ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА
Публикувано: 10 February 2009 - 01:24 PM

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си
Публикувано: 10 February 2009 - 01:37 PM
Форумът предлага кирилизатор. Потърсете го над полето за писане на текст. Кирилицата във форумите на dog.bg е задължителна за употреба.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 10 February 2009 - 06:17 PM
Е, не не е захвърлено кучето на балкона. От днес я пускаме в апартамента. Обикаля си животинката, е само дето е решила че не където й е къщичката на балкона, а в апартамента трябва да пишка. От тази вечер след вечерята й ще я извеждаме, както сутрин и на обед. Тя към нас е дружелюбна, търси си ласката и обичта и...я получава. Определено е глезана и явно е избрала синът ми за стопанин.
Явно не понася другите кучета, но ще се опитаме да се справим с това.
Благодаря Ви за съветите :blink:
Публикувано: 14 February 2009 - 01:04 PM

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 14 February 2009 - 02:03 PM
Цитат
ето това единствено ползвам - никога не се къса или поврежда, както и никога не нарушава целостта на космената покривка на кучето:

ако сте по-ексцентрично настроени може и това:

а ако сте от тези хора, които не могат да се справят с кучето си и изпитвате удоволствие да му причинявате болка, ползвайте това ( мен никога няма да ме видите да го ползвам) ... в много страни вече е забранено ползването на такива уреди за изтезания!

Публикувано: 14 February 2009 - 07:07 PM

Едно е сигурно.Нашийникът на последната снимка НИКОГА няма да си го купя.Даже не разбирам защо ги произвеждат ???

Айда Скот Тейлър е написал: Не поглеждай назад да скърбиш по миналото което вече е свършило и не се притеснявай за бъдещето което още не е дошло.Живей в настоящето и го прави толкова красиво че да си струва да го запомниш !
Публикувано: 16 February 2009 - 09:04 AM
Цитат
вземеш ли качествен нашийник от верига НИКОГА няма да ти се случи да го видиш скъсан...освен ако няма някакъв дефект в материала. кожените нашийници ако не бъдат сваляни от врата на животното спаряват и сплъстяват козината. също така могат да създадат и среда за развитие на всякакъв вагърец дето обича да живее сгушен на топло и влажно...
Публикувано: 16 February 2009 - 09:20 AM
Цитат
проблемът е единствено онзи който цитирах горе. за мен специално е много по-непрактичен от гледна точка бързо слагане и сваляне, също така и поради многократно по-бързото му изхабяване, вследствие постоянното излагане на атмосферните влияния (мокрене, мазане с лиги, кал и каквото се сетиш още ;D ) ... иначе да ... и коженият нашийник съответно натруфен с капси и шипове си има сигурно някакво предимство. за мен най-вече в чисто естетически план. да не говорим, че едно време много малко хора можеха да си намерят качествен нагръдник за голямо куче и масово ползваха широк кожен нашийник при работа с фигурант ... но това са отминали времена все пак ...
Публикувано: 16 February 2009 - 03:50 PM
Цитат
Цитат

познахме се...то от тези снимки ще каже човек: "ЛЪВ - не куче!" - нашето дете любезно!

а що не и СКАКАЛЕЦ направо!

благодаря на twoofo, още да направи!
Еее, как да науча и аз мойта да прави така?
Публикувано: 16 February 2009 - 09:28 PM
Цитат
Цитат
Нека продължим в Говорилнята,защото това все пак е Фотогалерия ! ;)

Публикувано: 25 February 2009 - 11:22 AM

Кучето е единственото същество, което ви обича повече отколкото вие обичате себе си
Публикувано: 25 February 2009 - 11:49 AM

Публикувано: 02 March 2009 - 12:13 AM
http://shop.zoomania...=...6&Itemid=32
Какво мислите?Добър избор ли направих?Някой има ли такъв?Може ли снимка,да видя как стои на врата на куче (по възможност от нашата порода)?Така или иначе,вече съм го поръчал,но искам и вашите мнения.Благодаря предварително :) !
Публикувано: 02 March 2009 - 02:07 PM