Чихигалерия
Публикувано: 01 November 2009 - 10:29 PM

Публикувано: 02 November 2009 - 06:54 PM

Малко снимки и от нас, за да не забравите Спайки.

Прикачени снимки
Публикувано: 02 November 2009 - 07:57 PM

Спайки добре тренира и ще се справя много добре в ринга, доста е наперен.
Целувки на всички
Публикувано: 06 November 2009 - 01:19 AM

Нашия форум нещо е позамрял напоследък,ще се радваме на нови активни попълнения.
Пишете повечко,тук имате много роднини

Публикувано: 06 November 2009 - 06:00 PM
Публикувано: 06 November 2009 - 06:45 PM
FRANCHESKA, Арчи постоянно ли е с нашийник? Питам, защото аз се притеснявам да сложа на Ричи...
На Ричи му остана само един двоен кучешки зъб /дано скоро да падне/....ходих при два ветеринаря и дваната бяха категорични, че се изчаква до годинката....ако сам не падне тогава ще му го вадят....бъркам му в устата, но недава да го разклащам....
Ето малко некачествени снимки от днешната ни разходка /моля за извинение, но са правени с тел./
Прикачени снимки
Публикувано: 06 November 2009 - 09:01 PM
Публикувано: 06 November 2009 - 10:28 PM

Чери,разбира се, че се сменяват!Всичките зъби се сменяват!А по повод спокойното изчакване до годинка за вадене на зъби мисля,че все пак не бива да сте толкова спокойни.Оставането на млечните зъбки изкривяват правилното положение на новите,задържат хранителни остатъци между старият и новият зъб,често предизвикват болка на кучето до степен да се изнерви,когато посегнете към устата му,текат му лиги непрестанно,а вие си мислите,че му е горещо.Но за това вече сме говорили по-назад!Всеки решава какво да прави с кучето си.Аз лично не чакам, ако видя че млечният зъб няма шанс да падне сам скоро,особено ако е избил новият май-много до край.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 06 November 2009 - 10:43 PM

Тайра между другото стана много послушна и дава да и се бърка в устата,в ушите,да режем ноктите....ама само на мен....на докторката оказва яростна съпротива.Добре че не се е сетила да хапе

Публикувано: 06 November 2009 - 10:51 PM
Публикувано: 06 November 2009 - 11:03 PM
Завивах я в хавлиена кърпа като бебе и след всеки изрязан нокът или капка в ушето давах наградка(в нашия случай тиквена семка или фъстък-това ни е най-голямото лакомство

Другото интересно при нея е че се страхува от вятъра.Като духне се плаши,свива ушите и опашката,изгърбва се и ходи като насрана,много е смешна