Dog.bg Форуми : Чихигалерия

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (118 Страници) +
  • « Първа
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чихигалерия

#1741 Потребителят е офлайн   piletosasho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:chihuahua,miniature pincher,french buldog

Публикувано: 20 June 2011 - 11:20 AM

Здравейте и от мен качвам снимка на мъниците . Вчера беше много напрегнат ден - Шерил (Кученцето,което е у мен на снимката ) беше много унила и наплашена -цял ден не излезе изпод дивана и не искаше да пие вода и да яде. Много се притесних и като разговарях с приятелката ми тя ми каза ,че Шерил си е такава-трудно се адаптира. Но аз се притесних ,че в подобна жега е опасно кучето да не пие вода,за това насилствено я извадих изпод дивана и цяла вечер я галих и разресвах-в крайна сметка се успокои пи вода хапна малко и дори и се чу гласчето. Днес обаче пак е под дивана.
А моята Шарлот и Монтесума общо взето само на главата не ми се качиха -подскоци, игри,лаене по анимал планет

User's Signature

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf
Качена снимка

#1742 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 20 June 2011 - 03:06 PM

Милата като я гледам все едно виждам моята Илветка. Когато се изплаши и изпда в паника :dh_188: Вади я колкото можеш за по-дълго изподлеглото и и давай лакомства. Дано си върши физиологичните нужди поне.
Моите изобщо не реагират на телевизора нищо не ги впечатлява, но вие сте много сърдити :ab_041:

#1743 Потребителят е офлайн   dina66 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 June 2011 - 04:02 PM

здравейте на всички, ние се върнахме от почивката в Трявна.Беше чудесно, всички много се забавлявахме , за Майли беше рай всеки ден дъълги разходки из боровата гора, и из малката Трявна, вечерта луда игра с децата и един заек на хазяйката в градината на воля. Трудно понесе пътуването стваше и често лошо и трябваше да я държа на ръце през цялото време, явно в мен се чувстваше по спокойна, защото сама се гушкаше. Имахме един инцидент, докато чаках да свършат процедурите на дъщеря ми в санаториума пуснах Майли да си играе на поляната и малката любопитка решила да хване с лапички една оса и познайте, беше ужилена почна да скимти легна, не можеше да стъпва на лапичката си, ужасно се притесних обадих се на доктора си и той ме посъветва да и правя судени компреси на лапата, ама какъв компрес горе в гората като квартирата ни е чак долу в града... взех аз една мокра кърпа и напоих с студена вода , и така едвам слязохме до града( има дори и снимка с превързана лапа) и още повече като ми каз а,че може да получи алергичен шок както при хората, да я наблюдвам да не и се ускори и затрудни дишането......ужас.... но слава богу до вечерта вече нищо и нямаше. Прикачам някои от снимките които направих.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1744 Потребителят е офлайн   dina66 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 June 2011 - 04:16 PM

Ta такава беше нашата почивка в слънчева Трявна!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1745 Потребителят е офлайн   katalina23 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 June 2011 - 04:30 PM

Здравейте, ето ни и нас :re_037:

#1746 Потребителят е офлайн   katalina23 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 June 2011 - 04:30 PM

:ab_041:

#1747 Потребителят е офлайн   pibi Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:chihuahua

Публикувано: 20 June 2011 - 08:36 PM

ХА-ХА-ХА Каталина,тези двамата красавци са били най-голямата атракция на парка,нали? :db_046:
User's Signature

Качена снимка

#1748 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 20 June 2011 - 08:40 PM

dina66, много сте красиви на снимките :wub: :ba_025: А със зайчето играеха ли си? То спокойно ли приемаше Майли? Моята Арда е луда за зайци ама да ги гони. Адреналинът и направо кипи като усети , че отиваме на вилата.
Надявам се с малката всичко да е наред вече и Майли да не те плаши повече с жилещите насекоми.

#1749 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 20 June 2011 - 08:44 PM

Показване на мнениетоkatalina23, в 20 June 2011 - 04:30 PM, написа:

:ab_041:

Джейми най-после се появи и отново е с охрана :af_089: . Малкият щур пумпал е много забавен като си играе с кроткият вълчо. Много хубави клипчета.

