Dog.bg Форуми : Чихигалерия

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (118 Страници) +
  • « Първа
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Чихигалерия

#1921 Потребителят е офлайн   Jaymz Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 February 2012 - 10:05 AM

Показване на мнениетоDesi_H, в 14 February 2012 - 09:00 AM, написа:

Jaymz, имате много толерантна немска овчарка :rc_036:

Хаха, той е толерантен само към Джеймс, даже му е бодигард. Ако някое голямо мъжко куче тръгне към малкия, веднага му се препречва пътя и му се дава да разбере, че не е разумно да се закача с него :ab_041: По тази причина Джеймс е придобил огромно самочувствие и се разхожда с горда стъпка все едно, че целия парк е негов :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Мод: Редактиран подпис.

#1922 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2012 - 11:32 AM

Показване на мнениетоtechichi, в 13 February 2012 - 09:18 PM, написа:

Ей, я по-спокойно всички!!!
Май не можете да седите кротки без да се злобите....
Чихита мила,Теди, всички знаем,че нашето гардже е най-хубавото,но моля те не пали огън без нищо.Да много е хубаво внучето ти,но дали е
неприлично красив е друг въпрос.Намирисва ми на ненужна война между два борсаджииски лагера,хайде не така!!!Коя ги продава по-хубави ще е вечен спор!Оставете хората на мира,те не ви знаят конкуренцията.Има място за всички вас! Ти нали си ги въдиш и продаваш твойте без проблем,никой нищо не ти казва,хайде не прави скандали.МОЛЯ ТЕ!!!Не търси кусури на другите,че и ти не си стока!Когато нещо не си видяла с очите си и не извървяла пътя на другия не съди!!!Защо ме караш да казвам неща,които не бива!!!Абе оставете тоя форум на мира!!!Споко бе,всички ще си продадете великолепните чихуа!!!
Jaymz поздравявам те за хубавото куче!

Ако обичаш не ми давай оценка, не ме познаваш,така че айде по-кротко!
Форума отдавна се е превърнал в непосещавано от мен място ,но понякога е трудно човек да се въздържи!Дали съм стока или не теб изобщо не те интересува и не ти е работа да пишеш глупости по адрес на хора, за които нищо не знаеш.Майсторка на скандалите си ти!А за обида ще предприема и други мерки!

#1923 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip
  • Interests:https://www.facebook.com/mini.muzzles

Публикувано: 14 February 2012 - 01:32 PM

Предприеми,само гледай и аз да не го направя за същото,че ти първа започна!
Хубаво е когато влизаш тук да не го правиш,да си рекламираш неродословните поколения,не че и твоите кучета са със родословия.Последният път когато се изказа, беше за да се оплачеш от Светла,че си си купила от нея куче с проблемни коленни капачки!Тя ли е виновна или ти самата,че си го направила?Това обаче няма да ти попречи да си заплождаш същата женска,нали?!Светла я остави на мира,гледай ти да ги размножаваш читави. Скандалджиика съм, защото сме на противоположни страни!А ти каква си?Или не ти харесвам от момента в който те отрязах,когато ме молеше по телефона да ,,те науча,как да станеш развъдчик,,.Похвалих ти кученцето, което е родила твоята кучка и от това ли не си доволна?! Е да ,повод е за скандал! И не е нужно да те познавам,за да ме обиди твое изказване,отправено не само към мен,а и към колегите ми.Нужно е обаче когато ти не познаваш друг,например мен да пишеш твърдения,както казах вече без да си видяла дали е така с очите си!
Аз повече няма да се обръщам към теб именно,за да избегна скандал!
Мисля,че до тук съм показала,че не търся това!
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#1924 Потребителят е офлайн   Chihita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2012 - 08:05 PM

Влизам за последно и повече няма да занимавам хората с твоите глупости.Не ми е ясно с какво те обидих теб госпожице Димитрова или твоите колеги.Но ти си позволи да ме определяш дали съм стока или не.Твоето мнение изобщо не ме интересува.Ти понеже си стока ,единствените същества с които общуваш са жабите и грабливите птици ,както се похвали сама и като видна развъдчица разбираща от всичко и всички вече нямаш нито едно куче.Но за това е виновен ,някои друг,а може би прекрасния ти нрав?
Да моите са без родословие ,но всичките роднини на бившите твои.
Качването на снимките не виждам каква реклама може да е ,като и трите са продадени много преди това.И не висят по аквариумите....
За сведение понеже ти куца инфото кучката на Светла отдавна е при семейство ,което се грижи прекрасно за нея и се бори с проблема й.
Вметката за борсаджийска война не я разбрах,но и това няма значение.
И като за последно виждала съм те веднъж в живота си на една изложба и там ти излизаше пяна от устата по адрес на жената ,чиято ку4ка стана първа ,а твоята не ,но коментара беше че е цакала пари......
Имам и друго какво да кажа но ще замълча за да имаш достойнство да пишеш тук и да ръсиш мозък след всеки пост.

