Чихигалерия
Публикувано: 09 November 2010 - 04:36 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 09 November 2010 - 05:46 PM
techichi, в 09 November 2010 - 01:41 PM, написа:
TECHICHI TOVA E DRUGOTO MOE KU4E I SAM GO ZAKYPIL OT MEXIKO KAZVA SE DJAKI DE LOS ERMANOS GARSIA.V MOMENTA E NA 3.7GOD.MNOGO TI E XYBAV PSEVDONIMA ,VNEMAVAI DA NE TE IZADAT C TOVA IME.

Публикувано: 09 November 2010 - 06:05 PM
-Инфо за кучетата -НЯМА !!!!
-Родословие на кучетата -НЯМА!!!!
-Ясно показан дългогодишния и труд - НЯМА!!!
ТОВА ПОДХОЖДА НА САЙТ НА ТЪРГОВЕЦ И НА ЗООМАГАЗИН ,А НЕ НА ЧОВЕК С ОПИТ И ТО НАД 30г В РАЗВЪЖДАНЕТО.
Английска линия, мексиканска линия , космическа линия , другогалактическа линия ......... каква още линия ще ни измислиш ? Спри да се правиш на учител, защото тук хората са вряли и кипяли в някой неща и освен това ЧЕТАТ ПРАВИЛНИТЕ КНИГИ И ЧЕТАТ СТАНДАРТА И НОВОСТИТЕ В ПОРОДАТА ПРИЕТИ ОТ FCI. Породите са като жив организъм те постоянно "еволюират" ,а твоето инфо за породата е от миналия век и ни е ясно защо е така. Да, но ние сме вече в 21 век и продължаваме в него, а ти ако искаш си повтаряй като мантра стари и забравени /отменени/ неща.

Мразя да съм груба, но немога да съм лицемерна.

Публикувано: 09 November 2010 - 06:26 PM

С нищо не показваш, да знаеш това за което претендираш с всяко следващо изречение четем само глупости .
Може ли човек който уж от 5 години се интересува и чете да твърди че има 2 линий ?
И изобщо не е чувал за цвят Мерл ?
За изцепката на ходене на изложба без родословие / няма да коментирам/
Слушаме само колко е добър един развъдник , уж с История а в него няма РОДОСЛОВИЕ на нито едно куче . Само снимки които честно казано ама изобщо не ме впечатляват .
Никъде не съм казвал че Руските развъдници са най- добрите но определено в тях има много по Класни кучета както произведени там така и внос . / за разлика от вашия прехвален/
Гледам още се впечатлявате от къде било предишното ви куче и т.н.
Хубаво е да проумеете , че няма никакво значение от кой развъдник и от коя точка на земята е .
Всички развъдници се стремят към едно нещо Доближаване максимално до идеала
А колко от тях успяват това вече е друга тема .
Казваш че четеш но явно трябва още доста да почетеш и тогава да започнеш Да ни образоваш
Там накъдето си тръгнал , много от пишещите тук отдавна са стигнали .
Няма да откриеш нищо неоткрито

Само един съвет , без значение с какви линий ще се занимаваш запомни
ЦВЯТ ПОРОДА НЕ ПРАВИ

Публикувано: 09 November 2010 - 06:29 PM

Публикувано: 09 November 2010 - 06:39 PM
ivan-z, в 09 November 2010 - 03:31 PM, написа:

С нищо не показваш, да знаеш това за което претендираш с всяко следващо изречение четем само глупости .
Може ли човек който уж от 5 години се интересува и чете да твърди че има 2 линий ?
И изобщо не е чувал за цвят Мерл ?
За изцепката на ходене на изложба без родословие / няма да коментирам/
Слушаме само колко е добър един развъдник , уж с История а в него няма РОДОСЛОВИЕ на нито едно куче . Само снимки които честно казано ама изобщо не ме впечатляват .
Никъде не съм казвал че Руските развъдници са най- добрите но определено в тях има много по Класни кучета както произведени там така и внос . / за разлика от вашия прехвален/
Гледам още се впечатлявате от къде било предишното ви куче и т.н.
Хубаво е да проумеете , че няма никакво значение от кой развъдник и от коя точка на земята е .
Всички развъдници се стремят към едно нещо Доближаване максимално до идеала
А колко от тях успяват това вече е друга тема .
Казваш че четеш но явно трябва още доста да почетеш и тогава да започнеш Да ни образоваш
Там накъдето си тръгнал , много от пишещите тук отдавна са стигнали .
Няма да откриеш нищо неоткрито

Само един съвет , без значение с какви линий ще се занимаваш запомни
ЦВЯТ ПОРОДА НЕ ПРАВИ

SVIKNAL SAM DA OPITVAM PO4VATA IVAN-Z.NAISTINA SVAT PRODA NE PRAVI NI SEGA E AKTOALNO.
Публикувано: 09 November 2010 - 06:40 PM

Това колко кучета е продала и наводнила Испания няма грам значение .
Дай да говорим с факти .
Казваш 32 години за тези години дай ми поименно по години , Колко нейни кучета са участвали на Световни и Европейски изложби ???/ и не само участвали и къде са се класирали/
Извинявай но ако за 32 години я няма в класацийте на нито една такава изложба значи просто е ПОД СРЕДНОТО НИВО
Може да си се обиждаш колкото искаш .
А че имали титли от тамошни изложи дето се явяват 10 кучета повечето нейни и се избира от По кофтито По не кофтито НИЩО НЕ ОЗНАЧАВА
Публикувано: 09 November 2010 - 07:08 PM

