Чихигалерия
Публикувано: 19 March 2011 - 07:02 PM
Публикувано: 19 March 2011 - 11:40 PM
merlinspi разбират ли се с мацата ? Защото и ние имаме котка ,но тя се прави на шефка и бие Шарлот, е и
Шар не й се дава лесно
А,за разходките и ние сме на вън всеки ден,а когато е студено ,или вали, ходим при майка ми, и с пинчерите става голяма игра на закрито - но не могат да се оплачат вилнеят из всичките четири стаи на апартамента и най-много обичат да докопат някоя хатрия -става на конфенти за секунди.
Днес например беше весел ден - първо добре поиграха в градинката,а после и вътре продължиха - тайно бяха отмъкнали една гумена лента за коса на майка ми -досещате се,че майка вече си няма гумена диадема

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 20 March 2011 - 12:38 AM
На Анчето мъниците са уникални

Ако живота ти поднесе лимон , направи си лимонада !
Публикувано: 20 March 2011 - 10:41 AM
Нашата котка Шанел е много своенравна и не приема кученцето (Аз тайничко я наричам "Слугата на Оногова" -защото е чисто черна ,като дявол и също толкова лоша) Но все пак много си я обичам,колкото и лоша да е,за това,когато избухне неразбория между животните ,аз внасям ред. А,като ни се налага да ги оставяме сами в къщи -са в отделни помещения....
Забелязвам,че когато имат публика са най-активни в споровете помежду си...
А,за яденето от чуждата паничка-позната работа -Шарлот постоянно краде от котешките гранули.

"End ? No,the journey doesn`t end here. Death is just another path. :One that we all must take ."
Gandalf

Публикувано: 20 March 2011 - 02:15 PM
Тук май всички сме фенове на рошавите котки. И моята рошла много си я обичам. Парис ме кефи много със сърдития си поглед и заради това харесвам персийките. Преди у нас беше рошава маца - голо куче , но сега вече е шарено
Публикувано: 20 March 2011 - 06:06 PM
Големи сте сладури всички, а merlinspi - не знам как така се разбират двечките. Аз като имах персийка, уж голям мързел беше, ама биеше всички кучета поред на номерата. На никого не прощаваше. Ама радвам се, че не са превърнали дома ви в бойно поле.
Anche, ти си имаш причина да обичаш мъниците - много са хубавки, но защо си снимала само веднъж Снежинка?
Публикувано: 21 March 2011 - 01:08 AM
Публикувано: 21 March 2011 - 10:41 AM
Много хубв цвят е,абе въоще е страхотен ,да ви е жив и здрав много да ви радва и да ви слуша

Gandalf

Публикувано: 22 March 2011 - 08:49 PM
Публикувано: 22 March 2011 - 09:43 PM
Ancheto, в 22 March 2011 - 03:52 PM, написа:
Измами ни с този ангелски вид тя!Да видиш сега каква хуна е
Публикувано: 23 March 2011 - 04:35 PM
Качвам снимки от днешната разходка -вече абсолютно голи без омразни якета и блузи итн
Ето ни тук душим и като агенти на FBI сме
И без да изкопаем дупчица не може
А ето ни вече вкъщи добре похапнали си отпочиваме и слухтим срещу отворения прозорец,защото някакви кучета отвън ни смущават спокойствието

Gandalf

Публикувано: 24 March 2011 - 11:18 AM
danielka, в 22 March 2011 - 09:43 PM, написа:
Взели сте си "скрита лимонка"
piletosasho, значи вече извадихте лятната одежда и прибрахте кожухчетата
Много ми е кеф като ги видя оплезени от жега ...друго си е слънчицето
Публикувано: 25 March 2011 - 04:27 PM
Публикувано: 25 March 2011 - 10:33 PM
Цитат
Това бяло ангелче е и побойниче
Герда, Инди и Хелена

Вход