Публикувано: 05 September 2009 - 11:12 PM

Цопкахме ли, цопкахме, в една рекичка, а аз бях първа с моите сандали, по мокрите камъни, по суперхлъзгавото, с куче на ръце. Бях на косъм да се изкъпя в рекичката.
 Цопкахме ли, цопкахме, в една рекичка, а аз бях първа с моите сандали, по мокрите камъни, по суперхлъзгавото, с куче на ръце. Бях на косъм да се изкъпя в рекичката.

Публикувано: 06 September 2009 - 05:59 PM
 Леле Спайки колко е порастнал, да не повярваш, че сме на една възраст
 Леле Спайки колко е порастнал, да не повярваш, че сме на една възраст   

Публикувано: 06 September 2009 - 06:18 PM

Публикувано: 06 September 2009 - 08:09 PM

Ама и другите не се крийте!
 Ама и другите не се крийте!  

Публикувано: 06 September 2009 - 08:55 PM

каква сладка и красива глезла ще е (нали си е една на мама Лили
 каква сладка и красива глезла ще е (нали си е една на мама Лили  )Пък и  ти е най-малкото бебе в групата дечица, а и зодия лъв.Ама разкажи малко за нея де,почна ли вече да се заиграва.
 )Пък и  ти е най-малкото бебе в групата дечица, а и зодия лъв.Ама разкажи малко за нея де,почна ли вече да се заиграва. аз лично имам специално отношение и към името на малката
 аз лично имам специално отношение и към името на малката  
  ако имаше друг освен нас в стаята щях да го заподозра,ама я случая май Тайрата  е виновна за "аромата"Да не би да е от грешно хранене-ама днес е яла само гранулки и малко пържолка
 ако имаше друг освен нас в стаята щях да го заподозра,ама я случая май Тайрата  е виновна за "аромата"Да не би да е от грешно хранене-ама днес е яла само гранулки и малко пържолка 

Публикувано: 06 September 2009 - 08:59 PM

каква сладка и красива глезла ще е (нали си е една на мама Лили
 каква сладка и красива глезла ще е (нали си е една на мама Лили  )Пък и  ти е най-малкото бебе в групата дечица, а и зодия лъв.Ама разкажи малко за нея де,почна ли вече да се заиграва.
 )Пък и  ти е най-малкото бебе в групата дечица, а и зодия лъв.Ама разкажи малко за нея де,почна ли вече да се заиграва. аз лично имам специално отношение и към името на малката
 аз лично имам специално отношение и към името на малката  

Публикувано: 06 September 2009 - 09:16 PM
 Скоро ще тича по тебе малкия разбойник и ще се опита да се намърда и в леглото ти
 Скоро ще тича по тебе малкия разбойник и ще се опита да се намърда и в леглото ти  

Публикувано: 06 September 2009 - 09:22 PM

Публикувано: 06 September 2009 - 09:50 PM

Публикувано: 06 September 2009 - 09:52 PM

Публикувано: 06 September 2009 - 10:45 PM
 Майка и доста я тормози,защото я използва за жива играчка!
 Майка и доста я тормози,защото я използва за жива играчка!  За сега тя води игрите,а пикла опитва нещо да прави
 За сега тя води игрите,а пикла опитва нещо да прави  Снежка вече се изправя уверено на предни крачета и наднича как е положението на вън.Но погледчето и е все още доста глупаво
 Снежка вече се изправя уверено на предни крачета и наднича как е положението на вън.Но погледчето и е все още доста глупаво  Не се очертава никак тихичка,честичко е едно мрънкало и ще имаме недоразумения
 Не се очертава никак тихичка,честичко е едно мрънкало и ще имаме недоразумения  Даже току що ме излая със смешното си гласче.
 Даже току що ме излая със смешното си гласче.  

Публикувано: 13 September 2009 - 05:23 PM

[/url]
[/url] 

Публикувано: 13 September 2009 - 08:41 PM
 със  сигурност  е  смес  от  доста   породи .  Ако  се  съмнявате  че  е  чихуахуа   не  е  ,   цвят   порода  не  прави  .  За  килограмите    също   е       трудно  да  се  каже  при  неясен  произход  но  според  мене  ще  стане   2,5 - 3 кг .
    със  сигурност  е  смес  от  доста   породи .  Ако  се  съмнявате  че  е  чихуахуа   не  е  ,   цвят   порода  не  прави  .  За  килограмите    също   е       трудно  да  се  каже  при  неясен  произход  но  според  мене  ще  стане   2,5 - 3 кг .