Dog.bg Форуми : ДАНИНА АЛ МУСАВИ И ХАРИ

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ДАНИНА АЛ МУСАВИ И ХАРИ Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   DESISLAVA83 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Икона за мнението  Публикувано: 29 June 2009 - 06:07 PM

МОЛЯ АДМИНИСТРАТОРИТЕ И МОДЕРАТОРИТЕ ДА НЕ МЕСТЯТ ТЕМАТА И ДА НЕ Я ПРЕВРЪЩАТ В КОМЕНТАР, КОЙТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ В ДЕБРИТЕ НА ФОРУМА И ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАВЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И ДВАМАТА ГОРЕСПОМЕНАТИ- ДАНИНА АЛ МУСАВИ И ХАРИ СА ИЗМАМНИЦИ!!!!
ПРОДАВАТ КУЧЕТА НА ПО 15-20 ДНИ, КОИТО СА БОЛНИ И ОЩЕ НЕ ОТБИТИ ОТ МАЙКИТЕ ИМ!!!!!!!!!!!
ИМА СТОТИЦИ ХОРА, КОИТО СЕ ЛЪЖАТ ПО ВИДА НА САЙТА ИМ, С КРАСИВИТЕ СНИМЧИЦИ НА МАЛКИ КУЧЕНЦА И ПРИЕМЛИВИТЕ ЦЕНИ!!! А ТОВА, КОЕТО ПОЛУЧАВАТ СА БОЛНИ, ПРЕКАЛЕНО МЛАДИ КУЧЕНЦА, КОИТО НЕ ОЦЕЛЯВАТ, А УМИРАТ В СТРАШНИ МЪКИ!!!

С МЕН СЕ СВЪРЗАХА МНОГО ХОРА, КОИТО СА СИ КУПИЛИ КУЧЕТА ОТ ДАНИНА И ХАРИ И НА 95% ОТ ТЯХ КУЧЕТАТА ИМ СА УМРЕЛИ В АГОНИЯ!

А ВЪПРОСНИТЕ "ТЪРГОВЦИ" ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ РЕКЛАМИРАТ БЕЗ НИКАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ НЕЧОВЕШКИТЕ ИМ ДЕЙСТВИЯ.

ПРИЛАГАМ ТЕХНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ЗА ВРЪЗКА, ЗАЩОТО ДОРИ ЕДИН ЧОВЕК ДА ГИ ПРОЧЕТЕ И ДА НЕ ЗАКУПИ КУЧЕНЦЕ ОТ ТЯХ, ТОВА ЩЕ Е ЕДНО КУЧЕ, СПАСЕНО ОТ СИГУРНА СМЪРТ!!!

ДАНИНА: 0899/20 72 12

ХАРИ: 0895/64 10 80
0898/24 22 44
+421915569088

КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЕЩО ДА СЕ НАПРАВИ И ТЕЗИ "ЗВЕРОВЕ" ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!!!!!!!!!!!!!
ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И НА ВАС, А ПОВЯРВАЙТЕ МИ- ГЛЕДКАТА НА УМИРАЩО В СТРАШНИ МЪКИ МАЛКО КУТРЕ, И БЕЗСЪННИТЕ НОЩИ, ПРЕКАРАНИ В ОТЧАЯНИ УСИЛИЯ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА КРЕХКИЯ МУ ЖИВОТ, ОСТАВЯТ ПОСТОЯНЕН ОТПЕЧАТЪК В СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕК ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!

ТОВА Е СНИМКА НА КУЧЕНЦЕТО( АРЧИ), КОЕТО КУПИХ ОТ НЕЯ- ЕДИН ДЕН ПРЕДИ ДА УМРЕ.
Прикачени миниатюри

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 29 June 2009 - 07:21 PM

Има и страница .............

Не искам да коментирам, защото ...
User's Signature

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2009 - 07:23 PM

Показване на мнениетоDobi870, в Jun 29 2009, 08:21 PM, написа:

Моля Ви, изтрийте линка към страницата на зооборсата! Против правилата на форума е, а и е по-добре по-малко хора да стигнат до него. Използвайте бутона "Редактор" под поста.
User's Signature

#4 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2009 - 07:32 PM

Показване на мнениетоgoldroks, в Jun 29 2009, 08:23 PM, написа:

Моля Ви, изтрийте линка към страницата на зооборсата! Против правилата на форума е, а и е по-добре по-малко хора да стигнат до него. Използвайте бутона "Редактор" под поста.

