Показвам ви и другата ни красавица ротвайлерката Атина тя е на 7г, мноого е фотогенична!
Чихигалерия
Публикувано: 28 April 2011 - 06:13 PM
dina66, наистина ротвайлерката е фотогенична! Как се спогаждат двете с Майли, ако живеят заедно де, сигурно е весело при вас
Публикувано: 28 April 2011 - 08:59 PM
Поздравления за медийните звезди на blaze и zoo
Много сте хубави, но съм разочарована , че толкова малко показват кучетата ...оператора е за уволнявка има "празни" кадри само с нечии крака, а кученцата само ушенце или опашле се мярка 
pibi , вече са ви отговорили много точно. Възможно е да сте с не много богата козинка. Да са ви живи и здрави Майли и Атина.
katalina23, мъникът доста е пораснал. Не се учудвам, че е толкова наперен с такъв бодигард до себе си
pibi , вече са ви отговорили много точно. Възможно е да сте с не много богата козинка. Да са ви живи и здрави Майли и Атина.
katalina23, мъникът доста е пораснал. Не се учудвам, че е толкова наперен с такъв бодигард до себе си
Публикувано: 28 April 2011 - 10:42 PM
Ancheto, в 28 April 2011 - 08:59 PM, написа:
Да, много е смел, но това си е опасно в повечето случаи.. Хуква към всяко срещнато куче и почва да му се катери, а не всички са толкова дружелюбни. Постоянно се оглеждам на всички посоки и ако видя друго куче спринтирам да си го хвана преди да го е забелязал. Май ще се наложи да му слагам повод и нагръдник скоро. Той наистина порасна доста, 1.450 е вече, и е на 4.5 месеца. Аз за разлика от повечето стопани на чихуахуа не искам да остане много дребен, надявам се поне 2.200 - 2.500 да стане. Интересното е че още нито едно зъбче не е сменил, явно почват да ги сменят по-късно от големите породи. Но за сметка на това се научи да вдига крак още преди месец!
Публикувано: 28 April 2011 - 11:54 PM
Супер се развива мъникът. Зъбките може да почне да ги сменя сега или на 5м.
Публикувано: 01 May 2011 - 09:39 AM
Много са ни красиви любимците! Я ми кажете на чихитата също ли както на йоркитата не се скуби козината?
И още един проблемен за мен въпрос, не знам за вашите, но моята Майли е мноого лакома, старая се да и пъля купичката само сутрин и вечер, но тя като прахосмукачка изгълтва всичко и чака за още, и като ме погледне с тези големи , влажни очички направо ми къса сърцето, как да не и дам??!!. Да не говорим какво става когато си вземем печено пиле лелееее тогава е направо .......сякаш с дни съм я държала на вода!!! Давам и достатъчно храна два пъти на ден, все пак колко е коремчето на едно чихи....
да не казвам какво започва да показва кантарчето
!!! какво да правя хем не ми се ще да я уморя от глад, нито пък да я направя пет кг чихи.
И още един проблемен за мен въпрос, не знам за вашите, но моята Майли е мноого лакома, старая се да и пъля купичката само сутрин и вечер, но тя като прахосмукачка изгълтва всичко и чака за още, и като ме погледне с тези големи , влажни очички направо ми къса сърцето, как да не и дам??!!. Да не говорим какво става когато си вземем печено пиле лелееее тогава е направо .......сякаш с дни съм я държала на вода!!! Давам и достатъчно храна два пъти на ден, все пак колко е коремчето на едно чихи....
Публикувано: 01 May 2011 - 11:05 AM
Много е възможно ако много я ограничавате да стане лакома. Хубаво би било особено като е мъничка да има постоянно Роял Канин в купичката си и да си хапва когато иска. Няма да стане 5кг. Но дори и да и е заложено да стане 5 кг ако я ограничавате с храната така няма да спрете растежа и, а само ще го забавите или пък ще стане с несъразмерно развито тяло, нещо което се случва много често от неправилно хранене.
Каквата и да стане тя е вашето кученце и най-важното е не да е дребна и всички да припадат колко сте мижави, а да е здрава и правилно развита животинка.
На чихуахуатата козинката редовно се сменя. Няма значение дали е късокосместо или е дългокосместо козинката се сменя минимум два пъти в годината, при бебетата и подрастващите е по-често. Вземете си чесалка, четка, гребенче и редовно разресвайте козинката. Така се обира мъртвият косъм и козинката е винаги пухкава е лъскава.
Каквата и да стане тя е вашето кученце и най-важното е не да е дребна и всички да припадат колко сте мижави, а да е здрава и правилно развита животинка.
На чихуахуатата козинката редовно се сменя. Няма значение дали е късокосместо или е дългокосместо козинката се сменя минимум два пъти в годината, при бебетата и подрастващите е по-често. Вземете си чесалка, четка, гребенче и редовно разресвайте козинката. Така се обира мъртвият косъм и козинката е винаги пухкава е лъскава.
Публикувано: 02 May 2011 - 11:23 AM
dina66, ние храним в общи линии спрямо указанията на храната, в зависимост и от активността на кучето де. Но дори и да не си изяде храната е свикнала да проси, което е много дразнещо, като види дете в парка с пуканки и му се изправя на коленете
Мисля, че роднините са виновни да стане така, защото при всяко гости, тя се научи, че скимтяйки и стояйки на задни лапи, ще получи храна..Така че давайте храна само в купичката и по възможност само суха, а растежа ще спре от само себе си, ние към 9 месец се закротихме на едно тегло
Публикувано: 04 May 2011 - 03:05 PM
Публикувано: 16 May 2011 - 01:04 PM
Здравейте на всички, добре че времето беше чудесно почивните дни и успяхме да отидем на пикник с печено прасенце, за първи път с Майли! Мноооого и хареса, що бягане, въргаляне, ядене на месце и игра с децата беше..
!! На връщане и малката и Майли спаха през целия път уморени от игри!Ще прикача някои избрани снимки.

Вход

Горе
Цитиране +