Activate Съгласна съм с теб.На мен също си ми е мечта да си имам малка глутница но в по малки размери толкова колкото са на снимката ще ми доидат в повечко.
Права си! Кучетата от снимките са наистина много. Пък и трудно може да им се даде на всички поравно вниманието, което заслужава един уипет. Обаче си мисля, че една глутница от 4-5-6 уипета е хубаво нещо!
Разглеждах прекрасните снимки на Henny van den Berg и попаднах на тази: Ах, как ми липсва бебешкия период (макар, че Лейси все още се държи като бебешор)
Това са Лейси и сестра й Дива (StripPoker's Love DeLuxe), малко преди Хени да ни изпрати Лейси. Двете са единствените сестри, които си приличат като структура, като цвят и като тип. Всъщност всички кученца от кучилото се различават изключително едно от друго.
Много са сладки двете сестрички и с много хубава окраска. Много харесвам тигрови уипети във всички разновидности.
И на мен ми липсва бебешкия период само не ми харесва, че растат много барзо като гъби докато се усетиш и вече са големи кучовци.
Ето една снимка на Данте като малък.
На изложбите в София тази събота и неделя (10-11.12) моята малка любимка Нафнаф - PetrezselyemProjekt Nightflight , бебе от последното кучило на моята позната от Унгария Мая (развъдник PetrezselyemProjekt, също и съсобственик на бебето) взима 2x VP, 2x Best baby и 2х BIS Baby. Госпожицата е с огромен потенциал. Съжалавям, че не успях да присъствам на изложбите. Все пак ми обещаха, че ще посетят отново някоя българска изложба, тогава няма да пропусна!
А ето я и малката звездичка