#1750 Потребителят е офлайн   piletosasho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2011 - 10:05 PM

dina66,радвам се,че всичко с вас е наред -осите не са шега работа.
Аз като си правих резервацията за морето тази година и като питах какви са изискванията за кученце ,ми казаха,че освен паспорта и марката за платен данък ,искат и аптечка за първа помощ - точно заради подобни оси ,серум срещу змийска отрова и тн. Питах в нашия зоо магазин и казаха,че ако си поръчам,ще ми докарат. Попитайте и вие във вашия,за да сте спокойна,дано никога не ви се налага да я използвате,но все пак....
User's Signature

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf
Качена снимка

#1751 Потребителят е офлайн   dina66 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 June 2011 - 08:32 AM

Със заека падна луда игра , той бягаше а Майли след него, като сърнички прескачаха храстчетата в градината:dog:, но видимо и двете животинки мнооого се забавляваха, а като го прибираха в клетката Майли лягаше до него и скимтеше умилително да го пуснат пак.

#1752 Потребителят е офлайн   katalina23 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 June 2011 - 11:26 AM

Показване на мнениетоpibi, в 20 June 2011 - 08:36 PM, написа:

ХА-ХА-ХА Каталина,тези двамата красавци са били най-голямата атракция на парка,нали? :db_046:

О да, те всеки ден са най-голямата атракция на парка :ab_041:

Ето това е коронния номер на Тино!

А тук Джеймс и той опита да си вземе душ, но бързо се отказа :dog:

#1753 Потребителят е офлайн   katalina23 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 June 2011 - 11:35 AM

Показване на мнениетоAncheto, в 20 June 2011 - 08:44 PM, написа:

Джейми най-после се появи и отново е с охрана :af_089: . Малкият щур пумпал е много забавен като си играе с кроткият вълчо. Много хубави клипчета.

Ето още две клипчета от преди малко, след като са се харесали :mg_062:

А "вълчо" е толкова кротък само с Джейми, ако друго куче се опита така да му бърника из устата и да му дърпа пръчката, нищо добро не го чака :ab_041:
Интересното е, че когато съм само с големия в парка, и все се намира някой да вдигне скандал, как не ме е срам да водя такова голямо куче без повод и намордник, но когато съм с двамата, хората губят и ума и дума и даже не се сещат да се скарат :af_089:

#1754 Потребителят е офлайн   piletosasho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2011 - 09:25 PM

Следобедна дрямка,а и вече мога да се похваля,че Шерил започна да се отпуска,да щъка напред назад ,е още е наплашена и като види Сашо се пъха под дивана,а той толкова много й се радва, но нея я е страх,все пак е много по-добре от предиКачена снимка

User's Signature

Gandalf
Качена снимка

#1755 Потребителят е офлайн   sunny_g Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 June 2011 - 09:25 PM

katalina23, имаш невероятно кученце! :md_064: Може ли да ми кажеш от къде си го купила? Аз също си търся, но много ме е страх от това какво биха могли да ми продадат. Даже вече се насочвам към БГ развъдниците ...

#1756 Потребителят е офлайн   katalina23 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 June 2011 - 11:55 PM

Показване на мнениетоsunny_g, в 22 June 2011 - 09:25 PM, написа:

katalina23, имаш невероятно кученце! :md_064: Може ли да ми кажеш от къде си го купила? Аз също си търся, но много ме е страх от това какво биха могли да ми продадат. Даже вече се насочвам към БГ развъдниците ...

Sunny_g,благодаря :smile: В същност няма значение от къде съм го купила, защото тези които ми го продадоха не са го развъдили те, а са го купили с цел препродажба. Така, че реално и аз до ден днешен не знам от къде ми е кучето, от коя държава е, от развъдник ли е или не, родителите му имат ли родословия, дългокосмести ли са или късокосмести, какъв цвят са, нищо не искат да ми кажат! Дори датата му на раждане не е вярна най-вероятно.. Така че произхода на Джейми ще си остане загадка за мое голямо съжаление :dh_188: Не че не си го обичам и без произход де :ab_041:

#1757 Потребителят е офлайн   pibi Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:chihuahua

