)
 ) 

Публикувано: 06 January 2013 - 10:27 PM
 Страхотни кучета имате, завиждам ви благородно.
Страхотни кучета имате, завиждам ви благородно. Знаете ли в България горе-долу колко уипета има и коя е най-близката изложба, на която ще можем да видим някои от тях?
Знаете ли в България горе-долу колко уипета има и коя е най-близката изложба, на която ще можем да видим някои от тях?

Публикувано: 06 January 2013 - 11:07 PM
 Имат много характерни черти, които ги правят изключително забавни. Сигурно по-назад в темата съм обяснявала как ако на едно място има 2 дюшека един върху друг, а на друго място - 3, то автоматично за спане и почивка ще бъде избрана по-голямата купчинка.
 Имат много характерни черти, които ги правят изключително забавни. Сигурно по-назад в темата съм обяснявала как ако на едно място има 2 дюшека един върху друг, а на друго място - 3, то автоматично за спане и почивка ще бъде избрана по-голямата купчинка.  Има и други неща, но тези са първите, за които се сетих.
 Има и други неща, но тези са първите, за които се сетих.  

Публикувано: 06 January 2013 - 11:53 PM

Може би доста спомогна факта, че понякога моя запъртък ми прилича на тези сладури. Не мога да не покажа това: http://www.youtube.c...h?v=pRc4GC9nvB4 Изумява ме приликата между това куче и моя Бари. Знам, че не бива да му приписвам някоя порода, но понякога забелязвам у него качества, характерни за някои породи(най-често на уипети). Сигурно никой няма да повярва, че нещата, които описвате съм ги виждала вече, въпреки че нямам уипет. Подпирането на муцуната, спането надолу с главата, заравянето на храна с муцуна. Дори понякога през нощта идва при мен на леглото, отвива ме, скупчва всички завивки и ляга най-отгоре(винаги е на най-голямата купчина). Куче е и сигурно и други кучета правят тези неща, но все пак.
Може би доста спомогна факта, че понякога моя запъртък ми прилича на тези сладури. Не мога да не покажа това: http://www.youtube.c...h?v=pRc4GC9nvB4 Изумява ме приликата между това куче и моя Бари. Знам, че не бива да му приписвам някоя порода, но понякога забелязвам у него качества, характерни за някои породи(най-често на уипети). Сигурно никой няма да повярва, че нещата, които описвате съм ги виждала вече, въпреки че нямам уипет. Подпирането на муцуната, спането надолу с главата, заравянето на храна с муцуна. Дори понякога през нощта идва при мен на леглото, отвива ме, скупчва всички завивки и ляга най-отгоре(винаги е на най-голямата купчина). Куче е и сигурно и други кучета правят тези неща, но все пак.

Публикувано: 07 January 2013 - 12:30 AM

Публикувано: 08 January 2013 - 08:54 PM

Публикувано: 08 January 2013 - 09:54 PM

Публикувано: 09 January 2013 - 12:38 AM

Публикувано: 09 January 2013 - 10:44 PM

Публикувано: 10 January 2013 - 01:38 AM

Публикувано: 12 January 2013 - 01:39 AM

Публикувано: 12 January 2013 - 07:43 PM

Публикувано: 12 January 2013 - 09:05 PM
 Не бях чела информацията, която е дадена за нея.
Не бях чела информацията, която е дадена за нея.

Публикувано: 12 January 2013 - 10:05 PM

Публикувано: 15 January 2013 - 10:28 AM

Публикувано: 17 February 2013 - 07:45 PM

Публикувано: 20 February 2013 - 02:48 PM

Публикувано: 20 February 2013 - 03:10 PM