Селекция и развъдни линии Въпроси на селекцията и развъждането, представяне на кучила
Публикувано: 20 March 2011 - 12:07 AM

Публикувано: 03 April 2011 - 04:29 PM
На Весела са лесни, защото нейните са във Фейсбук и там можем да ги видим.
Твойте обаче ми се губят нещо, а ми е интересно как вървят тия балкански лъвчета...
Публикувано: 11 April 2011 - 07:17 PM
TORMENTOR, в 03 April 2011 - 02:29 PM, написа:
Твойте обаче ми се губят нещо, а ми е интересно как вървят тия балкански лъвчета...
Eто една 5 месечна "балканска лъвица".
Голяма борба "падна", докато се наснимаме - то и за секунда това шило не се кротна. Май ще трябва доста да поработим за рингово поведение, че много изложби наближават в скоро време ...

Публикувано: 11 April 2011 - 10:06 PM
Публикувано: 12 April 2011 - 10:31 AM

Защо не ни представиш и останалите бебоци ?
Публикувано: 13 April 2011 - 11:39 AM
д-р Светла Колева, в 11 April 2011 - 07:17 PM, написа:
TORMENTOR, в 03 April 2011 - 02:29 PM, написа:
Eто една 5 месечна "балканска лъвица".
Голяма борба "падна", докато се наснимаме - то и за секунда това шило не се кротна. Май ще трябва доста да поработим за рингово поведение, че много изложби наближават в скоро време ...

Ахам! Видях аз каквото трябваше и май скоро ще се разходя из "балканите" за да
видя на живо тези интересни балкански поданици! Надявам се ще ми ги покажете, нали?

Vesela_5, в 11 April 2011 - 10:06 PM, написа:

Не се стискай, ами покажи още снимки!

Бъркай там у дядовата (бабината) ръкавичка...

Публикувано: 13 April 2011 - 06:30 PM
Публикувано: 17 April 2011 - 10:18 PM
Публикувано: 18 April 2011 - 12:54 AM

Нашия кенъл също има какво ново да покаже. Поне за
сега обаче, ще се въздържим и няма да поставяме снимки
на братовчедките на твойте палета Весела. Едната им е много
близка рода по бащина линия, а другата пък - по майка. Поздрав!

Публикувано: 18 April 2011 - 09:00 AM

Vesela_5 , страхотни бебета . Честито !

Това са най-красивите и най-качествените бебета които са се раждали в твоята организация UCI - БРКС , гр.Монтана , а също и от всички други публикувани тук в тази тема .
Има едно кученце , което ме топи от кеф , много яко , то със сигурност ще бъде новия Световен и Европейски Шампион на UCI - БРКС.
Това куче е уникално .

Публикувано: 18 April 2011 - 09:16 AM
Почти всички бебетата имат нови стопани, въпреки че не съм обявявала кучилото абсолютно никъде, нито реклами, нито обяви, нищо. Чудя се дали ще познаете кое кученце съм решила да остане при мен? :)
В скоро време част от бебетата и майка им ще бъдат изследвани са Атаксия, за всеки случай.
Надявам се всички кученца да имат късмет и хубава съдба, за което ще се погрижа лично. Всички кандидати за тях попълват специален въпросник и след това получават информация за свободните кученца. Инвестирала съм в това кучило страшно много любов, време и средства..
Надявам се хората, в които съм в лоши отношения, дори те да оценят моите усилия... Надявам се кученцата да имат успехи по изложбите, но ще бъда най-доволна ако са просто обичани от семействата си и обгрижвани адекватно.
Публикувано: 18 April 2011 - 10:02 AM
По добре изследвай само бебетата .
За майката Афродита е ясно - БОЛНА или НОСИТЕЛ .
Сестра и Интер Шампионката Артемида е обявена като НОСИТЕЛ , така че оставащите проценти за Афродита са малки , но дано да има късмет.
Таткото Световния и Европейски Шампион е Носител и Най-красивата и титулувана женска която се е раждала в България също е носител .
Виж ТОШКО 18 и Колева първо изследват после плодят. , а не като мнозина тук плодят без никакви здравни тестове На тях им липсват и снимките за Дисплазия.
/ грешка , сори ТОШКО 18 / Колева , какъв е резултата на майката от теста на първото кучило с Дон , при второто кучило майката е обявена за чиста ? Кучето .на Снимка 2 е от първото кучило с Дон.
Това е кучето - прилича на баба си и едно младо куче от развъдника Там Там
Публикувано: 18 April 2011 - 10:47 AM
Успех по пътя, който си избрала!
Сигурна съм, че е правилният.

Публикувано: 18 April 2011 - 12:17 PM
Bluray_dog, в 18 April 2011 - 10:02 AM, написа:
За майката Афродита е ясно - БОЛНА или НОСИТЕЛ .
Таткото Световния и Европейски Шампион е Носител и Най-красивата и титулувана женска която се е раждала в България също е носител .
Според мен въобще не е ясно, че ще е болна или носител. Искренно пожелавам на Весела Афродита да се окаже чиста от атаксия.

ПП: Няма проблем за грешката по-горе.

Публикувано: 18 April 2011 - 01:58 PM
Цитат
Познахте кученцето :) тя ми е любимката и в чест на баба й, я кръстих Атина. Да ми е жива и здрава, ще прави компания на майка си, за да си играят двете.
siringa, благодаря за добрите думи!
Публикувано: 18 April 2011 - 06:38 PM
TORMENTOR, в 17 April 2011 - 10:54 PM, написа:
Нашия кенъл също има какво ново да покаже. Поне за
сега обаче, ще се въздържим и няма да поставяме снимки ...
Честито, Тишо !!!
Да са ти живи и здрави бебоците, и мноооого да те радват !!!

Все някога ще дочакаме снимки, нали ?