Защо да се трие? Трябва дог.бг да направи една "стена на срама" и всяка една такава борса или зоомагазин да имат отредено, челно място там! За мен до всяка тяхна обява, а те са много, трябва да се напише това от DESISLAVA83. Всеки нормален и здраво мислещ човек би се замислил дали от там да си вземе кучето... Аз обещавам да разпространя сред познати и приятели колкото мога написаното от нея + този сайт, за да няма повече излъгани! :eg_033:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2009 - 07:36 PM

Извинявам се, не знаех....
User's Signature

Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   Dobi870 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 June 2009 - 07:38 PM

Цитат

Защо да се трие? Трябва дог.бг да направи една "стена на срама" и всяка една такава борса или зоомагазин да имат отредено, челно място там! За мен до всяка тяхна обява, а те са много, трябва да се напише това от DESISLAVA83. Всеки нормален и здраво мислещ човек би се замислил дали от там да си вземе кучето... Аз обещавам да разпространя сред познати и приятели колкото мога написаното от нея + този сайт, за да няма повече излъгани! eg_033.gif

По същата причина го бях написала. А и телефоните са дадени, то не е трудно да се стигне до страницата. Със сигурност Не го направих с цел реклама.
User's Signature

Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 29 June 2009 - 07:47 PM

Ами защото всички пишат по форуми ... какъв е смисъла ? Минава време и се забравя, същото е и с Нети.

Ами съдете ги, бе хора ! Съдете ги ! Има съд в тази държава, отивате при прокурор, завеждате дело за измама и ги съдете !

Имате ли договор - не ! Имате ли касови бележки - не ! Тези приходи декларират ли се някъде - не ! Някой си "внасял" кучета - как са внесени, декларирани ли са на границата, какъв е техния произход, как така се продават като порода, без да има документ, че принадлежат към дадена порода, как са платени, какви ветеринарни документи са имали при внос - то от вас зависи, от потърпевшите !

Вие имате права ! Животните имат права !

Борете се срещу търговците на живот !

#8 Потребителят е офлайн   elena07 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 June 2009 - 08:38 PM

Показване на мнениетоjijafka, в Jun 29 2009, 08:32 PM, написа:

Защо да се трие? Трябва дог.бг да направи една "стена на срама" и всяка една такава борса или зоомагазин да имат отредено, челно място там! За мен до всяка тяхна обява, а те са много, трябва да се напише това от DESISLAVA83. Всеки нормален и здраво мислещ човек би се замислил дали от там да си вземе кучето... Аз обещавам да разпространя сред познати и приятели колкото мога написаното от нея + този сайт, за да няма повече излъгани! :eg_033:

Защото и лошата реклама е реклама!
User's Signature

Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   DESISLAVA83 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 June 2009 - 07:58 PM

Показване на мнениетоelena07, в Jun 29 2009, 09:38 PM, написа:

Показване на мнениетоjijafka, в Jun 29 2009, 08:32 PM, написа:

Защото и лошата реклама е реклама!

Абе за реклама в този случай не може и дума да става- имената на тези измамници трябва да се научат от всички, за да няма повече излъгани!!!!!!!!!!!!

#10 Потребителят е офлайн   Jylieta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2009 - 11:13 PM

Добре , кученцата като са толкова малки и неотбити защо ги купувате ? То е логично , че на 20 дни има нужда от млякото на мама още ?
User's Signature

Качена снимка

#11 Потребителят е офлайн   Норита Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 July 2009 - 01:40 AM

Боже, видяхте ли сайта? Кученцата сякаш са извадени от списание. Иглеждат прекрасни... Ноя вно само на външен вид е така. Прочетох и много други оплаквания в различни форуми и останових, че явно 90% от кучетата, продавани по зоомагазини и неоторизирани борси са болни от едно и също заболяване. А най-лошото е че 99% от тях умират в ръцете на новите си стопани. Защо? В смисъл разбирам че не всеки може да си позволи куче с родословие от развъдник, но не може да се продължава така. КУЧЕТАТА СА ЖИВИ СЪЩЕСТВА И МНОГО ОТ СТОПАНИТЕ ГИ ПРИЕМАТ КАТО ЧАСТ ОТ СЕМЕЙСТВОТО СИ, НАЛИ? Не си причиняваите тази мъка! Знам колко боли, а за собствениците на тези борси, респ. магазини... на тях не им пука!!! Не причинявайте това на себе си и на животинчето.
User's Signature

Когато хората разберат, че животните могат да чувстват, животните ще разберат, че хората могат мислят.

Качена снимка

#12 Потребителят е офлайн   ceasar Икона

• Лунатик
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2009 - 07:17 AM

Прочетох внимателно постовете в нази тема. Вэпросните персони наистина заслужават много сурови укори и заклеймяване.

Уважавам мъката от загубата на любимо същество! Поднясам и искрените си съболезнования! Дано почива в мир клетата душичка!

