Dog.bg Форуми : Чихигалерия

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (118 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чихигалерия

#1221 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 November 2010 - 07:40 PM

Пък ние днес се радвахме на слънцето и тичахме на воля в близката градинка :dog: И срещнахме котка :ud_009:

Първо я фиксирахмеПрикачена снимка

После взехме да лаемПрикачена снимка

И точно когато спряхме да и обръщаме вниманиеПрикачена снимка.....
.... и тя ни подгониПрикачена снимка :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#1222 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 06 November 2010 - 08:27 PM

blaze
, браво , много се радвам за вас !!! Чудесно, че вече всичко е наред при вас. Скоро чакаме нови снимки :db_046: За идването дали ще е и с Фриц имам още малко време да помисля :md_064:

чери1 :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :wub: :wub: :wub: :wub:
Това сладко Чери ще го изяде огромният тигър :ab_041: При нас е същата картинка. Даже има един огромен черен котак дето ни чака вечер и ни прави засади да ги тупка по дупетата. Като черна пантера е и му доставя огромна наслада да ги види как се стряскат и бягат :af_089:

#1223 Потребителят е офлайн   direkobal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 November 2010 - 11:11 PM

Показване на мнениетоivan-z, в 06 November 2010 - 10:36 AM, написа:

direkobal-- Кой ви го каза това че не може да участва преди 6 месеца ???
Участие може да вземе всяко куче НАВЪРШИЛО 3 МЕСЕЦА
И това дето 4 дена преди изложбата са ви известили ми е доста странно .
Как хем ви записаха хем после ви казаха че няма да участвате ?
Да не говорим че записването става поне 2 седмици преди изложбата . Качена снимка
Иначе за шоу по Изложбите винаги може да си ходите и без родословие , ако ще си правите кучето медийна звезда то няма и да ви трябва .
Ако ще идвате към БГ другата седмица има изложби в Сф
Заповядайте.....

Nasionalna nad 5m. INTERNASIONAL nad 6 tova sa normita na ispaskata federasia za rodoslovni ku4eta.BLAGODARA VI VSE PAK ZA POKANATA NO STE SE PREBIRAM 28.12 I TO SAMO ZA SEDMISA ,NO SAS SIGORNO STE SE VIDIME NA RINGA.Качена снимка

#1224 Потребителят е офлайн   direkobal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 November 2010 - 11:26 PM

Показване на мнениетоtechichi, в 06 November 2010 - 10:10 AM, написа:

Direkobal ,поздравявам Ви с небивалият предварителен успех на сбъднатата Ви мечта.Щом от сега са Ви награбили журналистите за снимки,явно ще имаме една принцеса,която често ще ни радва с успехите си!С радост ще Ви очакваме да я представите и на нашите рингове !Хубаво ще е да сравним часовниците си с чуждата кръв която носи тя.Ние развъдчиците тук се броим на пръсти и като цяло имаме почти еднакви виждания за породата и ще се радваме да внесем чрез нея нови гледни точки за глава,тяло,кинематика...!Успех и ни дръжте в течение!

TECHICHI TAZI MOYA ME4TA E VE4E REALNOST I AZ SE STREMYA OSTE PO NAGORE.Sto se otnasa do( BLANKA PAOLITA DE GIGANTES DE PALMA) KAZVAM VI IMAX VAZMOJNOSTA DA VIDYA MNOGO BELI CHIHITA NO VINAGI POPADAX NA DARVO, SAS SVETLI MUSUNKI , MNOGO GOLEMI Y6I,SVETLI O4I,S LO6A KOZINA,NAVITI OPA6KI.AZ ISKAX CHIHI DA MI GRABNE SARSETO OT PRAV POGLED,NEME INTERESUVA6E SENA TA.

