Dog.bg Форуми : ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (54 Страници) +
  • « Първа
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ОТГЛЕЖДАНЕ, ПОВЕДЕНИЕ И ДРЕСУРА

#841 Потребителят е офлайн   sergeevrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 November 2011 - 02:34 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 29 November 2011 - 12:38 PM, написа:

Показване на мнениетоsergeevrott, в 28 November 2011 - 08:56 PM, написа:

:незнам защо трябва да се хапят гуми,дървета,железа и др.когато на пазара вече има такъв богат избор от хапалки,салами и ръкави(не вярвам немците например да са по прости от нас).Надявам се да съм ви бил полезен.

защото струват не малко пари....я колко по-лесно е да ръфа някоя гума или някой дървен кол.
Нищо,че след време няма да му останат зъби :tb_195:

Един салам струва около 15-20 лева и изкарва доста време,не мисля че това е скъпо!
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#842 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 29 November 2011 - 02:53 PM

еми за някой може да е скъпо.Тва си е цял чувал Любимец 20кг дето ще се храни 1 мес :ab_041:
Разбира се в кръга на шегата :md_064:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#843 Потребителят е офлайн   v@4kata Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 29 November 2011 - 08:48 PM

1во това куче няма тая гума да я хапе две години всеки ден 2ро това куче ли е или плюшено кученце сухожилията щели да се захабят ами то и хората по тая логика трябва да стават инвалиди на по 30 години да кажем...що вълците да не са по-леки пък по цял ден им се налага да тичат и то без разгрявки вие сте много интересни хора...15-20 лева ми 15-20 лева как се изкарват бе!!!Ако е възможно да се спести що да не го направим ама неее то ако не е от магазина не може...снобарщина е това.

МОД.

Уважаеми потребителю,

тук виждам, че някои хора се опитват да ти дадат добронамерени съвети относно това, как да отглеждаш клетото животно, на което се е паднала изключителната чест да живее при теб в калта заедно с кокошките и прасето.

Колко са 15 - 20 лева и как се изкарват ще разбереш, когато пораснеш, когато вземеш в ръцете си някакъв занаят и когато евентуално започнеш да изкарваш пари. В този форум четат и пишат хора, предимно
даващи пари за кучето си и то без да смятат, че това е нещо нередно. Същите тези хора нерядко влизат в магазина и харчат пари за да закупят къде храни, къде аксесоари, полезни за отглеждането на домашните им любимци. Просто цивилизация.

Лафовете за вълците и снобарщината остави за селския мегдан и махленците, с които утре най-вероятно ще спретнеш някоя ролка, да видиш на кой му е по-държелив мелеза. Остави ги и за онези, с чиято помощ създаваш кръстоски и вредиш на труда на много хора.

Приеми, че си натрапчиво предупреден. Приеми също, че трябва внимателно да изчетеш правилата на този подфорум и, че ако не ти уйдисват, ще трябва спешно да си потърсиш поле за изява някъде другаде ...

#844 Потребителят е офлайн   sergeevrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 10:07 PM

Показване на мнениетоv@4kata, в 29 November 2011 - 08:48 PM, написа:

1во това куче няма тая гума да я хапе две години всеки ден 2ро това куче ли е или плюшено кученце сухожилията щели да се захабят ами то и хората по тая логика трябва да стават инвалиди на по 30 години да кажем...що вълците да не са по-леки пък по цял ден им се налага да тичат и то без разгрявки вие сте много интересни хора...15-20 лева ми 15-20 лева как се изкарват бе!!!Ако е възможно да се спести що да не го направим ама неее то ако не е от магазина не може...снобарщина е това.

На мен съвеста ми е чиста ,споделих моя опит за да ти помогна ,пък ти прави каквото си знаеш кучето си е твое ,парите са си твои.Желая ти успех в живота!
User's Signature

#845 Потребителят е офлайн   sergeevrott Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2011 - 10:11 PM

Между другото ако имаш желание заповядай с един ръкав да се пробваш на моите "плюшени кученца",ако нямаш такъв ще ти предоставя с удоволствие.
User's Signature

#846 Потребителят е офлайн   v@4kata Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 30 November 2011 - 08:28 PM

Мерси за съвета сигурно не съм бил прав и бих се пробвал но уча и тренирам и нямам много време ;)

#847 Потребителят е офлайн   Players Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 08:53 PM

Интересно ми е, ако кучето не мязаше на ротвайлер дали щеше да се интересуваш от тренировки? :smile:
Имам един познат, който е някакво подобие на теб.... толкова беше вманиачен в питбула си, че го скъсваше от спринтове всеки ден, с тежести на врата. И един ден решил, че плуването ще даде по - бързи резултати..... и го хвърлил в Дунава, барабар с тежестите на врата, естествено - кучето се удавило.
Е, поне го гледаше в апартамент, а не при кокошките. :md_064:

#848 Потребителят е офлайн   v@4kata Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 30 November 2011 - 09:26 PM

хаххахаххахахаххахах абе хора някои от вас да ме познава просто попитах за да разбера какви са мненията на по знаещите от мен пак казвам когато някой от вас ме види нека тогава да ми каже къде живея или нещо от сорта .Ако сте чували за град наречен В.Търново е аз там живея пък ииии в крайна сметка ако ги нямаше селата дали градовете щяха да съществуват много мразя някой като почне да обижда друг ,че живее на село .Поздрави

#849 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 November 2011 - 09:50 PM