Публикувано: 23 June 2011 - 11:02 PM

Dina66,снимките от Трявна са срахотни!Съжалявам за инцидента ви,но пък това ви е направило по мъдри в отглеждането на тази сладка порода кученца,а и ние разбрахме покрай вас как да се справим в такава ситуация. :wb_052:
И на нас не ни липсваха проблеми тези дни.Вчера с пълна упойка ни извадиха бебешките кучешките зъби,тъй като ни пораснаха до тях и постоянните.Малко се бяхме шашнали,но всичко мина успешно и сега кучо като че живна.Започна да яде по-добре.
Ето една снимка,която успяхме да направим как изглеждаше нашата акулка :re_037:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1758 Потребителят е офлайн   dina66 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 June 2011 - 08:14 AM

pibi, и аз се радвам за вас, че сте вече по спокойни и се храните нормално , при нас не се е налагало подобна интервенция, Майли гризе постоянно от кучешките солетки и така без проблем си смени зъбките , дори и не разбрахме, само имаше един период без предни зъбки, но вече всички са си на мястото. Направи повече снимки на твоя сладур..... продължавам да повтарям, че е като братче на Майли и като гледам лентичката ти дори и рождените им дати са близки, тя ще стане на 27.06. на 7 месеца.

#1759 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 June 2011 - 10:26 AM

Показване на мнениетоpiletosasho, в 20 June 2011 - 10:05 PM, написа:

dina66,радвам се,че всичко с вас е наред -осите не са шега работа.
Аз като си правих резервацията за морето тази година и като питах какви са изискванията за кученце ,ми казаха,че освен паспорта и марката за платен данък ,искат и аптечка за първа помощ - точно заради подобни оси ,серум срещу змийска отрова и тн. Питах в нашия зоо магазин и казаха,че ако си поръчам,ще ми докарат. Попитайте и вие във вашия,за да сте спокойна,дано никога не ви се налага да я използвате,но все пак....

На мен не са ми искали никакви документи за кучетата когато сме били на хотел и това го чувам за първи път. Хубаво е да си носите паспорта и наистина една импровизирана ветеринарна аптечка.

Показване на мнениетоkatalina23, в 21 June 2011 - 11:35 AM, написа:

Показване на мнениетоAncheto, в 20 June 2011 - 08:44 PM, написа:

Ето още две клипчета от преди малко, след като са се харесали :mg_062:
А "вълчо" е толкова кротък само с Джейми, ако друго куче се опита така да му бърника из устата и да му дърпа пръчката, нищо добро не го чака :ab_041:
Интересното е, че когато съм само с големия в парка, и все се намира някой да вдигне скандал, как не ме е срам да водя такова голямо куче без повод и намордник, но когато съм с двамата, хората губят и ума и дума и даже не се сещат да се скарат :af_089:

На Тино му трябва малко сапунка и паста за зъби и сам ще се справи с хигиената си :ab_041: Тук няма такива пръскачки, но ако имаше си представям с какъв бях бихме бягали от тях :dog: Тино сигурно плува в морето и Джейми ще го ползва за джет . Когато сте сДжейми явно хората си мислят , че Тино е кротък, но снощи слушах по ТВ, че изискването за наморниците отпаднало.

Показване на мнениетоpibi, в 23 June 2011 - 11:02 PM, написа:

Dina66,снимките от Трявна са срахотни!Съжалявам за инцидента ви,но пък това ви е направило по мъдри в отглеждането на тази сладка порода кученца,а и ние разбрахме покрай вас как да се справим в такава ситуация. :wb_052:
И на нас не ни липсваха проблеми тези дни.Вчера с пълна упойка ни извадиха бебешките кучешките зъби,тъй като ни пораснаха до тях и постоянните.Малко се бяхме шашнали,но всичко мина успешно и сега кучо като че живна.Започна да яде по-добре.
Ето една снимка,която успяхме да направим как изглеждаше нашата акулка :re_037:

Браво, браво, че сте ги извадили!!! Много хора не обръщат внимание на това, а после се натрупва зъбен камък и се развалят постоянните зъбки.

Показване на мнениетоpiletosasho, в 22 June 2011 - 09:25 PM, написа:

Следобедна дрямка,а и вече мога да се похваля,че Шерил започна да се отпуска,да щъка напред назад ,е още е наплашена и като види Сашо се пъха под дивана,а той толкова много й се радва, но нея я е страх,все пак е много по-добре от преди

Значи вече може да си спокойна :af_089:

#1760 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• PipPipPip
    +359 884 733 611
Публикувано: 24 June 2011 - 12:33 PM

На изложбата на Шкорпиловци бяхме с Фриц и той успя да получи всички отличия и титли. Охраната му беше от три млади госпожички :af_089:
Герда
Качена снимка
Фриц
Качена снимка
:db_046:
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

• (118 Страници) +