УИПЕТ малка английска хрътка
Публикувано: 10 May 2012 - 04:52 PM
Знаете си, че сте добре дошли с двете прекрасни момчета!
След като мина 1 месец от срещата в Холандия на нашите две мили момиченца с двете невероятно красиви момчета Джеймс и Спенсър, след като мнооого ги гледахме под лупа и се чудихме "Защо едната има мааалко по-голямо тумбаче от другата (а тумбачета всъщност почти няма
)", след много изсънувани кошмари от моя страна
и много треперене над момите днес ехографът потвърди - Дайра и Лейси са БРЕМЕННИ! Бебетата се очакват около 10-ти юни. Много сме щастливи.
Ето една снимка на бъдещите мами от преди малко

А ето и един невероятен колаж направен от Tony Groenendijk, който е и собственик на двете невероятни момчета Джеймс и Спенсър, както и на развъдник StripPoker

Родословията на бъдещите кученца:
Дайра х Джеймс
COI: 2,42%
Лейси х Спенсър
COI: 1,37%

След като мина 1 месец от срещата в Холандия на нашите две мили момиченца с двете невероятно красиви момчета Джеймс и Спенсър, след като мнооого ги гледахме под лупа и се чудихме "Защо едната има мааалко по-голямо тумбаче от другата (а тумбачета всъщност почти няма

Ето една снимка на бъдещите мами от преди малко

А ето и един невероятен колаж направен от Tony Groenendijk, който е и собственик на двете невероятни момчета Джеймс и Спенсър, както и на развъдник StripPoker

Родословията на бъдещите кученца:
Дайра х Джеймс
COI: 2,42%
Лейси х Спенсър
COI: 1,37%
Публикувано: 11 May 2012 - 08:08 PM
Благодаря! С нетърпение очакваме бебетат. А пък времето така лети, а искаме да си изживеем всяка емоция подред.
Ето снимки от вчера
На Дайра

На Лейси

Както казва Tony Groenendijk - първите бебешки снимки
Новините вече присъстват и в уебсайта ни - Iberia's Pride whippets

Ето снимки от вчера
На Дайра

На Лейси

Както казва Tony Groenendijk - първите бебешки снимки

Новините вече присъстват и в уебсайта ни - Iberia's Pride whippets
Публикувано: 15 May 2012 - 05:12 PM
beti_1004, благодаря!
Момите мнооого са се разпуснали - по цял ден мързел и спане. А коремчетата започват да растат с всеки изминал ден.
Ch. Woodbrook's Askme Howifeel "Джеймс" - баща на очакваното ни кучило ни с Дайра и дядо на това с Лейси.

JCh. Sobers Millionaire at Strip Poker "Спенсър" - баща на очакваното ни кучило с Лейси.

Момите мнооого са се разпуснали - по цял ден мързел и спане. А коремчетата започват да растат с всеки изминал ден.
Ch. Woodbrook's Askme Howifeel "Джеймс" - баща на очакваното ни кучило ни с Дайра и дядо на това с Лейси.

JCh. Sobers Millionaire at Strip Poker "Спенсър" - баща на очакваното ни кучило с Лейси.

Публикувано: 21 May 2012 - 06:45 PM
Крайно време беше да пуснете снимки на момчетата!
Нямам търпение да ги видя на специалката!
Rivarco The Dancing Queen - World Winner 2012 & BIG III

Моята любимка NafNaf - PetrezselyemProjekt Nightflight BOS Puppy на световното!
Надявам се много скоро отново да я видим в България.

Реших да споделя с вас нещо, което прочетох преди известно време в сайта на развъдник Flying. Лично на мен ми беше много забавно, тъй като сме на вълна "Чакане на бебета"
и мисля, че всеки развъдчик го е изпитвал поне донякъде.
Седмица 1: Дали беше правилният? Преследват ме мисли дали избрах правилния мъжки. (Такива съмнения не съм имала, понеже татковците са избрани преди много време)
Седмица 2: Дали беше готова, дали всичко стана в правилния момент?
Седмица 3: О, Боже, изпуснахме я! Глупаво стерилно мъжко куче! (Такива мисли ме бяха хванали здраво чааак до деня за ехограф
)
Седмица 4: Събуждате се с притеснението, че това е денят, в който ветеринарят ще каже дали е бременна или не.
Седмица 5: Няма достатъчно храна на земята, която да нахрани това куче. (Този етап вече започна при нашите госпожици
)
Седмица 6: О, Боже, вече започва да прилича на ходеща диня!
Седмица 7: Прекрасни сънища за прекрасни бъдещи бебета, които ще вземат най-хубавите черти от родителите си.
Седмица 8: Ужасни кошмари за грозновати кученца, които приличат повече на кучето на съседа.
Седмица 9: Непоносима вина... Как можах да причиня такова нещо на това прекрасно мило момиченце. Тя не може да яде или да спи, нито пък аз.

Rivarco The Dancing Queen - World Winner 2012 & BIG III

Моята любимка NafNaf - PetrezselyemProjekt Nightflight BOS Puppy на световното!
Надявам се много скоро отново да я видим в България.

Реших да споделя с вас нещо, което прочетох преди известно време в сайта на развъдник Flying. Лично на мен ми беше много забавно, тъй като сме на вълна "Чакане на бебета"

Седмица 1: Дали беше правилният? Преследват ме мисли дали избрах правилния мъжки. (Такива съмнения не съм имала, понеже татковците са избрани преди много време)
Седмица 2: Дали беше готова, дали всичко стана в правилния момент?
Седмица 3: О, Боже, изпуснахме я! Глупаво стерилно мъжко куче! (Такива мисли ме бяха хванали здраво чааак до деня за ехограф

Седмица 4: Събуждате се с притеснението, че това е денят, в който ветеринарят ще каже дали е бременна или не.
Седмица 5: Няма достатъчно храна на земята, която да нахрани това куче. (Този етап вече започна при нашите госпожици

Седмица 6: О, Боже, вече започва да прилича на ходеща диня!
Седмица 7: Прекрасни сънища за прекрасни бъдещи бебета, които ще вземат най-хубавите черти от родителите си.
Седмица 8: Ужасни кошмари за грозновати кученца, които приличат повече на кучето на съседа.
Седмица 9: Непоносима вина... Как можах да причиня такова нещо на това прекрасно мило момиченце. Тя не може да яде или да спи, нито пък аз.