ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА
Публикувано: 08 January 2009 - 06:47 PM
Публикувано: 17 January 2009 - 11:28 PM
Цитат
Full Speed тази нашийници са просто супер ! Откъде мога да си взема такъв ! Трябва ли да си го поръчам от някой сайт или .... ?

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 18 January 2009 - 09:41 AM
Цитат
Цитат
Full Speed тази нашийници са просто супер ! Откъде мога да си взема такъв ! Трябва ли да си го поръчам от някой сайт или .... ?
моделите които показва той са показани в този сайт.но това са нашийници които се правят по поръчка.намира се в стара загора.за телефони и връзка му прати лично съобщение защото едва ли влиза често в тази тема.ето го и сайта http://dogmaster.hit...i/aksesoari.htm

обичайте животните и ги имайте за част от вашето семейство.правете това с тях което бихте направили с ваш близък!
Публикувано: 18 January 2009 - 12:41 PM
Публикувано: 18 January 2009 - 04:00 PM

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си
Публикувано: 18 January 2009 - 04:05 PM
Цитат
да ви се похваля,че преди няколко дни малкият ми син научил Тори да тича до него с колелото ! Като ги видях направо не повярвах ! Тори тича паралелно с колелото ! Когато той спре,спира и тя ! :blink: Вече така ще я изморявам ! Но с колелото минават най-много 3-4 км и това е за един ден (но с малко почивки разбира се ) ! :blink: Ако успея ще ги снимам ! :blink:
Ще викна сина ти да научи и Ричи така, че аз немога ;D
А иначе моя съм го научила да прескача пейки :Танц: :samodovolen:
Вашите ротковци знаят ли да прескачат пейки, ...препядствия ? :blink: :->)
Публикувано: 18 January 2009 - 09:48 PM
Цитат
точно така. понякога и двете крачета не само се заклещват но и се трошат като солети. нека не разказвам как един малоумен чичик търчеше пребледнял из един парк и молеше някакви себеподобни да му помогнат да "откачи" едно "закачено" на облегалката на пейка коли ...

Публикувано: 19 January 2009 - 04:06 PM
Цитат
навсякъде със СТРОГ батенце...и да не забравиш да подостриш хубаво шиповете на нашийника...в противен случай не измъчваш достатъчно животин4ето
Публикувано: 19 January 2009 - 04:50 PM
Цитат
хайде сега,къде видя "колега' да пише,че на 3 месец започва обучението на куче- за нападения и т.н.:)))))))моля те;) навсякъде сме писали това,което самите ние сме правили-че кучето започва да се обучава от деня в който го взимаш,първо с неща от рода на не,да седне пред храната и да чака да му кажеш да започне да се храни (т.е.задръжка), на ела тук,на седми и на легни:) след това идва всичко останало.Е май трябва да си призная,че това с "дай лапа" съм го пропуснала ;D