Публикувано: 09 November 2010 - 07:32 PM
Цитат
Публикувано: 09 November 2010 - 07:56 PM
Спри да повтаряш Испания и Мадрид , излез малко от там ...
И това че е била първа не я прави най-добрия развъдник ....
Правилно ,,.TYA SI GO PRIZNAVA 4E AKO SEGA TRABVA DA SE SAREVNOVAVA NAMA DA MOGE DA IZDARGI."
Как ще издържи като за мен е останала там откъдето е почнала аз не виждам развитие / за съжаление/
п.п. Няма нужда да пишеш с главни букви , разбираме че се ядосваш но ние още виждаме

Публикувано: 10 November 2010 - 03:28 AM
Ако това е идеала ти за чихуахуа си далеч от истината.
Айде още веднъж разгледай темата - Отлични представители и ако намериш куче от твоя прехвален развъдник наподобяващо някое от там може да ми го покажеш иначе не си прави труда .
Оценките които има , също не са нищо впечатляващо . Нали трябваше да са поне от Европейско ?
п.п.Да отбележа , че нямам нищо против теб или въпросната 82 годишна жена / възрастните хора трябва да се уважават/
Но начина по -който възхваляваш посредствени кучета е смешен .
Самочувствието е хубаво нещо , но когато има покритие ....
Публикувано: 10 November 2010 - 11:59 AM

Джаки е хубаво кученце,но като му гледам белият цвят направо ми се повдига.Сори,това е прекрасното насадено у мен усещане от всеки клиент почти без изключение за масовата истерия по белите чихуахуа.Колкото и да е хубава окраската е станала една алергия при нас развъдчиците

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 11 November 2010 - 12:41 AM
Публикувано: 12 November 2010 - 03:01 AM
ivan-z, в 10 November 2010 - 12:33 AM, написа:
Ако това е идеала ти за чихуахуа си далеч от истината.
Айде още веднъж разгледай темата - Отлични представители и ако намериш куче от твоя прехвален развъдник наподобяващо някое от там може да ми го покажеш иначе не си прави труда .
Оценките които има , също не са нищо впечатляващо . Нали трябваше да са поне от Евhttp://www.lostarantos.net/chipedigree1.htmропейско ?
п.п.Да отбележа , че нямам нищо против теб или въпросната 82 годишна жена / възрастните хора трябва да се уважават/
Но начина по -който възхваляваш посредствени кучета е смешен .
Самочувствието е хубаво нещо , но когато има покритие ....
C tova iskam da ti pokaza 4e sveta ima zna4enie,ako tova ky4e be6e dryg svat drugo stese da prekazva6.

Публикувано: 12 November 2010 - 11:23 AM
Ако ще и виолетово да е това куче няма как да ме ВПЕЧАТЛИ
Незнам точно какво целиш но на мен ми се струва , че не само се правиш че не разбираш изглежда , че доста не разбираш .

Дали лая или не няма как да ме чуеш

Устата също трудно ще ми затвориш .
Относно родословието което си постнал , ако не се лъжа преди няколко поста каза ,че Руските развъдници не били добри ???
Защо тогава присъства Komel Bismark Agustin For Helen ??
Друго нещо , което ми прави впечатление е името на това куче Portus Freeway ???
Нали говорим за кучета произведени от развъдник Gigantes de Palma ?
А все ми се струва , че това е от друг развъдник

п.п.И пак да се повторя , че никой с нищо не те атакува просто си говорим и разсъждаваме...
Скоро може и да разхлабиш капаците и да видиш че има и други развъдници

Публикувано: 12 November 2010 - 11:26 AM
Нека сме на ясно!Така наречената агресия няма да съществува,ако не е предизвикана.А с влизанетго Ви в този форум с гръм и трясък,колко сме велики няма как човек да не се издразни.Наистина ли си мислите,че ние тук сме някакви аборигени,смотани,задръстени,живеещи си във собствената си страна с капаци на очите.И преди да зададете въпроса,а защо вашите кучета не ги водите по европейски и световни ще Ви кажа кратко.Водихме ги,кой каквото спчели-спечели.Но вече и тук в родната ни страна почти не го правим,защото просто няма смисъл,а и удоволствието стана прекалено скъпо.А няма смисъл защото тук никой не цени труда ни.Клиентите искат само едно-да е евтинко!Е, разбира се наглият българин не се срами да има и повече изисквания за които сме говорили хиляди пъти-такова,онакова и да е от хубавите ви кучета.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 12 November 2010 - 05:07 PM

Ще се радвам да се видим с всеки , който дойде. Обезателно да ми се обадите

Публикувано: 13 November 2010 - 04:38 PM
Ancheto, в 12 November 2010 - 04:12 PM, написа:

Ще се радвам да се видим с всеки , който дойде. Обезателно да ми се обадите

Анче, дали ще ходите и неделята, защото ние за тогава се решихме да отидем да "позяпаме"..ако сте там ще ти звънна по някое време да се видим на живо

Публикувано: 14 November 2010 - 02:44 AM

techichi и Иван също имат за какво да се похвалят и ги поздравявам за хубавото представяне. Стискам ви палци за утре да сте победители