Dog.bg Форуми : Пудел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (58 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Пудел

#421 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 June 2007 - 11:25 AM

А-а-а, има много време за палета, да ни израсте първо нашето си пале, после ще идват кучешките l)
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#422 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 June 2007 - 11:49 AM

Ми то две - три годишните фурии не са за подценяване или ще чакате повече. Сега си е ясно , че е рано. Но пък плановете на Градо сигурно са по -различни от вашите l) l) w) , ама кой ли го пита angelpik

#423 Потребителят е офлайн   seska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2007 - 03:32 PM

insult, толкова ви е красиво бебчето w) , да ви е живо и здраво angelpik , уникални снимки bravoS
User's Signature

Kennel "Foxy nose" - kleinspitz & pomeranian
http://www.foxynose.com/

#424 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 June 2007 - 09:45 PM

seska, много ти благодаря, пу, пу.

Ancheto, днес нашите девойки се справиха ето така:
Качена снимка
Много перспективна - Виви

Качена снимка
ПЪРВА В ГРУПАТА - Фери

Малко кофти снимки, ама като се намеси Нанко ще има и по-хубави.
Юпии!!! Честито, Пламене!
User's Signature

Качена снимка

#425 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 June 2007 - 09:56 PM

w) w) Ехааа , стават все по -красиви . insult, смятате ли да идвате на изложбата на Кранево? Може там да ви видя ако идвате и ако и аз ходя , де .

#426 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 June 2007 - 10:01 PM

Да, обединена група пудело-шнауцеристи ще се заселим на Кранево за седмица... n) wink Аз сигурно ще си седя с Бебев на сянка някъде докато Пламен се поти с кучетата. Много ще се радвам да се видим - имаш ми телефона.
Пак Виви от днес:
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#427 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 24 June 2007 - 10:27 PM

1super

Прикачени файлове

#428 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 24 June 2007 - 10:27 PM

И пак Виви b)

Прикачени файлове

#429 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 25 June 2007 - 01:37 AM

Малеее ouu ouu ама голяма съм блейка oleeee съвсем забравих , че имаше изложба и снимките са от нея.
Ами да ви честитя с огромно удоволствие и радост успехите , които сте постигнали на изложбата. Браво и следващият път да се разходите из ринга за БИС 1super

#430 Потребителят е офлайн   Eliganeva Икона

Публикувано: 04 July 2007 - 03:10 PM

здравейте,
ще си вземам той пудел от Одеса и ми се иска да ми помогнити при избора, Ще бъде уж с всички нужни дакументир родословие е т.н. но на братята руснаци не може много да им се вярва. Та казаха ми, че имало сиви, черни, кайсиеви и/или кафеви /некщо не можем да се разберем за цвета/.....чесно да си призная не съм виждала нито кафяв , нито кайсиев цвят пудели.
Моля да ми помогнете на какво да обърна внимани при покупката на кучето, приятелят ми в Одеса ще се съобрази с всичките ми изискванияр но аз чесно казано не знам какво да изисквам.
Благодаря Ви предварително.
Имала съм куче, което почена на 18 години, така че несъм съвсем невежа :)

#431 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 July 2007 - 11:04 PM

От къде ще го взимаш това куче? Дай сайт или някаква друга информация, за да можем евентуално да ти помогнем.
В нета е пълно със снимки на различни цветове пудели - потърси, за да видиш какво ти харесва най-много. В началните страници на темата има линкове, които можеш да използваш за улеснение.
Поздрав r)
User's Signature

Качена снимка

#432 Потребителят е офлайн   Eliganeva Икона

Публикувано: 06 July 2007 - 05:46 PM

За съжаление и да има сайт не го знам, имам приятел там който казва, че има много развъдници за кучета. Помолих го да провери за той пудел и той ми каза за различните цветове. Аз първоначално исках сив, защото преди много време видях един който леко синееише и много ми харесар но той ме изненада с този кайсиев цвят и аз взех да се ровя в нета и така попаднах на вас. Разбрах, че хора като вас могат да ми помогнат за избора, защото явно му разбирате r)
Казва, че развъниците са много и има голям избор но и аз и той не знаем дали има някой специфични неща които трябва да знаем предварително при избора на куче. Ще разгледам тези линкове. Благодаря r)
Кученцето ще ми го донесат в края на месеца, защото тогава ще идва човек от там, но все още не е купено.

#433 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 July 2007 - 10:02 PM

r) В Украина наистина има много развъдници - добри и недотам. Лошото е, че когато човек без опит си купува куче чрез втори човек, който също сигурно няма много представа от пудели е много лесно да получи срещу прилични пари неприлично кученце. Не ме разбирай погрешно - не казвам, че със сигурност купеното по такъв начин куче няма да е добро, но все пак - няма да имаш съвсем никаква гаранция, че кученцето ще влиза в стандарта на пудела и ще е здраво.