#1225 Потребителят е офлайн   direkobal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 November 2010 - 11:36 PM

Показване на мнениетоAncheto, в 05 November 2010 - 11:18 PM, написа:

Показване на мнениетоdirekobal, в 06 November 2010 - 01:13 AM, написа:

Ako iska6 moga da ti prata snimki ot izlozbata na sestrai koyatoe na 1.8god.Ima6e samo OSEM 4IHITA.No az snimax samo dve.SESTRAI SPE4ELI PARVO MASTO AZ SI ZNAEJ DONO I BLANKA DA E KATO NEYA.A MEGDO DRUGOTO EDNA ANGLI4ANKA MI PREDLOGI DA YA KUPI I MI PREDLOGI DOBRA SUMA.NO AZ OTKAZAX KATEGORI4NO,NA KRAYA NA DENA PAK DOIDE I AZ I KAZAX 4E NESE PRODAVA.TAZI ZENA IMA6E 2 BROYA CHAUCHAU NEINITE KU4ETA STANAHA 6AMPIOI.

direkobal, качи снимки в темата за изложбите аз даже щях да те помоля ако имаш да пуснеш там, но ти ме изпревари. Да си купят куче за Англия е направо сериозна работа с техните ветеринарни изисквания ... Качена снимка Трябва да държиш връзка с тази жена и имаш ли сайта на развъдника и ?

Tuk na ostrova ziveat mnogo angli4ani tazi zena moje i da e ot mesnite,zastoto govori6e mnogo dobre ispanski/.PRATIX TI SNIMKI OT IZLOGBATA VIJ GI 4AKAM OTGOVOOR ZA OSENKATA TI ZA SESTRATA NA BLANKA. Качена снимка Качена снимка

#1226 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 07 November 2010 - 12:29 AM

direkobal, нещо бъркаш Фриц сега ще стане на 3 м и можем да участваме на изложби съвсем спокойно. Тези участия не са много важни , но могат да са чудесна тренировка за мъниците.

#1227 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2010 - 12:32 AM

Много ще се радвам , да се видим / може и извън ринга / :ae_085:
Много е важно човек да следва мечтите си и да ги осъществява ....
Виждам , че имате поглед над нещата - остава само да се научите да гледате безпристрастно и на собственото си куче . Идеални кучета няма всяко си има недостатък . Аз виждам недостатък във всяко мое куче . Само като се научите да ги виждате ще може да работите по - натам с ПОРОДАТА :rc_036:

п.п. Относно възрастите за изложби , мисля правилата на FCI - са еднакви за всички страни членки . Но все пак ето това е от сайта на FCI .
Правилник за FCI киноложки изложби
b. Classes in which the CACIB cannot be awarded:
-Baby Class (up to 6 months) optional
-Puppy Class (from 6 to 9 months) optional
-Junior Class (from 9 to 18 months) compulsory
-Veteran Class (from 8 years and over) compulsory
The decisive date in respect of age is the day the dog is shown

От което следва , че или вас нещо са ви излъгали или вие смятате че ние растем в саксий . / Но и така да е случва се да ни изнасят и на прозореца/
User's Signature

р-к http://zlaticamountain.com/

Който не е ЛУД не е НОРМАЛЕН

#1228 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 07 November 2010 - 01:17 AM

Показване на мнениетоdirekobal, в 06 November 2010 - 10:41 PM, написа:

Tuk na ostrova ziveat mnogo angli4ani tazi zena moje i da e ot mesnite,zastoto govori6e mnogo dobre ispanski/.PRATIX TI SNIMKI OT IZLOGBATA VIJ GI 4AKAM OTGOVOOR ZA OSENKATA TI ZA SESTRATA NA BLANKA. Качена снимка Качена снимка

Предполагам, че говориш за бялото момиче. Тя от предно кучило ли беше , защото изглежда много по-едра. Снимките са доста далечни, но изглежда добре. Мале ти направо си се вманиачил в този белия цвят ...а аз направо съм "алергична" , защото у нас това е най-сладката дума за примамка на неосведомените купувачи от търговците. Но не бих се отказала от бяло мъжкарче с бял цвят какъвто е първото бяло чихуахуа , в което се влюбих - Фаня на Иван . Нейното бяло е снежно бяло и много нежно само дето има и петна. Скоро видях един такъв сладур , но бързо го купиха :dh_188:

#1229 Потребителят е офлайн   direkobal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2010 - 01:37 AM

Показване на мнениетоivan-z, в 06 November 2010 - 09:37 PM, написа:

