Честити бебочета на развъдчиците,гледам че има доста нови попълнения

Да са ви живи и здрави и да случат на добри стопани,а тези дето ще си оставите да печелят много награди по изложбите
Аз,обаче,като всеки влюбен в кучето си стопанин вече смятам,че порастналото куче даже е по-забавно и хубаво от бебе

Като беше малка Тайра не исках да пораства,сега пък я намирам за още по-прекрасна

(не говоря за екстериор де

)Просто сега е много по-забавна,разбира някои изречения и фрази,направо си е с интелекта на 1.5-2 годишно дете.Пък игривостта си е същата,да не кажа и по-голяма
Голям терминатор е на буболечките обаче.Снощи късното намери в къщи някаква крилата мравка и докато реагирам я беше налапала

Ама я гледам че се смути нещо,взе да се облизва нервно,ама много се облизваше

И опашката клюмна

Изкарах си акъла,викам си ако я е ухапала гадинката по езика и се надуе ще стане страшно

И като капак на всичко Тайрата се замуши под леглото и не ще да излезе.Едвам я измъкнах,отворих и устата да разгледам и видях че главата на мравката е забита на устничката и.Извадих я с пинсети за вежди и Тайра веднага се развесели все едно нищо не е станало

Надявах се да си е взела поука,ама не,пак си налита на буболечки диваненцето

Та само дебна да не добара някоя пчела навънка в тревичката....Та мисълта ми е ,че е хубаво да е научено кученцето да позволява всякакви манипулации-да му се бърка в устата,да му се режат и пилят нокти,да му се чистят ушите....все дейност посрещани първоначално със съпротива,пък после си стават рутинни.На нас даже две млечни зъбчета ни извадиха без упойка и с голи ръце
И хайде че се разприказвах,все едно съм в "говорилня"Ще взема да сложа и някоя снимка,нищо че не сме толкова по стандарта
тук сме с едно бебе джак-ръселче
тук се борим за бисквитка
тук се перчим пред "малките"-това е Роня,петмесечно кутре за което се грижа.