Сори ако съм досадна,но нещата все се повтарят. ,,Аз ако знаех...нямаше да ...,, Ами да си знаел! Както си разбрал, че съществува такава порода така ще разбереш и какво представлява преди да сгрешиш и после да се жалваш.Знаете ли че не рядко ми се обаждат ,,клиенти,, които дори не могат да изрекат правилно думата чихуахуа,да не говорим,че са достатъчно нахални да искат да им обянявам подробности за нея и какви ли не още глупости и естествено като краен резултат са обидени от собственото си невежество и разбира се аз съм виновна за това.Точно такива недоволни отиват в първата борса и си взимат от там куче, защото там звездите им падат в краката и мечтата им се сбъдва поне на момента.Там не се чуват неприятните истини за конкретното куче и всичко е лъскаво.Но това вече го знаете!
Чихигалерия
Публикувано: 01 November 2010 - 02:50 PM
Сори ако съм досадна,но нещата все се повтарят. ,,Аз ако знаех...нямаше да ...,, Ами да си знаел! Както си разбрал, че съществува такава порода така ще разбереш и какво представлява преди да сгрешиш и после да се жалваш.Знаете ли че не рядко ми се обаждат ,,клиенти,, които дори не могат да изрекат правилно думата чихуахуа,да не говорим,че са достатъчно нахални да искат да им обянявам подробности за нея и какви ли не още глупости и естествено като краен резултат са обидени от собственото си невежество и разбира се аз съм виновна за това.Точно такива недоволни отиват в първата борса и си взимат от там куче, защото там звездите им падат в краката и мечтата им се сбъдва поне на момента.Там не се чуват неприятните истини за конкретното куче и всичко е лъскаво.Но това вече го знаете!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 01 November 2010 - 05:00 PM
Точно с цел да показваме разликите между истински чихуахуа и другите кученца ни отделиха отделна секция в този форум. Ние се опитваме да покажем елитни чихуахуа и то главно Иван се е нагърбил с тази задача, за което съм му безкрайно признателна
Ще се оправите , не се притеснявай за операцията, случват се и такива неща,а това незастрашава здравето на Чери. Стискам ви палци
Фриц на 2м и 20 дни - 1 кг
Публикувано: 02 November 2010 - 11:46 AM
Публикувано: 02 November 2010 - 01:30 PM
Публикувано: 02 November 2010 - 02:05 PM
Ancheto, в 02 November 2010 - 12:35 PM, написа:
А такаа..сега ако не Ви видим то кога, няма ли друг претендент за награди от сладурите ти?
И да се оплача от Чери, че още не се е научила да ходи с повод, което вече ме дразни. Ние нали по едно време и не я извеждахме и съвсем забрави тя как се ходи на каишка. В парка сме единствените, които теглят и дърпат кучето си, а то тръгва в обратната посока..
Публикувано: 02 November 2010 - 08:23 PM
Скоро ще свикнете с разходките при нас действа много ефикасно когато някое от децата подскача отпред и кучето колкото и да го е страх от страшния повод почва да дърпа напред , за да стигне децата.
И вие ще се научите с времето не се притеснявай.
Публикувано: 03 November 2010 - 10:08 PM
Публикувано: 04 November 2010 - 11:25 AM
Публикувано: 04 November 2010 - 11:38 AM
Ancheto, в 04 November 2010 - 10:30 AM, написа:
Мерси Анче, тази снимка е малко по-стара и затова тук окото е наред, дано и мине като на кутре и да няма повече такива истории, че ни тръгна все по ветеринари да ходим
Публикувано: 05 November 2010 - 09:41 PM
Публикувано: 06 November 2010 - 01:53 AM
Ancheto, в 31 October 2010 - 08:26 AM, написа:
Zdravei An4e.Da kazax 4e ste o4astvam na izlozbata no ne me dopysnaxa zastoto BLANCA nama navar6eni 6 mesesa.Ti znae6 4e na megdyinarodno o4astie nemoge
.Mnogo me jvana yad no kakvo dase pravi.4etiri dni predi sastizanieto mi go serviraxa.No nie pak obraxme uvasiite.Vij tova,kogato ya slojix v kalafa na foto aparata mignoveno me zaobikoliga gornalisti i zapo4naha da snimat golam sram me xvana.
Публикувано: 06 November 2010 - 02:08 AM
Публикувано: 06 November 2010 - 02:09 AM
Ние тъкмо се прибрахме от вечерната си разходка,напълниха тумбаците, побориха се и потъваме в сладки сънища.
Лека нощ на всички кучовци и техните стопани Zzzzzzzzzzzzzzz
Публикувано: 06 November 2010 - 02:13 AM
direkobal, в 06 November 2010 - 01:13 AM, написа:
direkobal, качи снимки в темата за изложбите аз даже щях да те помоля ако имаш да пуснеш там, но ти ме изпревари. Да си купят куче за Англия е направо сериозна работа с техните ветеринарни изисквания ...
Публикувано: 06 November 2010 - 12:03 PM
Поздрави на красавеца Фриц и ако идвате насам искаме да го видим на живо обезателно !
Публикувано: 06 November 2010 - 01:05 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 06 November 2010 - 01:31 PM
Участие може да вземе всяко куче НАВЪРШИЛО 3 МЕСЕЦА
И това дето 4 дена преди изложбата са ви известили ми е доста странно .
Как хем ви записаха хем после ви казаха че няма да участвате ?
Да не говорим че записването става поне 2 седмици преди изложбата .
Иначе за шоу по Изложбите винаги може да си ходите и без родословие , ако ще си правите кучето медийна звезда то няма и да ви трябва .
Ако ще идвате към БГ другата седмица има изложби в Сф
Заповядайте.....

Вход

Горе
Цитиране +