Много ще се радвам , да се видим / може и извън ринга / Качена снимка
Много е важно човек да следва мечтите си и да ги осъществява ....
Виждам , че имате поглед над нещата - остава само да се научите да гледате безпристрастно и на собственото си куче . Идеални кучета няма всяко си има недостатък . Аз виждам недостатък във всяко мое куче . Само като се научите да ги виждате ще може да работите по - натам с ПОРОДАТА Качена снимка

п.п. Относно възрастите за изложби , мисля правилата на FCI - са еднакви за всички страни членки . Но все пак ето това е от сайта на FCI .
Правилник за FCI киноложки изложби
b. Classes in which the CACIB cannot be awarded:
-Baby Class (up to 6 months) optional
-Puppy Class (from 6 to 9 months) optional
-Junior Class (from 9 to 18 months) compulsory
-Veteran Class (from 8 years and over) compulsory
The decisive date in respect of age is the day the dog is shown

От което следва , че или вас нещо са ви излъгали или вие смятате че ние растем в саксий . / Но и така да е случва се да ни изнасят и на прозореца/

Az se grija za 31 chihuahua no tova nama zna4enie.NE E KAZANO 4E OT MNOGO DOBRI RODITELI MOOZE DA IZLEZE DOBRO KU4E .POLO4AVAT SE I AOMALII.BLANCA VSE OSTE NAMA 5M. TOVA MI KAZAXA I DORI OSTE NESA MI IZPRATELI RODOSLOVIETO I OT FEDERASIATA V MADRID.

#1230 Потребителят е офлайн   direkobal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2010 - 01:56 AM

Показване на мнениетоAncheto, в 06 November 2010 - 10:22 PM, написа:

Показване на мнениетоdirekobal, в 06 November 2010 - 10:41 PM, написа:

Предполагам, че говориш за бялото момиче. Тя от предно кучило ли беше , защото изглежда много по-едра. Снимките са доста далечни, но изглежда добре. Мале ти направо си се вманиачил в този белия цвят ...а аз направо съм "алергична" , защото у нас това е най-сладката дума за примамка на неосведомените купувачи от търговците. Но не бих се отказала от бяло мъжкарче с бял цвят какъвто е първото бяло чихуахуа , в което се влюбих - Фаня на Иван . Нейното бяло е снежно бяло и много нежно само дето има и петна. Скоро видях един такъв сладур , но бързо го купиха Качена снимка

DA TO4NO ZA NEYA IMAX PREDVID MNOGO E XUBAVA OKOLO 2KG.OT PARVOTO KO4ILO E NA1.7,8god.BLANKA IZGLEGDA6E 2 KLASI NAD NEGO TOVA MAZKOTO BALO ,NA MEN LI4NO NEMI XARESA V TALO ,OPA6KATA MU BE6E MNOGO DOLY I E S OSTRA MUSUNKA.SOBSTVENI4KATA NA TOVA KU4E E MOYA PRIATELKA KATO VIDA BLANKA NA ZIVO OSTANA MNOGO VPE4ATLENA.AKO AZ BAH S BLANKA TOVA KU4E NAMA6E 6ANS ABSOLUTNO SAM SIGORENКачена снимка.

#1231 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2010 - 04:52 AM

Показване на мнениетоdirekobal, в 06 November 2010 - 10:42 PM, написа:

Az se grija za 31 chihuahua no tova nama zna4enie.NE E KAZANO 4E OT MNOGO DOBRI RODITELI MOOZE DA IZLEZE DOBRO KU4E .POLO4AVAT SE I AOMALII.BLANCA VSE OSTE NAMA 5M. TOVA MI KAZAXA I DORI OSTE NESA MI IZPRATELI RODOSLOVIETO I OT FEDERASIATA V MADRID.