#1925 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2012 - 10:39 PM

Госпожо Аврамова, пука ми какво си мислите за мен!
Щом те притеснява,че след всеки пост аз ръся мозък тук белким тая тема мръдне малко,ще престана,пък вземи ти че ръси,че нали си много светната! Обиди мен и колегите ми с твърдението си,че си гледаме кучетата по клетки и на вестници.Ясно го намекна!Явно си ни била на гости на всички!Като ми четеш глупостите,чети внимателно.Гледах си кучетата на прекрасно място,но и тогава и сега живея със съпруга си в апартамент.Нямам нито едно куче поради непреодолимата злобица на някои дребни човечета,които не могат да ме преглътнат и ти го знаеш,както и всички останали.Не си мисли,че ще ме жегнеш като споменаваш,че при теб са твоите полубрат и сестра,от въпросният Дейвид баща на две мои кучета,но никога не бил мой,които злощастно размножи и се чудеше защо ти мрат поколенията им.Нищо, сега вече успешно ще им правиш приятен инбридинг с това женско дето си остави от майката Чихита дето уж била с родословие.Зная прекрасно кое къде си продала,не се притеснявай!Зная,че проблемното куче си подарила на приятелка,просто исках да видя как ще реагираш,нали съм скандалджийка.А за изложбата на която ме видя тогава доста надувайки се,мдаа въпросната жена наистина победи мое куче подучена пак знаеш от кого какво да прави,за да ме прецака,същата жена имаща нещо общо с първата кражбата на кучетата ми.
И понеже както казваш,за да имам аз достойнство да пиша тук и да ръся мозък,дааа замълчи...Продължавай великото си дело и ме мразииии...
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#1926 Потребителят е офлайн   Jaymz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 February 2012 - 08:44 PM

:af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#1927 Потребителят е офлайн   Desi_H Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2012 - 10:44 AM

Хе, хе, това вече е мания.. :smile: Добре че малка главичката на чихито. Я да беше САО :ab_041:

#1928 Потребителят е офлайн   Jaymz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 February 2012 - 10:51 AM

Хаха, нали имам НОК, той е следващия :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#1929 Потребителят е офлайн   Trini Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 February 2012 - 01:51 AM

ZDRAVEI, techichi, AZ SAM TAZI NA KOIATO E PODARENO BOLNOTO KU4ENCE NA TEDI.MNOGO 4ESTO BNIMATELNO 4ETA TEMITE V DOG.BG I NE SE STARPIAH DA SE REGISTRIRAM.NE VI ZNAM OTNO6ENIIATA , NO DA KOMENTIRA6 PO TOZI NEKOREKTEN NA4IN .......BI TRIABVALO KATO SI TOLKOVA ZAPOZNATA DA TOLERIRA6 POVEDENIETO NA TEDI,A NE DA IA NAPADA6. iSTINATA E , 4E E KU4ENCETO FADROMETI E OT ZDRAVI RODITELI,KOITO MOGAT DA SE VIDIAT V SOFIA PO VSIAKO VREME.TI IA NAPADA6, NO ZA6TO NE NAPADNA TAZI,KOIATO I E PRODALA BOLNO KU4E.........., BADI SIGURNA, 4E TIA NIAMA DA SAZDADE BOLNO POKOLENIE,ZA6TO VE4E ZNAE DO KAKVI POSLEDSTVIA VODI TOVA ,I E FAKT, KATO MI PODARI TRINI S USLOVIETO DA NE RAJDA. iSKAM DA DA SPODELIA S TEB, 4E VNIMATELNO SAM PRO4ELE VSI4KO,KOETO SI POBLIKUVA VAV VOROMA .PARVOTO KU4E MI BE6E AVGANSKA HRATKA S MAIKA RUSKINIA I BA6TA JAFAR,VIDEN STOLI6EN PLYBOI,RODOSLOVIE KOLKOTO ISKA6,TAKA 4E MI E MNOGO IASNA TEMATA S RODOSLOVIATA,IZLOJBITE I SNOBARIATA V BALGARIA.TOVA BE6E PREDI MNOGO GODINI.KATO 4ETA SEGA E PO-STRA6NO.HORATA VAV FOROMA ISKT OT VAS ZNAE6TITE PRIATELSTVO I SAVETI ,A, POLU4AVAT OCENKI KOLKO SA NEKOMPETENTNI I NEUKI,ZA6TOTO NE SA SI KUPILI KU4E S RADOSLOVIE........NE VSEKI ISKA JIVOTIN4ETO MU DA E NOMER 1 NA IZLOJBA. MNOGO SKOO 6TE KA4A SNIMKI NA PROBLEMNATA TRINI, KOLKO SLADKA I JIZNENA E TIA. S DOBRI 4UVSTVA, MARIANA

#1930 Потребителят е офлайн   Desi_H Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2012 - 11:02 AM

Мариана, моля те, използвай кирилица, че ми избоде очите с тези мешавица. И да ти кажа честно, по-добре да беше качила снимки на кученцето , отколкото да се обясняваш. Щеше да е по-приятно за окото. С най-добри чувства. А на профилната снимка на Чихита стои много симпатягесто куче, ако е твоето, браво!

