хахахха разнася я навсякъдев
Чихигалерия

Публикувано: 21 October 2009 - 09:45 PM
Здравейте и добре дошли. Може да погледнете темата за развъдниците на чихуахуа в България.Всички са легитимни развъдници . Не се лъжете по борси , обяви и лъжливи сайтове.Най-добре е да се свържете с всеки развъдник и ще получите информация за наличните бебета , пол , възраст и всичко , което Ви интересува.При чихуахуа в ранна възраст може да се прецени приблизителното му тегло и развъдчика може да Ви предложи точно каквото искате, дори да Ви го гарантира. Бебета имат всички .Успех в търсенето

Публикувано: 21 October 2009 - 10:08 PM
svetla85 здравейте при нас :)))) Никой от тук показаните развадници няма да ви гарантира че кучето закупено от тях ще остане малко. Никой от тях неможе с точност да ви каже колко ще тежи кучето. Има таблица по която можете да се ориентирате но и тя не дава 100% гаранциа за теглото. Така че гаранции няма почти никъде .
Здравейте -svetla85- аз както и повечето колеги винаги можем да дадем гаранция до 0,5 кг в очакваното тегло на кученцето , chihuahua_is_the_best- НЕЗНАМ ЗАщО ОТГОВАРЯш ОТ ИМЕТО НА ВСИчКИ .

Публикувано: 21 October 2009 - 10:15 PM
Когато човек се храни повече дебелее,не расте на височина повече от заложеното му.Същото е с кучетата.
Добре дошла!
Наистина никой не може да Ви обещае точна гаранция за размерът,само приблизителна,но вярна.Таблиците не са верни.Винаги може да се получи моментно забавяне на растежа.

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Публикувано: 21 October 2009 - 10:23 PM
Цитат
Здравейте , много са ви хубави , кученцата , и на мене са ми обещали да ми купят за коледа и затова се регистрирах тук . Кажете моля ви развъдниците които са показани тук дават ли пълна гаранция че кученцата ще останат малки ? моя приятелка си купи от развъдник в Кърджали - незнам дали е истински но кученцето и стана 4,5 кг и ми се вижда огромно . а и бяха казали че ще бъде 1,5 кг . на въпроса и защо така е станало и казали че много го е хранила . възможно ли е това ? благодааря предварително за отговорите , на мене ми харесват такива с дълга козинка .
svetla85 здравейте при нас :)))) Никой от тук показаните развадници няма да ви гарантира че кучето закупено от тях ще остане малко. Никой от тях неможе с точност да ви каже колко ще тежи кучето. Има таблица по която можете да се ориентирате но и тя не дава 100% гаранциа за теглото. Така че гаранции няма почти никъде .
Здравейте -svetla85- аз както и повечето колеги винаги можем да дадем гаранция до 0,5 кг в очакваното тегло на кученцето , chihuahua_is_the_best- НЕЗНАМ ЗАщО ОТГОВАРЯш ОТ ИМЕТО НА ВСИчКИ . ea_103.gif Всъщност знам защото въпросното кученце което е трябвало да бъде 1,5 кг а станало 4,5 кг вероятно е от твоя така наречен Развъдник в който постоянно се продават такива кученца . Освен че се е получила лека разлика от 3 кг в очакванията ЛЕКО Е ИЗЛЯЗЛО ОТ СТАНДАРТА С 1,5 КГ . КОЕТО повярвайте ми няма как да стане ако кученцето е с ИСТИНСКО Родословие . svetla85- НЕ споменавате дали са дали родословие на кученцето , но при това тегло не ми се вярва да е чихуахуа eg_033.gif ако имаш снимки на въпросното кученце може да качиш да го видим , (пък някой може и да си го познае като негово производство ) ae_085.gif
Иване аз не съм единственната която съм от Кърджали и която продава ЧИХУАХУА ! ! ! Има хора с доста повече Чихуахуа който продава мнооого повече от мен .

Публикувано: 21 October 2009 - 10:31 PM

Публикувано: 21 October 2009 - 10:52 PM
и се уверих ,че зъбките влиаят на ушетата,щом падне някое и мигновенно клепва ушето макар и малко...хахахха лелелле а колко се бях притеснила,надух ви главите сега е с прави ушета

Публикувано: 21 October 2009 - 10:52 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

Публикувано: 21 October 2009 - 10:56 PM

Публикувано: 21 October 2009 - 11:13 PM

Публикувано: 22 October 2009 - 04:58 PM

Публикувано: 24 October 2009 - 03:55 PM
ето още една принцеса
Прикачени снимки

Публикувано: 24 October 2009 - 09:24 PM
Малката е пораснали или от снимката така изглежда ? Още малко и с зимната козинка ще стане много ефектна.

Вход

Горе
 Цитиране +