да няма търгаши! Разликите помежду ни не са толкова много.

Моля за уточнение за какво съм предупредена (т.е. какво следва) и на база какво.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#2779 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2011 - 01:46 PM

Показване на мнениетоblueocean, в 01 November 2011 - 11:37 AM, написа:

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 31 October 2011 - 09:14 PM, написа:

@blueocean - не се опитвай да адвокатстваш на групата вегани и борци за права, темата е съвсем другаде. Бъди предупредена и ти.

Не съм веган, не съм и вегетарианец, но както и ти се боря за правата на животните. От това няма кой да ме спре, а са се опитвали и с оръжие! Дори и да са мелези или чистопородни, животните са си животни. Както и ти се боря за чистопородни животни и да няма търгаши! Разликите помежду ни не са толкова много.

Моля за уточнение за какво съм предупредена (т.е. какво следва) и на база какво.

Дали си веган или не, не ме интересува. Само те предупреждавам да не им адвокатстваш тук в този форум. Ако не вземеш под внимание написаното от мен, съвсем скоро ще разбереш какво имам предвид и "какво следва от това" . Приеми го като второ предупреждение. Трето няма да има.

Всичко останало го разказвай другаде, не съм ти искал обясненията. От друга страна, от същите тези редове излиза , че си нормален човек. Адмирации за което ...:re_037:
User's Signature

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#2780 Потребителят е офлайн   Vencislav999 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 19 November 2011 - 08:15 PM

Здравейте колеги. Искам да ви питам нещо. Моята Тара е на 1 година вече и е много луда глава. Като я водя на разходка всеки път тя влиза в реката да се къпе независимо от времето. Искам да ви попитам може ли да настине ако е по студено. Мерси предварително.

• (157 Страници) +
  • « Първа
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни