Турска ангора
Публикувано: 28 November 2006 - 08:25 PM
котето е по-добре!непрекъснато е пред купичката,яду по-много малко,но много често! w)
половината носна гъда я няма и му е отрязан кичур козина от рърха на опашкато!има няколко мънички рани по гърба и леко куца с предна,дясна лапа!не е счупена,може да ходи,но като се спре и я вдига!причната е че няма нокти и възглавничките са мноого сухи и леко нацепини!!болиго и плешката на същата лапа,защото като я гушна и ръмжи едно таково..абе усещам,че го боли!иначе си яде,ближе се,ходи си освен това,че като спре си вдига тази лапа..малко е по-без жизнен!не му се играе и повече се залежава,но ще му мине,вече сдтава седмица от инцидента и той се подбрява!между другото е станал сууууупер дебел!сигурно е вече 4кг w) w) !!
предполагаме,че или го е блъснала кола,или е деяние на деца-идиотчета!!! a) a) w) ноктите на болящата лапа бяха ИЗТРЪГНАТИ!!! NNN a) s)
разбрах,че майката е чистокръвна ангорка,а бащат уличен котк! w) 1super
Публикувано: 05 December 2006 - 08:57 AM

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 05 December 2006 - 09:32 PM
Макси вече е шен!!останаха само раничката на наслето с коричка и отвреееме на време попискав от крачето,но забелязвам,че вече няколко дни изобщо не е скимтял от нея!!яде нормално и с голяяяяям апетит и дори вече взе да се закача да се борим(токо си играе-като му дам ръката си и той започва дя ръфа да я подмята b) l) )!!много се радвам,че е по-добре!!! w)
вашите котаци как са?! w)
Публикувано: 05 December 2006 - 09:47 PM
В тези дни съм ужасно. Нели загубихме кучето си преди два месеца и няколко дни s) . Намерих друго от същата порода на страхотна цена. Обаче баща ми се прави, че не иска и да чуе. Така исках да го зарадваме...
Всъщност, аз съм Деси. И понеже постоянно пиша през регистрацията на съпружеското тяло ( b) ) крайно време е да си направя моя собствена. Та, кучето беше на баща ми, който ни е съсед. Липсата е ужасна, така се надявах s) ...
Публикувано: 06 December 2006 - 12:32 PM

При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
Публикувано: 06 December 2006 - 01:33 PM
За кученцето не знам - аз се влюбих. Ама баща ми сега не ще и да чуе s)
Мяу, сладури r)
Публикувано: 06 December 2006 - 01:55 PM

Публикувано: 06 December 2006 - 05:04 PM
От три месеца следя какво пишете тук и се чудя никой ли не се усети, че това е дубликат на темата Турска ангорска
Може би двете трябва да се обединят или поне частите от тях, които представят породата.
А всички ние, които нямаме котки с родословие, да си пишем в една нова тема "Красива пухкава домашна котка".
След като лятото неволно предизвиках караница и размяна на нелицеприятни слова между представителите на две фелиноложки организации, вече не смея да казвам, че имам ангорска котка! Да, знам, знам, всъщност не е ангорска, но много прилича на такава.
Това обаче ни най-малко не намали любовта ми към Мира и към сина й Чери, обичам много и другия й син красавеца Кристофър, макар че не живее при нас :) w)
Тук и на доста още места във форума можете да видите техни снимки. Красиви са, нали?
Публикувано: 06 December 2006 - 05:56 PM
може мод ако реши наистина двете теми да се обединят!! 1super
изивнявам се за оффтопика 1super
как са писанките ви?малки пухкави облачета,козинката им е толкова мека и пухкава,че като ги галиш и пръстите ти потъвтат сякаш в пух,в облак!!! w) w)
Публикувано: 06 December 2006 - 06:12 PM

Публикувано: 06 December 2006 - 06:36 PM
Публикувано: 06 December 2006 - 06:52 PM

Публикувано: 06 December 2006 - 07:05 PM
Публикувано: 06 December 2006 - 07:29 PM

Публикувано: 06 December 2006 - 10:43 PM
Нека всички имаме една обща порода любимци - "обичано животно" 1super
Публикувано: 07 December 2006 - 07:30 AM
1-не може да каже никой от четящите в този форум, понеже никой не е квалифициран за съдия
2-не може да се каже по снимка, дори да имаше съдия тук
а това за обичаното животно е вярно и 100% така. но темата е за ангорските котки, а се оказва че такива няма в смисъла на това, което се влага в такъв термин. понеже всички които пишете тук очевидно харесвате породата мисля че няма нищо общо да докажете че котките ви са именно от нея (ВИЕ не котките има какво да доказвате). ако ли не... по добре да се направи нова тема или да се говори за породата по принцип а не за личните ви котки.
Публикувано: 07 December 2006 - 11:10 AM
И за да има мир - черпя още една снимка. Сега ми е по-трудно да мисля за кучето си, което си отиде s) и за това, че баща ми не желае засега да приеме новото мъниче, което исках да му подаря за Коледа - празнотата е ужасна. Бих го взела за себе си, но за съжаление живея със свекърва s) .
Прикачени файлове
-
000_2161.JPG (172.7K)
Брой сваляния: 272
Публикувано: 07 December 2006 - 11:14 AM
Прикачени файлове
-
000_2635.JPG (159.88K)
Брой сваляния: 307
Публикувано: 07 December 2006 - 04:10 PM
Беше на 8 месеца и една вечер падна (може би е скочила след птичка??) от терасата на петия етаж. Не я намерихме вечерта и на следващия ден разлепихме много съобщения в квартала. Обадиха ни се и ни казаха: "При нас има една котка, бяла със сива опашка и сиво по главата, на всички съска и не дава да я пипат." Мислехме, че не е нашата, но веднага отидохме да я видим и се оказа, че е тя в окаяно състояние. Милата, как се вкопчи в мене, като я извиках... После - двете в банята l) и - марш на доктор.
Към wendy и kamsi777 - напълно съм съгласна 1super , но на този етап нямам амбиции за изложба, нито за развъдник...
А най-прав/а е manus, май само той/тя е разбрал/а защо се включих.
Поздрави на всички пухкави котета w) w) w)