Без да ми се сърдиш , но с всеки следващ пост ме изумяваш.....
Първо уж си беше записал кучето на изложба , после уж не го записали Сега се оказа , че ОЩЕ НЯМА РОДОСЛОВИЕ
Нещо се разминават версийте :ae_085:
Още повече сега уж се оказва , че работиш и в развъдник ..
Там не ти ли казаха , че зада идеш на изложба трябва РОДОСЛОВИЕ ???
Да не говорим , че от толкова години следиш породата и "ЛИНИЙТЕ" би трябвало да си наясно с тези неща .
Хубаво е че всички там са ти приятели и се възхищават на кучето ти много се радвам :ba_025:

Обаче това самочувствие идва в повече на всички четящи тук / а дали е с покритие само времето ще покаже/ :rc_036: :rc_036: :rc_036:
User's Signature

#1232 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 07 November 2010 - 12:25 PM

Показване на мнениетоdirekobal, в 07 November 2010 - 01:01 AM, написа:

DA TO4NO ZA NEYA IMAX PREDVID MNOGO E XUBAVA OKOLO 2KG.OT PARVOTO KO4ILO E NA1.7,8god.BLANKA IZGLEGDA6E 2 KLASI NAD NEGO TOVA MAZKOTO BALO ,NA MEN LI4NO NEMI XARESA V TALO ,OPA6KATA MU BE6E MNOGO DOLY I E S OSTRA MUSUNKA.SOBSTVENI4KATA NA TOVA KU4E E MOYA PRIATELKA KATO VIDA BLANKA NA ZIVO OSTANA MNOGO VPE4ATLENA.AKO AZ BAH S BLANKA TOVA KU4E NAMA6E 6ANS ABSOLUTNO SAM SIGORENКачена снимка.

Не е лошо кученцето , но не е мой тип и примерно не бих дала за нея повече от 800 максимум 1000 евро и то само , защото е голяма вече. Аз имам различно виждане за чихуатата от теб. Привличат ме съвсем различни кръвни линии и различна визия - цветът е без значение. Разбирам еуфорията ти, че имаш скъпо куче и всички му се радват и хвалят и естествено , че това ще те радва много. Понякога трябва да помислиш дали хората не са прекалено любезни и истината да е , че са лицемерни. Опитай да виждаш всеки недостатък на своите кучета, търси недостатъците и плюсовете на другите и на твоето куче- само така ще можеш да избереш правилен партньор на момичето ти. Дискриминирай се от мнението на твоя развъдчик , боя се , че ще ти напълни главата с безброй хвалебствия, ще ти приложи безброй титли и медали като "доказателство " и с радост ще ти пробута някой посредствен мъжки НО ЩЕ Е БЯЛ. И ти ще си щастлив и тя ще е добре , защото няма да си и конкурент. Свидетел съм на много, повярвай ми на много такива "добронамерени" развъдчици, които само използват и манипулират с ГОДИНИ приятелите си. :zz_020: Важното е да не се окажеш царят в приказката "Новите дрехи на царя" казвам го от най-добри чувства :beer: .
Щом нямате родословие, значи няма начин да се явите на изложба. При руснаците има едни карти , с които кученцата участват в ранна възраст по изложби преди да им се направят истинските родословия. Не знам как е в Испания и дали и там имат такива карти, но явно е както е при нас и трябва направо да си имате родословието.

Искам да те помоля да пишеш на кирилица , защото такива са правилата на форума и всички ги спазваме. :beer:

#1233 Потребителят е офлайн   direkobal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2010 - 07:41 PM

Показване на мнениетоivan-z, в 07 November 2010 - 01:57 AM, написа:

Показване на мнениетоdirekobal, в 06 November 2010 - 10:42 PM, написа:

Без да ми се сърдиш , но с всеки следващ пост ме изумяваш.....
Първо уж си беше записал кучето на изложба , после уж не го записали Сега се оказа , че ОЩЕ НЯМА РОДОСЛОВИЕ
Нещо се разминават версийте Качена снимка
Още повече сега уж се оказва , че работиш и в развъдник ..
Там не ти ли казаха , че зада идеш на изложба трябва РОДОСЛОВИЕ ???
Да не говорим , че от толкова години следиш породата и "ЛИНИЙТЕ" би трябвало да си наясно с тези неща .
Хубаво е че всички там са ти приятели и се възхищават на кучето ти много се радвам Качена снимка

Обаче това самочувствие идва в повече на всички четящи тук / а дали е с покритие само времето ще покаже/ Качена снимка Качена снимка Качена снимка

TOZI DOKOMENT KOITO IMAM NAMA NIKAKAV PROBLEM DA VZEMAM O4ASTI V IZLOJBI .
V SROK DO 6M.TRABVA DA POLY4A SERTIFIKATA ZA RODOSLOVIE ZA DA MOGA DA I SLOJA MIKRO 4IPA.MISLA 4E VI STANA YASNO.

#1234 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 07 November 2010 - 08:02 PM

direkobal, тогава защо не се явихте с този документ на изложбата? А въпроса за чипа ...вече май ни мислиш за пещерняци с по един кокал в ръка да тичаме по храстите да трепем врабчета за кучетата си. Това беше повече от смешно с чипа. Получила съм си Юрий на 58 дни, с микрочип и ГОТОВО ЕКСПОРТНО РОДОСЛОВИЕ !!! Малкия пристигна със самолет от Москва. Освен Юрий сме си внесли с Иван всичките си кучета и само на Илвета се наложи да почакаме с изготвянето на родословието - всички бяха мъници и имаха микрочип, а даже Фаня беше с оценки от бебешки изложби, на които е участвала с техните карти още преди да и е направено родословието !!!!

Напомням ти , че трябва да пишеш на кирилица.

#1235 Потребителят е офлайн   direkobal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2010 - 08:48 PM

TUK E TAKA ,DOVERIE NAMAT.V MADRID E GOLAMA BEROKRASIA.A ZA RUSIA NEZN AM KAK E TAM MOJE I DA SLAGAT I MIKRO 4IPOVE KATO SE RAZDAT.SAGELAVAM NAMAM KIRILIZA.SPIRAM DA PI6A. Качена снимка

#1236 Потребителят е офлайн   ivan-z Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2010 - 08:56 PM

direkobal-- Пак реши , че ядем доматите с колците :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Сам се омотаваш в лъжите , си така че наистина по добре се спри ..

А само да попитам тези 31 чихита на снимки ли гледаш защото не уточняваш :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Че ако е така аз гледам всеки ден поне по 200 и отгоре .
User's Signature

#1237 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 07 November 2010 - 08:58 PM

Щом нямаш кирилица пиши и така, въпреки , че има начини да се постне тект на кирилица , но трябва желание.
А в Русия не слагат чиповете с раждането и между другото в Испания също не ги слагат задължително след навършени 6 м, нали така ? Просто можеше да кажеш , че не са ви готови документите и нямате чип , защото сте забравили ама да ни правиш на маймуни ...няма да стане :eg_033:

#1238 Потребителят е офлайн   direkobal Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 November 2010 - 09:49 PM

Показване на мнениетоivan-z, в 07 November 2010 - 06:01 PM, написа:

direkobal-- Пак реши , че ядем доматите с колците Качена снимка Качена снимка Качена снимка
Сам се омотаваш в лъжите , си така че наистина по добре се спри ..

А само да попитам тези 31 чихита на снимки ли гледаш защото не уточняваш Качена снимка Качена снимка Качена снимка
Че ако е така аз гледам всеки ден поне по 200 и отгоре .

RABOTY V RAZVADNIK( GIGANTES DE PALMA.ES )GRIGA SE ZA PODRAGKA TA NA IMENIE TO.Качена снимка

#1239 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 07 November 2010 - 10:17 PM

Direkobal ,много се радвам,че сте един от малкото хора имащи представа от гадният труд на отглеждането на кучета в развъдник,а не домашни любимци и разбирате цената на развъждането!Но!Аз също се обърквам от това което пишете!Наистина нещо не се връзва.Господарката/извинете,но ми звучи отврат,макар и там да е нормално/може и да е уважавана развъдчица,но май не е съвсем коректна...,а и това не значи че я бива като такава,откъм знания и кадърност.Дано да бъркам,но от това което виждам не съм главозамаяна.Пожелавам Ви вие да я задминете!
Препоръчвам Ви за 28 като си идвате да сложите микрочип на кученцето,за да го пуснат в страната ни.Лично аз не продавам куче без чип.Една лепенка в международният паспорт,друга на родословието и т.н.да няма после,,, докажи че е твое,,Пък и на изложбите у нас проверяват за чип и ако няма не пускат.
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#1240 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 07 November 2010 - 10:57 PM

Ние днес бяхме в намален състав по разходките, защото беше като на манифестация от народ в парка. Но пък се разходихме 5 часа и Фриц беше много послушен и се наигра на воля. :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

• (118 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62