Чихигалерия

Публикувано: 20 June 2011 - 11:20 AM
А моята Шарлот и Монтесума общо взето само на главата не ми се качиха -подскоци, игри,лаене по анимал планет

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 20 June 2011 - 03:06 PM
 Вади я колкото можеш за по-дълго изподлеглото и и давай лакомства. Дано си върши физиологичните нужди поне.
  Вади я колкото можеш за по-дълго изподлеглото и и давай лакомства. Дано си върши физиологичните нужди поне.Моите изобщо не реагират на телевизора нищо не ги впечатлява, но вие сте много сърдити

Публикувано: 20 June 2011 - 04:02 PM

Публикувано: 20 June 2011 - 08:40 PM

А със зайчето играеха ли си? То спокойно ли приемаше Майли? Моята Арда е луда за зайци ама да ги гони. Адреналинът и направо кипи като усети , че отиваме на вилата.
  А със зайчето играеха ли си? То спокойно ли приемаше Майли? Моята Арда е луда за зайци ама да ги гони. Адреналинът и направо кипи като усети , че отиваме на вилата.Надявам се с малката всичко да е наред вече и Майли да не те плаши повече с жилещите насекоми.

Публикувано: 20 June 2011 - 10:05 PM
Аз като си правих резервацията за морето тази година и като питах какви са изискванията за кученце ,ми казаха,че освен паспорта и марката за платен данък ,искат и аптечка за първа помощ - точно заради подобни оси ,серум срещу змийска отрова и тн. Питах в нашия зоо магазин и казаха,че ако си поръчам,ще ми докарат. Попитайте и вие във вашия,за да сте спокойна,дано никога не ви се налага да я използвате,но все пак....

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 21 June 2011 - 08:32 AM
 , но видимо и двете животинки мнооого се забавляваха, а като го прибираха в клетката Майли лягаше до него и скимтеше умилително да го пуснат пак.
, но видимо и двете животинки мнооого се забавляваха, а като го прибираха в клетката Майли лягаше до него и скимтеше умилително да го пуснат пак.

Публикувано: 21 June 2011 - 11:26 AM

Публикувано: 21 June 2011 - 11:35 AM
 Ancheto, в 20 June 2011 - 08:44 PM, написа:
 . Малкият щур пумпал е много забавен като си играе с кроткият вълчо. Много хубави клипчета.
 . Малкият щур пумпал е много забавен като си играе с кроткият вълчо. Много хубави клипчета.Ето още две клипчета от преди малко, след като са се харесали

А "вълчо" е толкова кротък само с Джейми, ако друго куче се опита така да му бърника из устата и да му дърпа пръчката, нищо добро не го чака

Интересното е, че когато съм само с големия в парка, и все се намира някой да вдигне скандал, как не ме е срам да водя такова голямо куче без повод и намордник, но когато съм с двамата, хората губят и ума и дума и даже не се сещат да се скарат

Публикувано: 22 June 2011 - 09:25 PM

Gandalf

Публикувано: 22 June 2011 - 11:55 PM
 sunny_g, в 22 June 2011 - 09:25 PM, написа:
sunny_g, в 22 June 2011 - 09:25 PM, написа:
 Може ли да ми кажеш от къде си го купила? Аз също си търся, но много ме е страх от това какво биха могли да ми продадат. Даже вече се насочвам към БГ развъдниците ...
 Може ли да ми кажеш от къде си го купила? Аз също си търся, но много ме е страх от това какво биха могли да ми продадат. Даже вече се насочвам към БГ развъдниците ...Sunny_g,благодаря
 В същност няма значение от къде съм го купила, защото тези които ми го продадоха не са го развъдили те, а са го купили с цел препродажба. Така, че реално и аз до ден днешен не знам от къде ми е кучето, от коя държава е, от развъдник ли е или не, родителите му имат ли родословия, дългокосмести ли са или късокосмести, какъв цвят са, нищо не искат да ми кажат! Дори датата му на раждане не е вярна най-вероятно.. Така че произхода на Джейми ще си остане загадка за мое голямо съжаление
 В същност няма значение от къде съм го купила, защото тези които ми го продадоха не са го развъдили те, а са го купили с цел препродажба. Така, че реално и аз до ден днешен не знам от къде ми е кучето, от коя държава е, от развъдник ли е или не, родителите му имат ли родословия, дългокосмести ли са или късокосмести, какъв цвят са, нищо не искат да ми кажат! Дори датата му на раждане не е вярна най-вероятно.. Така че произхода на Джейми ще си остане загадка за мое голямо съжаление   Не че не си го обичам и без произход де
 Не че не си го обичам и без произход де   

