съжалявам найстина, да доста безсмислено става...казах в един пост каквото искам и от тогава techichi, не е спряла темата. проследи й моля те поледните няколко поста...
Искам Чихуахуа!! Прочети преди да купиш
Публикувано: 10 December 2009 - 08:23 PM
съжалявам найстина, да доста безсмислено става...казах в един пост каквото искам и от тогава techichi, не е спряла темата. проследи й моля те поледните няколко поста...

Паулу Коелю
Публикувано: 10 December 2009 - 10:12 PM
Ще ви помоля да престанете с подобни коментари!..просто вече става банално!
Ако искате,имате желание пишете,представете кученцето си(или когато го вземете),слагайте снимки,споделяйте,разменяйте съвети и т.н

Публикувано: 11 December 2009 - 09:02 AM
Ами добре,нека си пише.....но и ти не оставаш по-назад като след всеки пост в който потребителя казва край-ти редовно имаш коментар ,в кавички, след това.....Т.е един дол дренки.Още вчера прочетох така нареченият спор,но нарочно не се включих (като теб) за да няма безсмислени постове,които ще се редят един след друг.
И преди да ме наречеш заядлива:погледни първо твоите постове в този раздел:те са само от такъв характер.
Моля те не пиши след моят пост за да не ни натрапваш вечният си спам в този раздел,разбрахме позицията ти ок?
Публикувано: 11 December 2009 - 05:20 PM
Ами добре,нека си пише.....но и ти не оставаш по-назад като след всеки пост в който потребителя казва край-ти редовно имаш коментар ,в кавички, след това.....Т.е един дол дренки.Още вчера прочетох така нареченият спор,но нарочно не се включих (като теб) за да няма безсмислени постове,които ще се редят един след друг.
И преди да ме наречеш заядлива:погледни първо твоите постове в този раздел:те са само от такъв характер.
Моля те не пиши след моят пост за да не ни натрапваш вечният си спам в този раздел,разбрахме позицията ти ок?
...
Каза куката на кривото дърво!

Е не мога да не отоговоря след като се обръбщаш лично към мен!

Извинете ме...това беше последен СПАМ от мен!
Публикувано: 20 January 2010 - 12:07 PM
все още си търся чихуахуа, бих искала да попитам тези, които са запознати и имат, дали това от снимката е такова т.о. имам възможност да си го взема. поне искам да зная за какво си давам парите.
пс.дано сниката се е прикачила
Мод: Всяко куче без доказан произход и родословие е безпородно !
Това мнение е редактирано от Ancheto: 20 January 2010 - 02:20 PM

Паулу Коелю
Публикувано: 20 January 2010 - 12:28 PM
Въпросните обяви са на Прекупвачи така че моя съвет е НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТАМ

п.п. разбира се решението си е ваше , но ако искате да знаете какво ще стане въпросното кученце като порастне единствения начин е да е от РАЗВЪДНИК и да видите родителите / което съм сигурен при търговците няма как да стане /
Публикувано: 21 January 2010 - 11:35 AM
http://forum.dog.bg/-t26602.html
отделили сте толкова време да гледате снимки в интернет,но не и да погледнете за развъднъци..........!
Публикувано: 21 January 2010 - 11:53 AM
точно това ми беше въпроса: ако имам чихуахуа, но нямам доказан произход и родословие за него то тогава то не е чихуахуа?
ако въпросите ми не са за тази тема, моля да ме насочите към подходяща?
мерси мн

Паулу Коелю
Публикувано: 21 January 2010 - 12:28 PM
точно това ми беше въпроса: ако имам чихуахуа, но нямам доказан произход и родословие за него то тогава то не е чихуахуа?
Taka e.Като порасне кученцето може и да не прилича съвсем на чихуа,може и да прилича...не се знае и няма гаранция.
С такова куче не може да се ходи на изложба,то не трябва в никакъв случай да дава поколение,даже е най-добре да се кастрира.
Друг е въпроса че с покупката на такова кученце се поощрява "бизнеса" на нерегламентираното разплождане,на прекупвачите,на търгашите...
Публикувано: 08 February 2010 - 12:17 PM
Публикувано: 08 February 2010 - 12:26 PM
Здравейте , освен цвета друго общо с ПОРОДАТА НЯМА .
п.п. Забранено е пускането на подобни обяви тук , надявам се МОД да я изтрие .
Публикувано: 08 February 2010 - 03:33 PM

Публикувано: 08 February 2010 - 03:44 PM

Можеби е време да се замислите , че борсите , магазините и прекупвачите казват на клиента товА, КОЕТО иска да чуе .
. А в последствие въпросните кученца стават даже по -големи . Всеки уважаващ себе си развъдчик не може да си позволи да ви обещае кученце 1 кг при пложение че има поглед на нещата поколения назад .
А относно теглото 2 -2,5 кг е най-добрия вариант . Колкото по - мини е едно кученце има повече здравословни проблеми ./особено като бебе /
П.П. Няма шанс да си купите ИСТИНСКО чихуахуа от друго място освен от РАЗВЪДНИК ./ просто ще си вземете мини кученце на цената на чихуахуа /
Публикувано: 08 February 2010 - 05:54 PM

По мое скромно мнение при еднакво тегло на чихуа и пинчер,чихито изглежда визуално доста по-малко,просто са по-къси крачетата и самата структура е друга.Тайра е с половин килограм по-тежка от съседско пинчерче (то е 1.200) ,но визуално когато са едно до друго изглежда даже по-дребна от него

Ако пък кученцето е с по-масивна костна система може да е по-тежко на килограми и пак да изглежда по-дребно от друго със същото тегло....
Публикувано: 08 February 2010 - 06:38 PM
Разбирам желанието на всички да имат възможно най -малкото куче не само от тази порода,но когато искате нещо за което нямате реална представа моля,попрочете малко повече и се консултирайте с тези които имат повече опит.Вие изказвате едно възмущение как след като е най-малката порода никой не може да Ви предложи такова кученце.Излиза,че едва ли не ние Ви лъжем с нещо и произвеждаме некачестени чихуахуа.На мен почти не ми се обаждат хора,които да искат нормални чихуахуа,всички искат мини и обикновено да са до едно кило.Да не говорим че винаги допълнителната екстра е да е ,,беличко,,.И когато им кажа,че да се роди такова куче е като шестица от тотото моментално се обръща разговорът.Разбира се искат цената да е като на борсовите кученца.Е как да стане тоя номер?!

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia
Публикувано: 08 February 2010 - 08:26 PM

MINI MUZZLES
chihuahua kennel
Sofia