Показвам ви и другата ни красавица ротвайлерката Атина тя е на 7г, мноого е фотогенична!

Публикувано: 28 April 2011 - 06:13 PM

Публикувано: 28 April 2011 - 08:59 PM
 Много сте хубави, но съм разочарована , че толкова малко показват кучетата ...оператора е за уволнявка има "празни" кадри само с нечии крака, а кученцата само ушенце или опашле се мярка
  Много сте хубави, но съм разочарована , че толкова малко показват кучетата ...оператора е за уволнявка има "празни" кадри само с нечии крака, а кученцата само ушенце или опашле се мярка  

Публикувано: 28 April 2011 - 10:42 PM
 Ancheto, в 28 April 2011 - 08:59 PM, написа:
Ancheto, в 28 April 2011 - 08:59 PM, написа:

Публикувано: 28 April 2011 - 11:54 PM

Публикувано: 01 May 2011 - 09:39 AM
 да не казвам какво започва да показва кантарчето
 да не казвам какво започва да показва кантарчето !!! какво да правя хем не ми се ще да я уморя от глад, нито пък да я направя пет кг чихи.
!!! какво да правя хем не ми се ще да я уморя от глад, нито пък да я направя пет кг чихи.

Публикувано: 01 May 2011 - 11:05 AM

Публикувано: 02 May 2011 - 11:23 AM
 Мисля, че роднините са виновни да стане така, защото при всяко гости, тя се научи, че скимтяйки и стояйки на задни лапи, ще получи храна..Така че давайте храна само в купичката и по възможност само суха, а растежа ще спре от само себе си, ние към 9 месец се закротихме на едно тегло
 Мисля, че роднините са виновни да стане така, защото при всяко гости, тя се научи, че скимтяйки и стояйки на задни лапи, ще получи храна..Така че давайте храна само в купичката и по възможност само суха, а растежа ще спре от само себе си, ние към 9 месец се закротихме на едно тегло   

Публикувано: 04 May 2011 - 03:05 PM

Публикувано: 16 May 2011 - 01:04 PM
 !! На връщане и малката и Майли спаха през целия път уморени от игри!Ще прикача някои избрани снимки.
!! На връщане и малката и Майли спаха през целия път уморени от игри!Ще прикача някои избрани снимки.