Публикувано: 23 June 2011 - 11:02 PM

И на нас не ни липсваха проблеми тези дни.Вчера с пълна упойка ни извадиха бебешките кучешките зъби,тъй като ни пораснаха до тях и постоянните.Малко се бяхме шашнали,но всичко мина успешно и сега кучо като че живна.Започна да яде по-добре.
Ето една снимка,която успяхме да направим как изглеждаше нашата акулка

Публикувано: 24 June 2011 - 08:14 AM

Публикувано: 24 June 2011 - 10:26 AM
 piletosasho, в 20 June 2011 - 10:05 PM, написа:
piletosasho, в 20 June 2011 - 10:05 PM, написа:
Аз като си правих резервацията за морето тази година и като питах какви са изискванията за кученце ,ми казаха,че освен паспорта и марката за платен данък ,искат и аптечка за първа помощ - точно заради подобни оси ,серум срещу змийска отрова и тн. Питах в нашия зоо магазин и казаха,че ако си поръчам,ще ми докарат. Попитайте и вие във вашия,за да сте спокойна,дано никога не ви се налага да я използвате,но все пак....
На мен не са ми искали никакви документи за кучетата когато сме били на хотел и това го чувам за първи път. Хубаво е да си носите паспорта и наистина една импровизирана ветеринарна аптечка.
 katalina23, в 21 June 2011 - 11:35 AM, написа:
katalina23, в 21 June 2011 - 11:35 AM, написа:
 . Малкият щур пумпал е много забавен като си играе с кроткият вълчо. Много хубави клипчета.
 . Малкият щур пумпал е много забавен като си играе с кроткият вълчо. Много хубави клипчета.Ето още две клипчета от преди малко, след като са се харесали

А "вълчо" е толкова кротък само с Джейми, ако друго куче се опита така да му бърника из устата и да му дърпа пръчката, нищо добро не го чака

Интересното е, че когато съм само с големия в парка, и все се намира някой да вдигне скандал, как не ме е срам да водя такова голямо куче без повод и намордник, но когато съм с двамата, хората губят и ума и дума и даже не се сещат да се скарат

На Тино му трябва малко сапунка и паста за зъби и сам ще се справи с хигиената си
 Тук няма такива пръскачки, но ако имаше си представям с какъв бях бихме бягали от тях
  Тук няма такива пръскачки, но ако имаше си представям с какъв бях бихме бягали от тях   Тино сигурно плува в морето и Джейми ще го ползва за джет . Когато сте сДжейми явно хората си мислят , че Тино е кротък, но снощи слушах по ТВ, че изискването за наморниците отпаднало.
 Тино сигурно плува в морето и Джейми ще го ползва за джет . Когато сте сДжейми явно хората си мислят , че Тино е кротък, но снощи слушах по ТВ, че изискването за наморниците отпаднало. pibi, в 23 June 2011 - 11:02 PM, написа:
pibi, в 23 June 2011 - 11:02 PM, написа:

И на нас не ни липсваха проблеми тези дни.Вчера с пълна упойка ни извадиха бебешките кучешките зъби,тъй като ни пораснаха до тях и постоянните.Малко се бяхме шашнали,но всичко мина успешно и сега кучо като че живна.Започна да яде по-добре.
Ето една снимка,която успяхме да направим как изглеждаше нашата акулка

Браво, браво, че сте ги извадили!!! Много хора не обръщат внимание на това, а после се натрупва зъбен камък и се развалят постоянните зъбки.
 piletosasho, в 22 June 2011 - 09:25 PM, написа:
piletosasho, в 22 June 2011 - 09:25 PM, написа:
Значи вече може да си спокойна

Публикувано: 24 June 2011 - 12:33 PM

Герда
Фриц

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +