Чихигалерия

Публикувано: 25 July 2009 - 10:27 AM

Публикувано: 25 July 2009 - 11:58 AM

И моя чико постоянно търси одеалце или каквото и да е, за да се завива. Даже и като яде, ако няма одеалце пред купичките с храната си ги носи до леглото гранулките една по една и там си ги яде, че не му е удобно на принца на паркета
 ама и то в Германия едно "лято" - 14 градуса с дъждове и градушки...
 ама и то в Германия едно "лято" - 14 градуса с дъждове и градушки...

Публикувано: 27 July 2009 - 02:46 PM
Сладурчета. Това със светлата главичка, лапки и по-тъмно телце изглежда много интересно на тези снимки.

Публикувано: 27 July 2009 - 03:48 PM
 А за кое казваш,че е интересно,защото Пако и Патрисия са почти еднакви на окраска.Той е малко по-тъмен.Но вероятно ще стане светло златист като по главичката и крачетата и ще остане леко позацапан с черно по телцето.Или така наречената окраска черен сейбъл.
 А за кое казваш,че е интересно,защото Пако и Патрисия са почти еднакви на окраска.Той е малко по-тъмен.Но вероятно ще стане светло златист като по главичката и крачетата и ще остане леко позацапан с черно по телцето.Или така наречената окраска черен сейбъл.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Публикувано: 27 July 2009 - 07:50 PM

Най-накрая и ние да се включим! Снимките са от края на разходката и от вкъщи. Съжалявам за размазаната снимка, където са Спайки и братовчед ми, но ако видите другите, ще разберета защо пускам тази.
 А колко усилия ми ковстваше да го отделя от мен, за да отиде при братовчед ми... От 50 снимки тези са най-сполучливите и неразмазани.
 А колко усилия ми ковстваше да го отделя от мен, за да отиде при братовчед ми... От 50 снимки тези са най-сполучливите и неразмазани.  

Публикувано: 27 July 2009 - 08:39 PM
 Ами всъщност това му е хубавото.Чихуахуа трябва да са масивни,стабилни.не трябва да клонят към тип териер-лековати.
 Ами всъщност това му е хубавото.Чихуахуа трябва да са масивни,стабилни.не трябва да клонят към тип териер-лековати.  Той е класически тип Коби!Но сега е смешен в растежа си,виждам,че е започнал да придобива пуберитетски вид
 Той е класически тип Коби!Но сега е смешен в растежа си,виждам,че е започнал да придобива пуберитетски вид  

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Публикувано: 27 July 2009 - 08:53 PM
 Ами всъщност това му е хубавото.Чихуахуа трябва да са масивни,стабилни.не трябва да клонят към тип териер-лековати.
 Ами всъщност това му е хубавото.Чихуахуа трябва да са масивни,стабилни.не трябва да клонят към тип териер-лековати.  Той е класически тип Коби!Но сега е смешен в растежа си,виждам,че е започнал да придобива пуберитетски вид
 Той е класически тип Коби!Но сега е смешен в растежа си,виждам,че е започнал да придобива пуберитетски вид 
techichi,вие сте си късметлии с тези трупчета да ти кажа честно

Повечето от другите породи в тази възраст като ги хване пубертета изглеждат меко казано нелепо ... спомням си овчарката ми как се развиваше главно на уши,издължени крака и тяло,абе ужас.

Публикувано: 27 July 2009 - 09:16 PM
 Да знаеш какви смешки стават повечето докато израстнат!Като приказката за слончето с големите уши
 Да знаеш какви смешки стават повечето докато израстнат!Като приказката за слончето с големите уши  
   Брат му Милко на този в момента е като глист,един кокалест,с едни смешни клечки вместо крака и едно смешно телце с кокалчета,а на Херко като че ли ушите му стават оооще по-големи,а главата по-кръгла и ми идва да го изям,изям ,изям
 Брат му Милко на този в момента е като глист,един кокалест,с едни смешни клечки вместо крака и едно смешно телце с кокалчета,а на Херко като че ли ушите му стават оооще по-големи,а главата по-кръгла и ми идва да го изям,изям ,изям  и започнаха да му растат едни смешни косми на предните крачета,като на голям   мъж!
 и започнаха да му растат едни смешни косми на предните крачета,като на голям   мъж!  

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Публикувано: 27 July 2009 - 09:19 PM

И нас ни е хванал пуберитета явно, а за съжаление сме от другия тип-лековати и сме комични,кой как ни види и се хили и ни обижда на "плъх"

Публикувано: 27 July 2009 - 09:22 PM
   Брат му Милко на този в момента е като глист,един кокалест,с едни смешни клечки вместо крака и едно смешно телце с кокалчета,а на Херко като че ли ушите му стават оооще по-големи,а главата по-кръгла и ми идва да го изям,изям ,изям
 Брат му Милко на този в момента е като глист,един кокалест,с едни смешни клечки вместо крака и едно смешно телце с кокалчета,а на Херко като че ли ушите му стават оооще по-големи,а главата по-кръгла и ми идва да го изям,изям ,изям  и започнаха да му растат едни смешни косми на предните крачета,като на голям   мъж!
 и започнаха да му растат едни смешни косми на предните крачета,като на голям   мъж! 
Хе,хе...нали не съм пипала компютър 10 дена и веднага се изложих.....писах писах.....и накрая кликнах на "Изпрати"-откъдето се изпращат снимките и съответно се е изпратил само цитата.....моля за извинение......
За 4 път се опитвам да редактирам,дано да стане този път.....
Исках да кажа тук,че дечицата на techichi са големи сладурковци и имат много индивидуален чар всяко едно,а пък Херко си е бонбон отвсякъде

Публикувано: 27 July 2009 - 09:49 PM
 като ввъъллкк
 като ввъъллкк  
   Много се радвам,че пак сте тук!!!Хайде разказвайте сега, уплашихте ли плажните рибки или те ви взеха за едни от тях
 Много се радвам,че пак сте тук!!!Хайде разказвайте сега, уплашихте ли плажните рибки или те ви взеха за едни от тях  
   Успяхте ли да се опазите от морските орли/
 Успяхте ли да се опазите от морските орли/  гларусите де/?!
 гларусите де/?!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Публикувано: 27 July 2009 - 10:08 PM
 като ввъъллкк
 като ввъъллкк  
   Успяхте ли да се опазите от морските орли/
 Успяхте ли да се опазите от морските орли/  гларусите де/?!
 гларусите де/?!Хе,хе.....само един ден я водихме Тайра на плаж-първият.....Та като се почна едно ровичкане в пясъка,търсене на миди,фасове,водорасли и каквито боклуци намери....и съответно поглъщане на солидно количество пясък и парчета мидички...който обаче тръгна да излиза после на другия ден .....и видя Тайрата зор докато го изкара....2 дена имаше зор и пищеше докато го изкара всичкия

Ще разказвам после,че сега ме гонят от компа....

Публикувано: 27 July 2009 - 10:23 PM
 Но обикновено така се почва запръв път на плажа.Голям кеф-смрадливи разлагащи се мидички,скапани фасове,някой друг гаден найлон,а ако си късметлия може дори и някоя детска играчка да си намериш.Е да,после на митницата става трудно
 Но обикновено така се почва запръв път на плажа.Голям кеф-смрадливи разлагащи се мидички,скапани фасове,някой друг гаден найлон,а ако си късметлия може дори и някоя детска играчка да си намериш.Е да,после на митницата става трудно  и на вас не ви се е разминало това незабравимо изживяване
 и на вас не ви се е разминало това незабравимо изживяване  

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Публикувано: 27 July 2009 - 11:49 PM
 и понеже ме свари неподготвена не знам кой беше по-стресиран,аз или Тайра....Тя милата реши че трудностите "на митницата" идват от мястото на позициониране на тоалетната и като пробва на няколко други места неуспешно да изкара по-леко материала накрая стигна до гениалната мисъл,че леглото на "шефа"  е най-защитеното от проблеми място и следователно там трябва да се вършат  важните неща
 и понеже ме свари неподготвена не знам кой беше по-стресиран,аз или Тайра....Тя милата реши че трудностите "на митницата" идват от мястото на позициониране на тоалетната и като пробва на няколко други места неуспешно да изкара по-леко материала накрая стигна до гениалната мисъл,че леглото на "шефа"  е най-защитеното от проблеми място и следователно там трябва да се вършат  важните неща  

и много се стремеше да се добере до  него като настъпи момента.....добре,че не може сама да се качва
 и много се стремеше да се добере до  него като настъпи момента.....добре,че не може сама да се качва  та нещата не излязоха съвсем от контрол
 та нещата не излязоха съвсем от контрол  Но не посмях да я допусна пак до плажната ивица,че се оказа доста гласовита като има проблем....пък аз си мислех че е няма ........
 Но не посмях да я допусна пак до плажната ивица,че се оказа доста гласовита като има проблем....пък аз си мислех че е няма ........ 

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

.... или снимките ме лъжат просто.
 .... или снимките ме лъжат просто.