Дадоха ти съвет.Вслушай се в хората с опит отглеждащи от години тази порода.Забрави за гуми,пръчки,колове,железа.Купи си салам или хапалка и си работи с кучето.Хем то ще е щастливо хем и ти.Пръчки,клечки дори могат да бъдат опасни за здравето му,ако погълне малки трески,които са остри може да доведе за запушване на стомаха,а най-малко ще ги повърне и ще си раздразни стомаха.Искаш да спортуваш с кучето-започнете с ученето на нови команди.Научете апорт-кучето да носи предмет,играчка.Купи му апортировъчна гиричка.Играйте.Ротвайлера не е куче,което да разхождаш с колело.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#850 Потребителят е офлайн   v@4kata Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 30 November 2011 - 10:11 PM

Благодаря за съвета ще го послушам и благодаря ,че не започна да ме обиждаш като някои други хора тук :smile: :smile: ами на малкото ми паленце да взема ли аа едни като бебешки обувки но от телешка кожа май ги правеха за да си чеше венците ?Или кокалче някакво пак с подобна цел.ПОЗДРАВИ .

#851 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 November 2011 - 10:16 PM

Купи му кожен кокал от пресована кожа да си чеше зъбите.Можеш да му вземеш и въженце с възли на края.Нашия много се забавляваше с тях като малък.Дори има едно оръфано дето го пазим още като беше бебе и сега и сега като го види много му се радва.Единствения минус е че трябва да внимаваш да не нищи краищата,че може да погълне част от конците.
Може гумени играчки да му вземеш от тези писукащите също мн им се кефят.Има играчки ''Конг'',в които можеш да слагаш наградки и ккучето се забавлява да ги вади от там.Също и гумени играчки с папили по тях,които масажират венците.Ние имаме такъв кокал и ротко си спи в леглото с него и го лигави преди заспиване.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#852 Потребителят е офлайн   Players Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2011 - 10:29 PM

Има и друга интересна тренировка - Пинята - връзваш с въже един чувал гранули за едно дърво, завързваш очите на песа и му гледаш сеира.... :ab_041: :ab_041:

#853 Потребителят е офлайн   v@4kata Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 30 November 2011 - 10:51 PM

От тези пищялки и сега има 2 пък това с пинятата ще е интересно :ab_041: .Поздрави на вас и вашите любимци.

#854 Потребителят е офлайн   stefan3 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 December 2011 - 05:03 PM

а мързела си прав Вероятно и за натоварването. За това не съм се замислял, но така или иначе с лазера наблягам на движението в една посока, а не на рязка смяна на посоката. То самото куче това харесва. Живея накрая на града и имам възможност да правя разходки по дигата на реката. Правим ги само там, обаче като завали дъжд и става отврат от кал. Тогава влиза в действие лазера и между блоковете. В такова време няма и движение на хора там. Иначе какво да правя? Да слагам дъждобран и да ходя на дигата ? Или да излезем за 5 мин само да свърши работата и пак у дома?

#855 Потребителят е офлайн   coolio Икона

Публикувано: 03 December 2011 - 05:51 PM

Здравей те искам да попитам взех си ротвайлер на 2 месеца вече е почти на 4 и още е много страхливо и се притеснявам даже и при мен идва със страх можетели да ми помогнете :s не сам го бил ното съм му се карал защо така ?

#856 Потребителят е офлайн   sunflower111 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 December 2011 - 11:27 AM

Здравейте!Голям фен съм на ротовете-прекрасни и по мое мнение много умни животни.Иска ми се да си взема ,но живея в апартамент-кажете ,моля ви-възможно ли е това?Ще му е удобно ли на по-малко пространство?Не на последно място-много ли бели правят,защото едно е по-малко куче да беснее,а съжсем друго по-голямо? :ab_041:

#857 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 December 2011 - 12:18 PM

Нашия рот се гледа в гарсониера.Има си място спи си там.Разминаваме се има място и за нас :ab_041: Когато ни няма спи по цял ден.Правим 2 големи разходки по 2ч сутрин и вечер,когато имаме възможност и повече.Бавни и дълги разходки-не каране на колело или бягане.Когато сме там търси внимание.Като всяко малко кученце и ротвайлера може да направи бели-да изгризе нещо,ще пика и ака,ще гризе ръкави и крачоли.Според мен не подходящ за първо куче или ако стопанина е ''новак'' в отглеждането на куче да се посъветва и с треньор за правилното му обучение.
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#858 Потребителят е офлайн   sunflower111 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 December 2011 - 03:38 PM

Мен това,че ще гризе ръкави и крачоли-не ме притеснява :md_064: .Но тъй като четох доста във форума-има такива случаи-цялото жилище наопаки-то дупки в стените,то телевизори по земята ,направо косата ми настръхна.А много ми харесват тези ротове :wub: Иска ми се да чуя мнения,за да взема точното решение :ba_025:

#859 Потребителят е офлайн   valnata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2011 - 05:45 PM

Провери ли в развъдниците? Възможно е да имат куче за продажба, което е на 4-6 месеца и вече е социализирано. Ще избегнеш тези проблеми и ще получиш помощ и почти възпитано куче. :ba_025:

#860 Потребителят е офлайн   sunflower111 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 December 2011 - 06:00 PM

Значи да рабирам,че към 6 месец вече е улегнало и не прави толкова бели :smile:Ще послушам съвета ви,благодаря :ba_025:

• (54 Страници) +
  • « Първа
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни