Подарете ми кученце
Публикувано: 22 June 2009 - 01:05 PM
Тук , в раздел Купуване на куче има инфо ото къде да се купи куче. Четете много, преди да решите да купувате.
Тази тема се мести в подфорума на кокерите.
Тази тема се мести в подфорума на кокерите.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 June 2009 - 01:37 PM
Погледнете тази тема http://forum.dog.bg/...3...0&start=220 , също така ако потърсите в google веднага ще ви излязат доста обяви за подаряване на кокери, вижте и тука http://www.bezdom.info/ , ако наистина искате куче трябва поне малко да се разровите и ще намерите
Публикувано: 22 June 2009 - 01:39 PM
desi_kz1, в Jun 22 2009, 02:37 PM, написа:
Погледнете тази тема http://forum.dog.bg/...3...0&start=220 , също така ако потърсите в google веднага ще ви излязат доста обяви за подаряване на кокери, вижте и тука http://www.bezdom.info/ , ако наистина искате куче трябва поне малко да се разровите и ще намерите
Да благодаря за темата.Иначе пуснах обява в много сайтове.В Без Дом не ми я приема.Нзз защо.

Не сме ли сладури?
Публикувано: 22 June 2009 - 01:47 PM
navar, в Jun 22 2009, 02:42 PM, написа:
опитай пак в без дом...може би си пропуснал някое от задължителните полета за попълване
3 пъти вече.Правя го точно както трябва, но явно не се приема.Незнам защо.Всичко е наред.А ето другите ми обяви - ***
Не допускаме линкове към сайтове за обяви, където се продават неродословни кучета.
Съжалявам, политика на форума/или подфорума.
Мод

Не сме ли сладури?
Публикувано: 22 June 2009 - 02:11 PM
Млади господине /по начина ви на писане заключавам, че сте млад/ Кокер, и като цяло куче не се намира и взима за ден-два. Съветваме ви да останете във форума и вместо за един ден да напишете хиляда пъти, че искате кокер, да се поровите във темите във форума и почетете от тях. След кратък размисъл над прочетенето да вземете решение какво куче искате, как искате да се сдобиете с него, и съответно какви ще са плюсовете и минусите на взимането от определено място.
След това вече да седнете да търсите, но имайте предвид, че подаръци получават изключително малко хора /съдбата ми подари кокер след 10 години чакане/. Освен това ви съветваме да попрочетете и за характера и нуждите на кучето, което искате и да се подготвите.. и финансово и психически и с информация. И тогава след известно чакане ще дойде денят, в който ще се сдобиете с така желаното куче.
Успех.
След това вече да седнете да търсите, но имайте предвид, че подаръци получават изключително малко хора /съдбата ми подари кокер след 10 години чакане/. Освен това ви съветваме да попрочетете и за характера и нуждите на кучето, което искате и да се подготвите.. и финансово и психически и с информация. И тогава след известно чакане ще дойде денят, в който ще се сдобиете с така желаното куче.
Успех.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 22 June 2009 - 02:24 PM
samotnata, в Jun 22 2009, 03:11 PM, написа:
Млади господине /по начина ви на писане заключавам, че сте млад/ Кокер, и като цяло куче не се намира и взима за ден-два. Съветваме ви да останете във форума и вместо за един ден да напишете хиляда пъти, че искате кокер, да се поровите във темите във форума и почетете от тях. След кратък размисъл над прочетенето да вземете решение какво куче искате, как искате да се сдобиете с него, и съответно какви ще са плюсовете и минусите на взимането от определено място.
Успех.
Успех.
Благодаря за изчерпателния коментар!Аз вече казах, че съм чел литература за породата и още много сайтове, посветени на шпаньолите .Братовчедка ми имаше такова куче и съм се грижил за него доста време.Знам за всички проблеми с ушите, козината и т.н.
Като по - малък сме имали кучета, но винаги сме ги подарявали, защото е нямало кой да се грижи добре за кучето.Аз съм на 15г и мисля, че вече мога много добре да се грижа за куче.Обичам всякакви домашни любимци и нямам проблеми с времето, което им се отделя и т.н.Както казах имам хубав двор, място където кучето ще живее през лятото ,а после вкъщи през зимата.Изчетох много информация за купуването на куче.Точно затова ме е страх да го направя.Кучетата се взимат болни, с фалшифицирани документи.Живея в гр.Петрич и тук няма откъде да намеря кокер освен ако не го поръчам от магазин, но както прочетох по - добре да не го правя.Видях, че много хора подаряват кучетата си и затова реших да опитам.Може и да имам късмет.Затова все още няма да се предавам и да тръгвам по борси и развъдници.

Не сме ли сладури?