Това, което мога да ти предложа да направиш е следното: имам една приятелка украинка, която развъжда средни пудели. Тя със сигурност познава по-добрите пуделисти в Украина и би могла да препоръча конкретна връзка, от която си струва да се вземе кученце. Доколкото знам тя ще идва за летните изложби в Кранево в края на този месец и евентуално срещу някакви малки пари бихме могли да я помолим да го донесе с нея. За да се направи всичко това ще трябва обаче ти да знаеш първо - какъв цвят и пол куче търсиш, колко пари можеш да отделиш за най-добрия си приятел през следващите петнайсетина години...

Относно цвета - (пише по-напред в темата, затова ще го кажа накратко) има класически цветове - черен, бял и кафяв, и модерни - сив, прасковени червен.

Не си избирай куче по цвят - потърси го по развъдник. Цветът не е най-важното нещо в едно пуделче. Имай също предвид, че пуделите се различават по характер според цвета. Най-уравновесени са черните и след тях белите... Но ти не се ограничавай само до Одеса, ако наистина искаш да имаш хубаво куче (а при той-пуделите често има голям брак поради миниатюрния размер) - потърси по-дълго. Имай също предвид, че тойчетата усреднено са най-скъпата разновидност поради голямото търсене...

ТУК и ТУК развъдници от цяла европа публикуват обявите си за кутрета -огледай.

Все пак, не забравяй - кучето не е пица да си го поръчаш. Камо ли по цвят... Надявам се да не направиш грешка от нетърпение. Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#434 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2007 - 01:07 AM

Сивият цвят вече ми е любимият цвят за пудел. А има едни животни, които са като пуделите (не съм сигурна дали са пудели). Имат адски много козина но към краката са без абсолютно никаква ^^^. Това каква порода е?
User's Signature

В приятелството няма породи!

#435 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 07 July 2007 - 01:26 AM

Цитат

Сивият цвят вече ми е любимият цвят за пудел. А има едни животни, които са като пуделите (не съм сигурна дали са пудели). Имат адски много козина но към краката са без абсолютно никаква ^^^. Това каква порода е?

Стриган пудел l)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#436 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 July 2007 - 02:30 AM

Нестриганите пудели са по-хубави = )Стриганите ми изглеждат странно ^^
User's Signature

В приятелството няма породи!

#437 Потребителят е офлайн   Eliganeva Икона

Публикувано: 07 July 2007 - 10:44 PM

Много ти благодаря за помоща. Разгледах развъдниците и дори направих някой запитвания. Нещата при мен вече са задвижени и така или инъче ще ми донесат кученце, мога само да се моля всичко да е наред. Наистина кучето не е пица и цвета е една от последните грижи, аз просто се изненадах от възможтостта за цветове защото нямах никаква представа, че съществуват прасковен и червен цвят. Надявам се да е здраво, ако е в нормите- добре, ако пък не - за мен не е никакъв проблем...тъкмо ще е оправдание да си купя още едно b) ...шегувам се, никога не съм ходила по изложби и за мен кучето наистина е приятел. Дълго време страдах по починалото си куче и не можех да си представя, че някога ще съм готова за друто....то е все едно като починал роднина, не можеш да го замениш, но ....мисля, че все пак любовта ми към кучетата надделя. Както и да е...
Аз съм от Варна и със сигурност ще дойда на изложбата в Каварна.
Как и на каква възраст на кучето бих мога да разбера някъде в България дали кученцето влиза в някакви стандарти?
Мисля, че се спрях на мъж b) прасковен, ако не стане- здраве да е, каквото ми донесът...важното е да е здраво, защото се наплаших от някой писания тук.
Поздрави и сърдечни благодарности.

#438 Потребителят е офлайн   Eliganeva Икона

Публикувано: 07 July 2007 - 10:49 PM

Кранево....не Каварна ( там са рок концертите) 1super

#439 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 July 2007 - 11:09 AM

Eliganeva, тогава остава да стискаме палци малячко да е здрав и хубав! За да разбереш доколко кучето ти се приближава до стандарта за пудел го заведи на една две изложби, където съдиите ще ти кажат - това е добре, това не... Също така прочети стандарта за породата (има го публикуван по-назад) и се опитай да си го представиш. Разгледай снимки на успели кучета, сравни ги с твоето и т.н... Разбира се, не това е най-важното нещо. Стискам ти палци малячко да е пудел по душа! Умен, мил и предан. Чакам с нетърпение щом пристигне да качиш снимки да му се порадваме и ние. Ще се видим в Кранево!

shemet, това
Качена снимка
е португалско водно куче. r)
User's Signature

Качена снимка

#440 Потребителят е офлайн   shemet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 July 2007 - 11:13 AM

http://dog.bg/thumbb...y/file15902.jpg
eй за това питам