Хранене и грижи за ротвайлера!
Публикувано: 12 September 2008 - 11:20 AM
Опитах какво ли не стоя с него повтарям му върши работа и лакомства държа и това е неще и неще, а с пишането никакъв проблем, влиза пиша и готово. Какво да правя. Ако някой е имал подобен проблем, нека даде съвет, моля?
Публикувано: 13 September 2008 - 01:49 PM
Чаро е също на 3 месеца и половина и също още пишка вкъщи...:( Всъщност пикае навсякъде...- и вън докато сме пишка и като се приберем пак. Докато ме няма вкъщи стиска, но се изпикава веднага щом съм до него - вероятно прави връзката с това, че ще изчистя. Акането веднага започна да го прави навън, без никакво обучение, но с с другото нямам напредък. На каква възраст нормално се научават или пък успяват да стискат - не знам къде точно му е проблема...
Публикувано: 13 September 2008 - 01:58 PM
Докато сме вън, ако започне да яде някой боклук, ми разрешава дори да му бръкна в устата, но вкъщи е лудница...
на мен неми се струва добра идея да му се карам или да го тупвам докато яде, но не знам какво друго да направя? Ако имате идея, ще сме много благодарни! :)
Публикувано: 13 September 2008 - 02:01 PM
Публикувано: 15 September 2008 - 12:31 PM
много са радвам, че ням проблемите на повечето колеги
кучетата им имат режим и постояно скимтят и дращят лая и ко ли не...
мойта е на 5 години и 4 месеца никакво скимтени нищо, много съм доволен..
случвало ми са е да я изкарам в 8 и да са пребера чак 12 и тя си стиска и вобще не и пука
такче гледаите да ги научите да стискат като трябва(разбирасе не да ги торрмозите)
Публикувано: 20 September 2008 - 06:12 AM
ПС:А има и друго.Ако кучето лежи по цимент.Може да се получило претриване.Но както споменах най добре първо наобиколи вета да го прегледа. :blink:
Публикувано: 20 September 2008 - 06:58 AM
Цитат
ти драги съветнико не бързай с диагнозите. аз лично виждам на лактите класическите оголвания от залежаване в една и съща поза...
Публикувано: 20 September 2008 - 08:03 AM
Публикувано: 24 September 2008 - 08:25 PM
Публикувано: 24 September 2008 - 09:14 PM
Щом не е имало контакти с други кучета, тя не знае как да се държи и може и да е приятелски настроена, но бъди предпазлив, първо да попорасне кученцето, после внимателно да се поопознаят на повод и после може и да ги пуснете, но отначало следете женската да не й припищи нещо. Ако обаче видиш, че не става работата и другото куче не разбира от игра, няма смисъл :- .
Та най-важното е засега да не го допускаш до други кучета, докато няма всички ваксини. Чао и успех в отглеждането на мъника :blink:
Публикувано: 25 September 2008 - 06:17 PM