Чихигалерия
Публикувано: 03 March 2010 - 06:41 PM
п.п. Наистина много ме забавлявате ЕВА и ти ли си манекенка / много сходно мислене имате с Франи /
Публикувано: 03 March 2010 - 07:19 PM
На бялото ти кученце .
Публикувано: 03 March 2010 - 07:30 PM
На бялото ти кученце .
Публикувано: 03 March 2010 - 07:41 PM
И сега по темата.. Момичета попрочетете още малко и тогава съм сигурна ще се откажете от тези налудничеви идеи. Казвам Ви го с добро и с никого не се заяждам! Не забравяйте,че има риск за женското куче,искате ли да изгубите своето кученце??? Искате ли да създадете кученца,които да страдат по зоомагазините или при неподходящите хора?? Искате ли цял живот да боледуват милите?? Тук всички Ви казват това,за Ваше добро!
Публикувано: 03 March 2010 - 09:11 PM
И да припомня -дай боже дълъг живот на всички, че да можете да видите собствените си задници на стари години!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 04 March 2010 - 01:44 AM
Айде, нека има мир и любов. Поднасям извинения към всички , които съм засегнала с нещо, май бързо се гневя. Но да се знае, че на черното бяло няма да кажа ,НО и черното и бялото са хубави цветове!!!!
Ето и от нас малко снимки от днес.
Алое
Бринда(сестричката на Билли при Иван)
Чайка
Чик чирик (брат на Чайка)
И малко общи снимки на тайфата :)
Дунав и Сказка, руската тойка . Тая щурата постоянно върви на два крака
Публикувано: 04 March 2010 - 02:24 AM
Гледам ви на снимките и много се кефя на медения цвят, който имате
Публикувано: 04 March 2010 - 01:33 PM
Публикувано: 04 March 2010 - 05:56 PM
Тук всеки има право да се хвали.
Разрешаваме и без родословия... ;-)
Относно конкретния въпрос: можете да използвате за разплод мъжко куче след постигане на полова зрялост. Има няколко метода за определянето й според вида животни....
При "франческа" - най-рано след 14 - 16 мес. възраст (за мъжко). Не, че по-рано не е възможно...
Забрани за заплождане може да има само за носители на сериозни и унаследяеми заболявания!
"Кръщаването" на приплодите обаче е вече клубно-породен проблем, и то много голям проблем!
Там имаме много, много работа.

д-р Живко Д. Желязков, двм, специалист хирург
Център PROVIA ветеринарна хирургия
СТАРА ЗАГОРА
Лична страница
Публикувано: 04 March 2010 - 06:21 PM
И да припомня -дай боже дълъг живот на всички, че да можете да видите собствените си задници на стари години!
МАЛЕЕЕ колко си оригиналнааа лелеее ........... спука ни от смях ........... Достойна конкуренция на Къци Вапцаров ...... Направо се чудя как са могли да не те забележат за някоя водешта на шоу предаване то бива хумор ма ти ни разби хахахахаххахахахаха Много много оригинално мале каде ги мислиш такива неща незнам
Публикувано: 04 March 2010 - 06:48 PM
Конкретни примери много Вие включително .
Но кажете КОЙ И КАКВО ПЕчЕЛИ ОТ ТОВА ????/ освен увеличаването на една популация кучета все повече отдалечаващи се от СТАНДАРТА /
"Кръщаването" на приплодите обаче е вече клубно-породен проблем, и то много голям проблем!
Там имаме много, много работа. -- Може ли да ми преведете тов а как да го разбираме
Публикувано: 04 March 2010 - 07:16 PM
МАЛЕЕЕ колко си оригиналнааа лелеее ........... спука ни от смях ........... Достойна конкуренция на Къци Вапцаров ...... Направо се чудя как са могли да не те забележат за някоя водешта на шоу предаване то бива хумор ма ти ни разби хахахахаххахахахаха Много много оригинално мале каде ги мислиш такива неща незнам
Престани да се излагаш!В твой интерес е!Единственото което постигаш е неприязън в четящите!На мен ще ми накривиш...
/водеШТа се пише с Щ/

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 04 March 2010 - 10:41 PM
О, да. Аз отново ще помоля мод да махне тия гадни заяждания и изказвания, че това вече на нищо не прилича. Хубавата темичка отива на кино. Искаме снимкииииии!
Скоро и аз ще се включа със снимков материал.
Мод:Мисля да ги оставя , понякога е хубаво да се види кой за какво се бори :)

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 04 March 2010 - 10:53 PM
(Няма да крия, че съм пристрастна към дългокосместите

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!
Публикувано: 05 March 2010 - 09:18 AM
И понеже темата е " Галерия" пускам и виео от разходката ни в гората
http://www.youtube.c...h?v=HD8KIxb9ki0
http://www.youtube.c...u/1/uCvNg32b-9A
Публикувано: 05 March 2010 - 10:48 AM
Публикувано: 05 March 2010 - 11:13 AM
Душички златни, малки, красиви !!!!!! И никой ли не хуква да се разхожда самостоятелно на някъде си без разрешение?

Публикувано: 05 March 2010 - 11:32 AM
seska,знае колко е забавно когато сме всички заедно. С нея по разходките сме стигали до 23 кучета- шпицове и чихита,всички пуснати и много слушкат . Аз почти никога невръзвам кучетата си само ако се учим на ринг дресура или някой наказан непослушко
Ето я леля Сказка с момиченцето от сегашното кучило на Тайга и Юрий.
Сказка с бебето

Вход

Горе
Цитиране +