Чихигалерия
Публикувано: 13 March 2011 - 06:20 PM

Ето да ни видите колко сме страшни и как хапем на ръкав

Ето го и с единствената дрешка която вече почти му става:

И новото нашийниче да си покажем

Добре че е ибей-а да си напазаруваме разни такива глезотийки, че в софийските зоомагазини нищо не можахме да си харесаме. Почти всички дрешки дето гледахме все розови, лилави, въобще не са помислили за сериозни мъже като нас

Публикувано: 13 March 2011 - 09:12 PM

Ева, и ние обожаваме на село, но отдавна не сме ходили за жалост

Целувки за Тайричка, която днес вероятно е била отново с приятелчетата си, за които се грижи

katalina23, безобразие

Ама точно вие да не си намерите дрешка от зоомагазин много се съмнявам

И ние ще се отчетем с малко снимки и видео

Последен ден в кошарката преди окончателно Герда да се научи да се катери като по стълбичка и да тупва от другата страна и така си "извоюва" свободата из стаята

Малката Хелена

И Гардения, но много е шавлива и нито една снимка не се получава

Героите са уморени

Публикувано: 14 March 2011 - 08:50 PM

Снимки и от нашата разходка / разбира се само с 2 кучета / Били и Фифа

Публикувано: 15 March 2011 - 12:09 AM

А явно само ние проспахме слънчевите дни по любимият ни начин - на смачкан юрган!

Публикувано: 15 March 2011 - 12:38 AM
Kupyr, небързайте скоро ще е топличко и ще сте в стихията си.
atina_, все повече се разхубавявате

dreamer, целувки на сънливия Фриц. А за Арди не се притеснявай, това бяха временни мерки за безопасност. Всички майки си ги отделих с оградки и така мамите са спокойни за бебетата си. Освен това така е най-лесно да предпазя бебчетата да не се навират в краката на децата когато са съвсем малки и немогат да тичат. Сега нямат заграждение, само малките момченца са оградени, че иначе ще ги подлудят каките им. После и те ще са свободни, но още е рано. Оградката е много ниска и Арди може да я прескача, но не го прави, много е послушна.
Публикувано: 15 March 2011 - 02:40 AM
Публикувано: 15 March 2011 - 07:36 PM
Публикувано: 16 March 2011 - 11:44 PM

Публикувано: 17 March 2011 - 09:36 AM

Исках да ви попитам нагръдниците, които са само лентички създавали ли са ви пробеми като се дърпа повечко кучето да се закашля в един момент?! Ние имаме и от другия вид ама незнам защо по навик слагам все най-неудобния и вчера ме хвана жал като се запъхтя детето

Публикувано: 17 March 2011 - 10:25 AM

Значи Чери откри пролетната модна колекция

Публикувано: 17 March 2011 - 10:26 AM

blaze и ние вчера бяхме без дрехи и това за голото китайско куче и при нас важи

За нагръдниците аз лично нищо не знам - Шарлот ги ненавидя още първия път и от тогава -то е едно теглене едно чудо. За това се водим на каишка -не тази с камъните сваровски ,защото се оказа неудобна и й купихме една много сладка и мекичка бяла каишка с камбанка и звънкаме сега като ходим

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 17 March 2011 - 10:58 AM

Публикувано: 17 March 2011 - 08:18 PM
Както винаги ще започна с това, че са ви много хубави кучовците, а Ancheto знае какво мисля за мъниците й!

Фриц е с нагръдниче, защото ме е страх да не се изсули и здраво съм го захванала. Нещо такова е нашето:

Но пък трябва скоро да почваме да се водим с изложбения, че да свиква.