Това обаче, което не ми дава мира и ме мъчи е защо по дяволите всичко това се случва постфактум?! Защо не се поинтересувахте преди да посетите въпросният магазин и да закупите кученце от зооборса?! Защо не влезнахте в този форум и не прочетохте колко много има пострадали по същият начин като вас?! Не, че щеше да е спасен живота на хайванчето, но поне вие нямаше да имате вина за съществуването на такива "търговци"...Защото ей богу те от такива се издържат! Съгласен съм, че пазара диктува условията, но ако нямат среда тези "търговци" ще изчезнат. Няма да влизаме в безумен спор за цена, родословни и неродословни кучета, развъдници и др. Безумен, е не поради маловажността си, а поради обстоятелството, че всеки ще намери аргументи да защити позицията си...Нека обаче да е ясно едно - не може да купуваш кученце ей така...Те разчитат до известна степен на нас хората и е грехота, че предаваме доверието и любовта им!

Мъката ви е голяма, но сега поне знаете какво трабва да направите - не толкова да разобличите причилите ви това, колкото от къде и как да не вземате кученце. Важното е да се разбере, че това не е стока и не може да я върнеш поради изтекъл срок на годност например.....
User's Signature

Качена снимка

#13 Потребителят е офлайн   DESISLAVA83 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 July 2009 - 12:28 PM

Показване на мнениетоceasar, в Jul 3 2009, 08:17 AM, написа:

Прочетох внимателно постовете в нази тема. Вэпросните персони наистина заслужават много сурови укори и заклеймяване.

Уважавам мъката от загубата на любимо същество! Поднясам и искрените си съболезнования! Дано почива в мир клетата душичка!

Това обаче, което не ми дава мира и ме мъчи е защо по дяволите всичко това се случва постфактум?! Защо не се поинтересувахте преди да посетите въпросният магазин и да закупите кученце от зооборса?! Защо не влезнахте в този форум и не прочетохте колко много има пострадали по същият начин като вас?! Не, че щеше да е спасен живота на хайванчето, но поне вие нямаше да имате вина за съществуването на такива "търговци"...Защото ей богу те от такива се издържат! Съгласен съм, че пазара диктува условията, но ако нямат среда тези "търговци" ще изчезнат. Няма да влизаме в безумен спор за цена, родословни и неродословни кучета, развъдници и др. Безумен, е не поради маловажността си, а поради обстоятелството, че всеки ще намери аргументи да защити позицията си...Нека обаче да е ясно едно - не може да купуваш кученце ей така...Те разчитат до известна степен на нас хората и е грехота, че предаваме доверието и любовта им!

Мъката ви е голяма, но сега поне знаете какво трабва да направите - не толкова да разобличите причилите ви това, колкото от къде и как да не вземате кученце. Важното е да се разбере, че това не е стока и не може да я върнеш поради изтекъл срок на годност например.....

Напълно разбирам, какво имате предвид и нямам намерение да споря.
Няма и да изпадам в подробности за това как съм намерила кучето и т.н.

Докато не ми се случи тази ужасна тргедия и през ум не ми е минавало да влизам по форуми, да чета и т.н., защото не съм допускала, че може въобще да се случи нещо такова! Не съм допускала, че може да има дотолкова изпаднали и бездушни печалбари, които да търгуват с животи. Колкото и наивно да звучи това на вас и на другите хора от форумите, за които случилото се на мен е поредната история за пострадал купувач, аз открито мога да си призная, че винаги съм смятала, че магазините за животни са под строг закон и контрол, който следи за всички тези неща! Уви, явно за пореден път съм се предоверила на хората и съм подценила възможността те да имат различни(извратени) виждания за това, какво са животните.

Изплаках си мъката тук, с надеждата, че други наивници като мен ще я прочетат, преди да си вземат домашен любимец! Пак отчаян опит да предпазя дори и един човек, от ужаса, който аз , а и много други, както сега разбирам, преживях.

#14 Потребителят е офлайн   DESISLAVA83 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 July 2009 - 12:31 PM

Показване на мнениетоJylieta, в Jul 3 2009, 12:13 AM, написа:

Добре , кученцата като са толкова малки и неотбити защо ги купувате ? То е логично , че на 20 дни има нужда от млякото на мама още ?

Мислите ли, че аз ако знаех за истинската възраст и състояние на това кученце, бих го купила? На мен ми беше казано, че то е на 42 дни, на което аз сляпо повярвах!! За което горко съжалявам сега!!!

Наивно си мислех, че хората, които имат магазини за животни, харесват животните!! колко съм била глупава!!! откъди въобще ми е хрумнала тази идея?!

#15 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 July 2009 - 02:54 PM

Показване на мнениетоDESISLAVA83, в Jul 3 2009, 01:31 PM, написа:

Показване на мнениетоJylieta, в Jul 3 2009, 12:13 AM, написа:

Наивно си мислех, че хората, които имат магазини за животни, харесват животните!! колко съм била глупава!!! откъди въобще ми е хрумнала тази идея?!

Има много хора, които имат магазини и харесват животните, но в техните магазини не се продават кучета и котки в аквариуми. За себе си ги наричам добрите зоомагазини и съветвам всеки да пазарува оттам това, което му е необходимо за домашния му любимец.

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни