Публикувано: 18 December 2006 - 08:03 PM
alekian_yona, като модератор на друг форум мисля, че е крайно време да направиш предупреждение на госпожицата (или госпожата) от Варна - определено тук тя не спазва елементарни изисквания на нетикета, което води до определено напрежение в разговора, който си беше много доброжелателен до намесата на тази особа a) . Сигурна съм, че не само marina_tz се грижи за своето съкровище страхотно. Аз пък тук виждам хора, които говорят с такава любов за своите любимци, че не мога да си представя например Марвин като зле гледан котарак - не може Wendy да говори с такава топлина и грижа за него, а да не го гледа bl) . И, както забеляза и marina_tz, животно се гледа НЕ защото Е или НЕ Е представител на дадена порода, а защото ти носи радост. А за да ти носи радост преди всичко трябва много да го обичаш и да се грижиш за него. След малко съпружеското тяло ще постне снимка на "зле гледания" Арес, принцът на нашата къща. Спокойно мога да кажа, че той засега е най-голямата ни радост и че е едно много обичано и обгрижвано животно. Е, заслужава го, защото и той ни отвръща с чувството за уют, което създава и дори с онези малки глупости, които всяко животно прави ежедневно и те кара да се смееш (например като гони образа си в огледалото b) ). Е, дори само този смях да ни носи пак е много ценен за нас. Така че смятам забележките на варненската госпожица за меко казано нелепи.
Varna^AmStaff, постовете ти звучат меко казано снобарски - на теб за какво ти е животно, за да му се радваш или за да се фукаш навсякъде, че е от еди каква си порода??? След като в България НЯМА регистрирана по родословие и прочие представителка на породата това означава, че и твоето коте (голяма красавица между другото w) ) НЕ Е такава официално. Така че моля те намали децибелите и не прави такива изказвания повече.
За момента МОД не вижда основателна причина, за да направи забележка на юзера за неспазване на нетикет. Това са негови/нейни констатации. Ами изтъкнете вашите доводи в подкрепа на това, че гледате и се грижите за животните си. Всъщност защо не го/я попитате по какво съди, че котките не са добре гледани. Всеки има право на мнение, стига да може да го подкрепи с аргументирани доводи.