#1931 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 February 2012 - 01:47 PM

Показване на мнениетоJaymz, в 16 February 2012 - 08:44 PM, написа:

:af_089:

Страхотна е ! :ba_025:

#1932 Потребителят е офлайн   Trini Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 February 2012 - 06:28 PM

Показване на мнениетоDesi_H, в 18 February 2012 - 11:02 AM, написа:

Мариана, моля те, използвай кирилица, че ми избоде очите с тези мешавица. И да ти кажа честно, по-добре да беше качила снимки на кученцето , отколкото да се обясняваш. Щеше да е по-приятно за окото. С най-добри чувства. А на профилната снимка на Чихита стои много симпатягесто куче, ако е твоето, браво!

#1933 Потребителят е офлайн   Trini Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 February 2012 - 06:30 PM

Показване на мнениетоDesi_H, в 18 February 2012 - 11:02 AM, написа:

#1934 Потребителят е офлайн   Trini Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 February 2012 - 06:40 PM

Desi, sajaliavam za o4ite ti, no imam problem s kompa,kato go re6a 6te pi6a na kitilica i 6te ka4a snimki.Ne e tova ku4eto ot profila na Chihita.Iskam da te pitam haresvali ti napisanoto predi men,koeto me provokira?????? Haide do skoro.

#1935 Потребителят е офлайн   Desi_H Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2012 - 09:14 AM

Нито твоето ,нито ничие друго подобно. Направо ми омръзна да се подхващат едни и същи дразги. Струва ми се, че всички, развъждащи по нерегламентиран начин кученца, са се заяждали вече с Течичи, Анчето, Иван и т.н. Не съм изненадана, защото ние не обичаме да спазваме правилата и все сме голямата работа. А от това губим само пишещите тук, защото и тримата гореспоменати са много запознати с породата. Тъжно е, когато ни кажат истината за каквото и да било, да започваме да показваме на другия грешките. Мисля, понеже ме питаш, че този който се опитва да прави нещата по правилата, трябва да бъде уважаван и ценен :rc_036: И да, мисля,че и във Вип пъпи и други подобни места също се намират хубави кученца и съм си харесвала разни нееднократно :smile: Но най-вероятно, ако си купя оново, пак ще е от развъдник. За да знам, че зад това стои нечия отговорност и нечие име. Последно; харесвам Течичи, защото е откровенна, а рядко срещам подобни хора. Харесвам Анчето, защото се опитваше да прави шарено това място с нейните кученца. Харесвам Иван, защото упорито се опитваше да обясни на всички, кое кученце е чихи и кое не точно. Нека запазим доброто си отношение един към друг, да си помагаме и чувайки нечия истина, да я приемаме по-спокойно, макар и да не е нашата. :rc_036:

#1936 Потребителят е офлайн   Desi_H Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2012 - 10:43 AM

Току що изкъпана и ядосана, че е облечена :eg_033:
Прикачена снимка
Тук вече нещата са по-добри- съблечени сме :af_089:
Прикачена снимка

#1937 Потребителят е офлайн   techichi Икона

• !!! CHIHUAHUA !!!
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2012 - 05:15 PM

Здравей Trini с добри чувства към мен!Радвам се,че се познаваме съдейки по обръщението ти ,макар и чак сега да го разбирам!Ще се радвам да се насладим на снимки на сладката и жизнена Трини!Не разбрах само в крайна сметка продадена ли ти е или подарена,че нещо си противоречиш.Хубаво е,че съм те провокирала да се регистрираш тук,така ще е по-раздвижено!Права си за едно,че не ни знаеш отношенията с Теди,то просто няма такива!Искаш да толерирам поведението на приятелката ти!Да,поздравявам я с решението да не запложда кученцето,което ти е подарила!Дано преди да си заплоди другите кучета да им направи необходимите тестове за вродени аномалии и съвсем ще ми се издигне в очите.Тогава както казваш ти наистина ще съм сигурна,че ще продава здрави кучета.За кученцето Фандромети не само,че не казах нищо лошо,но даже го похвалих.Нали си ми чела много внимателно постовете,предполага се,че си го видяла.Както Деси е написала,на поискан съвет отговор е даван,но не винаги се харесва...за което пак такива като нас са виновни...
User's Signature

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia

#1938 Потребителят е офлайн   Trini Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 February 2012 - 10:53 PM

Tova e Trini !

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1939 Потребителят е офлайн   Trini Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 February 2012 - 11:04 PM

Tova e za sega ot men . Ochakvaite oshte !

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1940 Потребителят е офлайн   Trini Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 February 2012 - 12:00 AM

Momi4eta,az ne sam kupila,ne razvajdam i ne prodavam Chi4itin4eta. Trini e mani4eto, koeto radva moeto semeistvo.Iskah samo da oprovergaia napadkite kam Tedi,tai kato naistina sme blizki i vigdam kak se griji za ku4encata, tova koeto vie ste propusnali . Haide da se zabavliaveme,raztovarvame i radvame na na6ite sladki6i.Naistina oceniavam va6ite poznania za porodata i se nadiavam da zapazim dobria ton.Do skoro !

Mод: МОЛЯ, пишете на кирилица! Следващият ви пост на латиница ще бъде изтрит.

• (118 Страници) +
  • « Първа
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни