Дядо Найден "Радиатора" има 5 дни (дядото почина)
Публикувано: 08 July 2009 - 08:06 PM
Жената, която ни го хариза, така и не се е обаждала или появявала повече - сигурно я е страх да не й поискаме още пари

Има, да не казвам голяма дума, евентуални шансове и за една пак немскоговоряща чужбина, ама докато някой не потвърди твърдо, не ми се ще да се изхвърлям.
Търси се Котка за провеждане на тест за отношение към котки - в момента в клиниката разполагаме само с 1 бр. годен за представяне на куче котьо, но двамата с Найден взаимно не си обърнаха внимание. Което е хубаво, принципно, ама... една котка пролет не прави, все пак. Тъй че приемаме кандидати за запознанство.
Публикувано: 08 July 2009 - 10:06 PM

Публикувано: 13 July 2009 - 02:06 PM
Публикувано: 22 August 2009 - 11:05 PM
Никой ли няма информация какво става с дядката?
Жив ли е? Никой и пари не взима за него.
Поне нещичко да кажете?
Публикувано: 23 August 2009 - 02:48 PM
Честно, не съм имала истински почивен ден от месец и половина - не мога никаква работа да отида да свърша, камо ли до mil_ да се добера, за да взема парите за Найден... Иначе началствата са в течение на събраната сума, която ще е достатъчна да заплати хотела на дядо до края на юли. Надявам се понеделник-вторник да мога да се засека с даренията и да ги връча на началството.
Иначе - въздъх - периодично се повдига въпросът, че все пак няма някой, който да отговаря за дядо ми шнауцер и да гарантира, че хотелът му ще се плаща. За август въпросът виси. При това вече виси сериозно, тъй като в хотела места няма и връщаме клиенти, а междувременно дядо Найден (и Рижка също) заемат места и отнемат и те от времето на хотелския персонал... Ох. Германците, които уж щяха да го взимат, още през юли казаха, че "пращали пари" и повече ни вест, ни кост от тях...
Днес пак ми беше намекнато, че е много крайно време някакво решение за дядо ми да се вземе. Вече и аз не знам, честно: сметката му си е сметка, даренията за хотела му много биха помогнали в това отношение, но и все някъде трябва да го "оженим" момчето. Въпросът не е само в парите, или по-скоро не е единствено в парите... А той е невероятно мило същество. Трябва си му дом.
Публикувано: 01 September 2009 - 06:59 PM
До 17-00 угре трябва да се платят 210 лв за дядката иначе ще го приспят!!!
В сметката на Без дом има събрани 150 лв, трябват още 210.
Lutchezar може да го вземе после докато му се намери дом, но за да го вземе тези пари трябва да бъдат платени.
Моля ви, помогнете на дядото, той имал шанса да не го размаже някой камион, дайте да му дадем още един шанс.
Публикувано: 01 September 2009 - 08:06 PM
Публикувано: 01 September 2009 - 08:45 PM

Истинската красота е невидима за очите - тя се вижда със сърцето.
http://www.facebook....100000299149953
Публикувано: 02 September 2009 - 01:11 PM
Благодаря за паричките и благодаря на Лъчо, че е готов да приеме дядото до намирането на дом.
Но ще трябва да се помогне с храна, ако някой има възможност - Найден щи ви бъде благодарен.
Публикувано: 02 September 2009 - 05:21 PM
До къде трябва да се закара Найден? Ще се опитам да му осигуря транспорт - очевидно е, че трябва да го разкараме от клиниката.